![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Gasiti ceva interesant intr-un blog? | |||
| Foarte putin,restul e plictiseala | | 298 | 45.50% |
| Citesc zilnic bloguri,sunt dependent | | 84 | 12.82% |
| Deloc | | 182 | 27.79% |
| Ce e ala blog ? | | 91 | 13.89% |
| Voters: 655. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #206 (permalink) | ||
|
Eu am citit 2 randuri si m-am plictisit. Nu stiu sa apreciez arta lol-ului.
__________________ Unele visuri sunt ca stelele...de neatins...dar ce frumos e sa ridici privirea si sa vezi ca sunt mereu acolo! Let's bring Roxette to Romania! | |||
|
| | #208 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Vand lenjerie sexy, uniforme si costume sexy aici. Cadouri excelente ptr domnisoare si doamne . Reduceri pentru forumisti | |||
|
| | #211 (permalink) | ||
|
Tipul are cateva sclipiri,dar n-as putea spune ca e genial. E cam repetitiv in expresii ("de ce nu moare ala?" , "as vrea sa moara", "sa-i spuna ca moare","sa-l calce o masina,ceva",etc) dar asta nu deranjeaza. E misto "lasa-ma sa te las" -ul lui,lenea si indiferenta ce-i sunt tovarasi si pe care nu incearca sa le ascunda. In rest,nimic nou. Romania. Ce scrie el acolo eu traiesc aproape zilnic. Numai ca mie mi-e lene sa le scriu...
__________________ PENTRU P O M I | |||
|
| | #212 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ OVERWATCH: Alert, anticitizen one detected. Vance Subprime engaged. Expunge. Mandate removal of active signiture imprint. Cauterize and expunge. | |||
|
| | #213 (permalink) | ||
| Quote:
...boule. (na ca imi iau si warning) Maselutz, la mai multe, felicitari.
__________________ The last thing I saw with my own eyes was the bleached interior of the medical lab in Earth's orbit, right before they froze me for the journey into the void darkness, to a destination that I felt mythical. When I opened them again I saw the blue dials of my hud and readouts of my systems. I screamed. With my new machine lungs I screamed and screamed and heard the other Frames scream through my audio systems. I was changed. | |||
|
| | #214 (permalink) | ||
|
tare faza cu Goa'ulzi ![]() si inca una tare rau Quote:
__________________ chillin` like a villain | |||
|
| | #215 (permalink) | ||
|
interesanta viziunea. dar cam prea "neagra". exista si nuante de gri. oricum apreciez stilul destul de mult. pe cat am fost de suparat azi (asta apropos de "vazut nuantele de gri" ), tot m-a facut sa zambesc.
__________________ Vand reviste IT [How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck would chuck wood?] | |||
|
| | #217 (permalink) | ||
|
Misto povestioarele.Am avut si eu rabdarea si le-am citit pe toate,chiar fara efort as adauga.Stiti de ce ne place atat de mult?Fiindca si noi simtim lucrurile astea in mare masura in situatii similare. Realitatea bate filmul
__________________ Nu exista oameni care sa nu fie capabili sa faca mai mult decat cred ei ca ar putea face. (Henry Ford) | |||
|
| | #220 (permalink) | ||
|
majoritatea dintre noi se descarca(plang pe umarul) la prieteni, nu incerc sa sustin ca respectivul nu ar avea prieteni ... doar ca majoritatea nu repeta chestiile pe care le comenteaza cu prietenii, pe bloguri... oricum e penal felul lui de a expune totul *thumbs up*
__________________ .si de la capat | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |