![]() |
| ||||||||
| Notices |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1 (permalink) | ||
| Despre Carmen Paunescu sau cum sa scapi nepedepsit chiar daca ai omorat 3 oameni
Si nu e singura care scapa nepedepsita , chiar daca a nenorocit o familie, prin inconstienta ei. Imi aduc aminte numai de parlamentarul ala de maramures ce a accidentat un copil si dadea vina pe merele mancate(care si el a scapat). Mai un mare mahar care a omorat acu cativa ani cu jeepul niste batranei pe un trotuar.. etc etc.. Cate cazuri de acestea oare mai sunt? Quote:
| |||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Quote:
Si la ce exact i-a trebuit Hyundai Santa Fe? Suncile ilustrului si ilustrei incap si intr-un sedan, care e ceva mai usor, e mai ieftin, are mai mult sens decat tancul ala pentru sosea, ca de offroad e la nivelul daciei, si nu omoara oamenii chiar garantat... Doar porcaria aia e 30 000 USD... edit: Ala din BV care a omorat 2 batranei cu Patrol-ul e Taropa, pare-mi-se... a iesit si e big boss din nou... Din nou, a se observa mamutul cu care se plimba printr-un oras cu strazi stramte... baga-le-as un T34 pe gat... | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Sa-i ia dracu' de nenorociti, sper ca macar Dumnezeu sa ii judece dupa moarte, pe care le-o doresc cat mai grabnica. Sa lasi un copil fara familie...
__________________ “Stii cum e, oricine ajunge acolo in parlament sau la Guvern fura. Da` pa` asta deja il stim. Si eu daca as fi Nastase as fura. Cine nu ar fura?”. Aurel Marinescu, Mizil. Fotbalul este sportul in care 22 de inculti alearga dupa o minge pentru a avea buzunarele pline de banii celor 2-3000 ratati care ii inconjoara si sufera pentru ei. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
E unica speranta pe care copilul ala o mai are. Pe rahatii astia legea nu ii mai atinge. Desigur, iti pot intelege frustrarea, degeaba te poti ruga pt o fatza mai buna sau alta nationalitate sub care sa te fi nascut, dar pana la a fi total sceptica...
__________________ “Stii cum e, oricine ajunge acolo in parlament sau la Guvern fura. Da` pa` asta deja il stim. Si eu daca as fi Nastase as fura. Cine nu ar fura?”. Aurel Marinescu, Mizil. Fotbalul este sportul in care 22 de inculti alearga dupa o minge pentru a avea buzunarele pline de banii celor 2-3000 ratati care ii inconjoara si sufera pentru ei. | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ "no doubt some chimp will soon complain that its traditions are disappearing under the steamroller of human cultural imperialism" | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
He's a fraud. First of all, ai nevoie de tot ajutorul de care poti dispune cind te bati cu justitia intr-un caz de fatalitati la volan. Si asta cind esti nevinovat, ce sa mai vorbim de cazul in care esti vinovat. Si eu as incerca sa mut procesul la Bucuresti si sa ma folosesc de toti senatorii pe care ii cunosc ![]() Second of all, procesul penal AFAIK nu este terminat iar timpenia de articol vorbeste foarte sumar despre asta. In fapt e un fel de reportaj de la ora 5 menit sa mai atitze putin jaratecul in "orgoliul" justitiar al omului comun. In third, procesul civil, ce bani se dau, ce se cere, ce se primeste nu e treaba nimanui decit a celor doua parti implicate. Accidentul cu pricina nu cred ca ar fi stirnit atitea indignare si frustrare daca nevasta marelui alb ar fi condus un... Renaul Megane II, si ar fi facut aceeasi greseala, si ar fi omorit aceiasi oameni. Dar asa, cea mai mare parte a trecatorului gura-casca cu talente de comentator sportiv este zgindarit de doua mari probleme:
| |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
nu cred ca ai mai face apologia acestui accident in felul asta daca ti s-ar intampla tie asa ceva, si mai ales nu cred ca nu esti de de acord ca procesul se taraganeaza, in incercarea de a se depune praful pe dosar.. Si cand nici la un an nu s-a pronuntat verdictul si femeia aia nu a fost arestata, nu poti decat sa suspectezi aranjamente , tinand seama si de cine e sotul ei (si nu ca om ci ca influenta).. Zi-mi cutu, daca nu crezi ca pana acum carmen paunescu , nu trebuia sa aiba parte de niste straie in dungi..
| |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Un lucru este CLAR...se taraganeaza intrucat..e vorba de un om ce are un spate..nu este un om obisnuit...ci de unul ce poarta un nume greu!
__________________ Intrucat am ramas fara "scula" cer anticipat scuze pentru eventualele probleme aparute! Am schimbat parolele cam peste tot insa poate am uitat ceva! PS SCULA=>un Acer TravelMate (Asta ca sa nu se interpreteze!) | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Johnny are cel mai bun punct de vedere. Stirea se incadreaza perfect in noianul de "stiri de la ora 5" care in aparenta zic multe, dar informatia, de fapt, este nula.
