![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Gasiti ceva interesant intr-un blog? | |||
| Foarte putin,restul e plictiseala | | 298 | 45.50% |
| Citesc zilnic bloguri,sunt dependent | | 84 | 12.82% |
| Deloc | | 182 | 27.79% |
| Ce e ala blog ? | | 91 | 13.89% |
| Voters: 655. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #181 (permalink) | ||
|
Linkurile mele de pe blog au facut scara magarului http://ilisim.blogspot.com/. Stie cineva cum sa le fac sa stea in linie dreapta?
__________________ Unele visuri sunt ca stelele...de neatins...dar ce frumos e sa ridici privirea si sa vezi ca sunt mereu acolo! Let's bring Roxette to Romania! | |||
|
| | #182 (permalink) | ||
| Maselutz - blog de lol http://maselutz.blogspot.com/ De mult nu am mai ras asa. Pacat ca nu mai scrie... sau stie cineva, publica in alta parte? | |||
|
| | #183 (permalink) | ||
|
Oho frumos de citit! Mai ai astfel de linkuri?
__________________ Viata noastra valoreaza atît cît valoreaza comportamentele noastre, dar se masoara dupa ceasul care marcheaza ritmul si trecerea zilelor noastre! Profitati de fiecare secunda din viata voastra, ca si cum ar fi ultima: iubind, fiind solidari si împartasind sentimentele si emotiile voastre, construind înauntrul si în afara voastra. Dar nu uitati ca nu este un asasin cel ce omoara timpul ci este un sinucigas. | |||
|
| | #185 (permalink) | ||
|
Hehe, Zana Maseluta ![]() Isi facea veacul pe price.ro, xf.ro si xpc.ro, vad ca a cam disparut de la o vreme, cel putin nu m-am mai intersectat cu el.
__________________ But it was only fantasy. The wall was too high, as you can see. No matter how he tried, he could not break free. And the worms ate into his brain. | |||
|
| | #194 (permalink) | ||
|
Simpatice scrierile dânsului.
__________________ OFERTA SERVICII: Imprimare, indosariere, legare carte, carti de vizita Y!m: korkfoto | 0723.306.158 .-- .-- .-- .-.-.- .. -- .--. .-. .. -- .- -.-- --- -. .-.-.- -.-. --- -- | |||
|
| | #200 (permalink) | ||
|
funny, pacat ca am bacul maine
__________________ Black... All Black... | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |