![]() |
| | #66 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2003 |
Pe mine m-ar tenta un cuptor electric pentru ca este incomparabil mai bun decat cel pe gaz (controlul temperaturii, stabilitate, etc). Are cineva experienta cu asa ceva? Te omoara factura daca-ti mai faci un grill sau o prajitura? | ||
|
| | #70 (permalink) | ||
| Quote:
E mai fain decat cuptorul pe gaz! Cuptorul electric incalzeste uscat, pe cand cuptorul pe gaz abureste atat interiorul cat si exteriorul sau (degaja apa si bioxid de carbon). Cu explozia pretului la gaze s-ar putea ca intr-un viitor nu prea indepartat sa fie si la noi competitiv la folosire cu aragazul pe gaze (cum am inteles ca e acum in vest - ex. Germania) | |||
|
| | #72 (permalink) | ||
|
Are cineva idee de ce aragazul asta este mai scump decat asta, desi are mai putine dotari? Sa fie doar datorita dispozitivului de siguranta?
__________________ providing a secure and sometimes happy life for the retarded since the '80s Mă cocalarule, ce înseamnă îi si îs? Se spune (el/ea)este sau (ei/ele)sunt! | |||
|
| | #73 (permalink) | ||
|
probabil dar saptamana trecuta am luat al doilea model de indesit + hota indesit la 800 ron mi se pare ca ocupa cam mult loc, dar nu ma deranjeaza asta....e ok pana acum
__________________ why should I serve in heaven when I could rule in hell??? Sometimes I wonder if men and women really suit each other. Perhaps they should live next door and just visit now and then. | |||
|
| | #76 (permalink) | ||
|
Ca sfat, daca vrei sa iei de la indesit sau de la ariston, incearca sa te uiti pe site-ul lor sa vezi ce ti-ar conveni si dupa aia sa te uiti in retelele de magazine sau in hipermarketuri, fiindca s-ar putea sa le gasesti mai ieftin. Eu am luat masina de spalat cu 1 mil sau 1 mil jumate mai scump de la ei fata de magazin, unde am vazut-o a doua zi . In schimb frigiderul l-am luat din magazin si a fost tot asa, cu un mil sau unul jumate mai ieftin.
__________________ Rover over ! | |||
|
| | #77 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Vand SE W710 | |||
|
| | #78 (permalink) | ||
|
Oare merita duo-ul asta?
__________________ providing a secure and sometimes happy life for the retarded since the '80s Mă cocalarule, ce înseamnă îi si îs? Se spune (el/ea)este sau (ei/ele)sunt! | |||
|
| | #79 (permalink) | ||
|
eu zic ca merita . Dar cauta modelele separat prin alte magazine sa nu cumva sa fie la preturi mai mici .
__________________ Vand SE W710 | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|