__________________ Vand cateva componente hardware | Vand CD Player Auto Blaupunkt Alicante CD31 | Vand reviste IT | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
informatia nu e deloc nula, ci doar arata putin din ce se intampla in romania. Ca nu e nici primul si nici ultimul demnitar care omoara oameni nevinovati si scapa nepedepsit. Ma ingrozeste ca unii privesc lucrurile cu atata seninatate si le incadreaza asa de usor la stirile de la ora 5..
| |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
"Ca nu e nici primul si nici ultimul demnitar" Carmen Paunescu e demnitar? "Si cand nici la un an nu s-a pronuntat verdictul si femeia aia nu a fost arestata," Pentru ce sa fie arestata ? Pentru ucidere din culpa pedeapsa e de la 1 la 5 (mai pot fi adaugati 3 la maximul pedepsei pt ca a omorat 3 persoane.) Probabil va primi sub 3 ani inchisoare cu suspendare. Va sta exact 0 zile in inchisoare. | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
eu o asociez unui demnitar datorita functiei pe care o ocupa sotul ei.. dpdv al legilor nu e tocmai bine, insa cred ca nu e o greseala ce am zis mai sus.. Arestata , in urma unui proces in care sa fie condamnata, asta vroiam sa spun.. deoarece nu mi se pare de bun augur pentru justitie ca acest proces(in care e implicat sotia unui nume greu) sa fie in halul asta taraganat..Si pentru ce a facut ar fi si culmea sa primeasca inchisoare cu suspendare si sa nu faca puscarie..
| |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
daca imi aduc aminte bine si senatorul iorgovan a omorat un copil pe trecerea de pietoni cu ceva timp in urma,ca si in cazul asta cu carmen paunescu o sa gaseasca vinovati pe cei morti. dar cand am auzit la conferinta aia cand a iesit pauneasca din spital ca fetita familiei moarte va fi ca fi fata ei am crezut ca nu aud bine cu cata seninatate zicea ma ingrozit. si cum spuneam vinovati sunt cei morti cand e vb de cineva cu putere in romania, daca era o necunoscuta mai mult ca sigur era la inchisoare acum si 20 de ani in spate
| |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
Eu nu sint avocatul nimanui, dar ma deranjeaza the commoners care vor sa se faca mai multa justitie pentru unii decit se face pentru altii. Omorul din culpa este privit destul de light de catre legislatia romana. Ca e bine sau rau nu stim, cert e ca asa zice legea iar legea trebuie respectata (sau schimbata). Probabil si pentru ca daca pui un ghiveci in geam, il ia vintul si omoara pe cineva tot omor din culpa se cheama. Furthermore, din perspectiva de sofer daca in mijlocul cimpului dai peste un biciclist beat tot omor din culpa se cheama... daca ai impresia ca ti se va face dreptate din principiu fara avocat. In conditiile in care sint atitea sentinte cu suspendare, de ce ar trebui facut un exemplu din nevasta lui Paunescu? Da, probabil e o vaca, ca doar e nevasta lu' paunescu. Dar eu nu sint de parere ca e normal sa ii doresti capul pentru ca conduce o masina care costa cit cocioaba ta, proprietate personala. Quote:
In al doilea rind, argumentul tau dovedeste fie ca tocmai ti-ai ridicat buletinul de la cancelaria scolii, fie ca nu ai nici o legatura cu conceptul de justitie - cel putin in liniile ei teoretice. Justitia nu e trebuie facuta de mine, care as iesi pe interval cu un topor ruginit si bont sa o despic pe pauneasca daca ar fi vorba de oameni apropiati mie. Ci de oameni care judeca "de departe" neimplicati in problema. | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
Daca aluzia era catusi de putin la mine, cocioabele mele costa cam de 3-4 ori cat gipanul in cauza, deci nu ma simt ![]() In al doilea rand, ai idee cam cum se premiaza omorul din culpa? Stiu vreo 2-3 cazuri ... nu-i iarta nimeni. Inchisoare, in toate cazurile, fara suspendare... Bivolul de Taropa, cata influenta are, tot a facut 2 ani. Ah, si cine a facut incadrarea faptei? edit: asta e postul 911... asteptam cu interes postul 955, ca de 112 am trecut | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
| in al doilea rand, ai idee cam cum se premiaza omorul din culpa? Stiu vreo 2-3 cazuri ... nu-i iarta nimeni. Inchisoare, in toate cazurile, fara suspendare... Bivolul de Taropa, cata influenta are, tot a facut 2 ani. yeah right.. observatie selectiva.
__________________ lipsa de idei a unui game designer se ascunde sub paravanul "realismului" | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|