![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: Gasiti ceva interesant intr-un blog? | |||
| Foarte putin,restul e plictiseala | | 258 | 45.99% |
| Citesc zilnic bloguri,sunt dependent | | 67 | 11.94% |
| Deloc | | 158 | 28.16% |
| Ce e ala blog ? | | 78 | 13.90% |
| Voters: 561. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | Thread Tools |
| | #201 | ||
| tare... primul blog pe care chiar l`am citit ![]()
__________________ Smile. It makes everybody wonder what you`re up to. ![]() Tel: 0745625284 / 0731111105 YM: n0iz3 E-mail:n0iz3@yahoo.com ![]() Execut lucrari de tamplarie PVC cu profile Deceuninck. | |||
|
| | #202 | ||
| plictisit si indiferent am dat click pe link-ul din primu post convins ca-i o pierdere de timp si m-am urnit cu greu sa citesc prima felie de text. 20 min mai tarziu citisem tot blogu... genial | |||
|
| | #203 | ||
| **** ***** ****** **.
__________________ flawless foolishness Last edited by adeithrra; 27-06-2006 at 18:18. | |||
|
| | #204 | ||
| maselutzuleeeee, come backkkkkk | |||
|
| | #205 | ||
| Este primul blog la care am avut rabdare sa citesc tot, posibil sa fie si lipsa de clienti din perioada asta .. dar are ceva, un fel de calm nepasator .. Oricum e funny.
__________________ colorblind | |||
|
| | #206 | ||
| Eu am citit 2 randuri si m-am plictisit. Nu stiu sa apreciez arta lol-ului. ![]()
__________________ Unele visuri sunt ca stelele...de neatins...dar ce frumos e sa ridici privirea si sa vezi ca sunt mereu acolo! | |||
|
| | #207 | ||
| Quote:
Este pur si simplu talentul omului de a scrie. Si daca nu-l apreciezi asta este, nu poti fi placut de toata lumea. ![]()
__________________ [Intel E2160][ASRock CONROE1333-D667][4GB: 2xSycron SY-DDR2-2G667 dual channel][video on board][Samsung SpinPoint P 250GB 8MB][no sound][AOC 7Klr][samsung optical wheel mouse][Keyboard Delux 7016][SAMSUNG SH-S203D/BEBE][case intex] | |||
|
| | #208 | ||
| Quote:
![]()
__________________ Vand lenjerie sexy, uniforme si costume sexy aici. Cadouri excelente ptr domnisoare si doamne . Reduceri pentru forumisti | |||
|
| | #210 | ||
| ilisim e optimista, sigur ca nu-i place blogul ala.
__________________ "I like stuff that's cool, I don't like stuff that sucks." Butt-Head | |||
|
| | #211 | ||
| Tipul are cateva sclipiri,dar n-as putea spune ca e genial. E cam repetitiv in expresii ("de ce nu moare ala?" , "as vrea sa moara", "sa-i spuna ca moare","sa-l calce o masina,ceva",etc) dar asta nu deranjeaza. E misto "lasa-ma sa te las" -ul lui,lenea si indiferenta ce-i sunt tovarasi si pe care nu incearca sa le ascunda. In rest,nimic nou. Romania. Ce scrie el acolo eu traiesc aproape zilnic. Numai ca mie mi-e lene sa le scriu...
__________________ Pentru pomi. | |||
|
| | #212 | ||
| Quote:
![]()
__________________ Curand o sa vand un tv tuner Asus MyCinema 3000-Hybrid (analog tv + digital tv + radio fm), pachet complet, nou, garantie. PM-uri pt cei interesati. ©MYSTIK 2005-2008 | |||
|
| | #213 | ||
| Quote:
...boule. (na ca imi iau si warning) Maselutz, la mai multe, felicitari.
__________________ The last thing I saw with my own eyes was the bleached interior of the medical lab in Earth's orbit, right before they froze me for the journey into the void darkness, to a destination that I felt mythical. When I opened them again I saw the blue dials of my hud and readouts of my systems. I screamed. With my new machine lungs I screamed and screamed and heard the other Frames scream through my audio systems. I was changed. Lucre Colonist Frame #14 | |||
|
| | #214 | ||
| tare faza cu Goa'ulzi ![]() si inca una tare rau Quote:
__________________ living, breathing rock'n'roll | |||
|
| | #215 | ||
| interesanta viziunea. dar cam prea "neagra". exista si nuante de gri. oricum apreciez stilul destul de mult. pe cat am fost de suparat azi (asta apropos de "vazut nuantele de gri" ), tot m-a facut sa zambesc. | |||
|
| | #216 | ||
| stilul aduce putin cu cel din black review de pe ultima pagina din xpc... era sectiunea mea preferata pe vremea cand citeam revista. | |||
|
| | #217 | ||
| Misto povestioarele.Am avut si eu rabdarea si le-am citit pe toate,chiar fara efort as adauga.Stiti de ce ne place atat de mult?Fiindca si noi simtim lucrurile astea in mare masura in situatii similare. Realitatea bate filmul ![]()
__________________ Nu exista oameni care sa nu fie capabili sa faca mai mult decat cred ei ca ar putea face. (Henry Ford) | |||
|
| | #218 | ||
| comedie
__________________ Can`t stop the need for speed, Fuel is pumping engines, Quench my thirst with gasoline !!! | |||
|
| | #219 | ||
| imi place cum descrie toate "intalnirile" lui cu babele si mosii, super tare tipul . | |||
|
| | #220 | ||
| majoritatea dintre noi se descarca(plang pe umarul) la prieteni, nu incerc sa sustin ca respectivul nu ar avea prieteni ... doar ca majoritatea nu repeta chestiile pe care le comenteaza cu prietenii, pe bloguri... oricum e penal felul lui de a expune totul *thumbs up*
__________________ Can`t stop the need for speed, Fuel is pumping engines, Quench my thirst with gasoline !!! | |||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|