Vreau si eu sa stiu site-uri din Romania cu haine si incaltaminte originala.
Din Galati daca stiti macar cateva daca nu e bine si din Romania!
Vreau si eu sa stiu site-uri din Romania cu haine si incaltaminte originala.
Din Galati daca stiti macar cateva daca nu e bine si din Romania!
BUYAKA_SK scuze daca ma bag si eu aici, dar caut acelasi lucru. (am si eu un thread deschis)
eu am gasit www.hiphopusa.ro , www.originals.ro , www.hanoracenike.lx.ro si inca 2 cu haine rock
Mir, daca mai stii si altele, pls baga aici.
la hiphopusa.ro am trimis un e-mail si am cerut sa masoara si sa-mi trimita dimensiunile in cm la o pereche de blugi, ca nu te poti lua dupa marime, si eu nu dau 300RON si sa nu-mi fie buni. am intrebat acum 2 zile si inca nu mi-au raspuns.......
Da, sunt multe situri fantoma.
Ca un exemplu, majoritatea siturilor care fac tricouri personalizate nici macar nu exista ca si societate. Am comandat pe la vreo 5 situri, doar de la 1 am primit comanda.
Originally Posted by bad}{boy
Uite am comandat si eu acuma ceva. Hai sa vedem daca vine.![]()
RonnieR te rog da-mi si mie PM sau posteaza aici si zi ce ti-ai comandat si marime & stuff si cand vine zi-ne de calitate ceva.
Okay, am comandat asta
http://www.hiphopusa.ro/catalog/index.php?product=241
Marimea nu mi-au cerut-o la forumularul de comanda asa ca am scris-o la adresa: XL.
Costa 2 510 000 lei vech
Cand vine, daca vine, o sa va zic si de calitate
10x Ronnier si Mir.
Eu vreau un site cu adidasi de firma...si cu imbracaminte mai sportiva...
Vad ca au cumparat vreo 3 exact ce am cumparat eu. De la 5 pe stoc cate erau cand am luat eu acuma au ramas 2.![]()
@CG power:fuckoff:
dai si tu sa caute termenul "adidasi" pe google romana si gasesti mai multe siteuri, nu le trec eu adresele aici sa nu fac vreo reclama mascata :P
Yesterday was the past, tomorrow will be the future,but today is a gift, that’s why we call it PRESENT
am primit raspuns de la ei, in legatura cu masurile blugilor.
daca intereseaza pe cineva sau vrea sa-si comande:
raspuns pentru blugi
---------------------------------------
mariema 36:
talie 47 cm
sold 68 cm
lungime 116 cm
---------------------------------------
marimea 38:
talie 47 cm
sold 75 cm
lungime 118 cm
is singurul caruia i se par lame hainele astea ?
if ($yourehappyAndYouKnowIt) {
clapyourhands;
}
nu esti singurul neaparat.
probabil esti singurul care dupa cate warn-uri se nasc in ultima vreme, isi permite sa mai comenteze aiurea...
RonnieR au venit produsele?
Sa revii cu vesti despre ele. Merci
Originale adica...insolite?unice?Haute Couture?...Ce draq oameni buni..TOATE-s facute in China...Poate sa scrie FUBU sau Lacoste, ca tot "galbenu" le coase...(stiam pe cineva care vindea etichete de marca la bax)...
Marc Barbu
marqq pentru tine e tot una daca iti cumperi Nokia N90 pe care scrie "Made in Finland" sau "Made in China" ? sincer!
Bookmarks