Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi

Notices

View Poll Results: Gasiti ceva interesant intr-un blog?
Foarte putin,restul e plictiseala 258 45.99%
Citesc zilnic bloguri,sunt dependent 67 11.94%
Deloc 158 28.16%
Ce e ala blog ? 78 13.90%
Voters: 561. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools
Old 27-06-2006, 00:23   #201
Galagie

n0iz3's Avatar

tare... primul blog pe care chiar l`am citit

n0iz3 is offline    Reply With Quote
Old 27-06-2006, 01:56   #202
master tuner

agent smith's Avatar

plictisit si indiferent am dat click pe link-ul din primu post convins ca-i o pierdere de timp si m-am urnit cu greu sa citesc prima felie de text. 20 min mai tarziu citisem tot blogu... genial
se intampla tuning!!

agent smith is offline    Reply With Quote
Old 27-06-2006, 09:08   #203
Registered User

adeithrra's Avatar

**** ***** ****** **.

Last edited by adeithrra; 27-06-2006 at 18:18.

adeithrra is offline    Reply With Quote
Old 27-06-2006, 10:12   #204
Registered User

dudette's Avatar

maselutzuleeeee, come backkkkkk

dudette is offline    Reply With Quote
Old 27-06-2006, 10:16   #205
Registered User

bluesica's Avatar

Este primul blog la care am avut rabdare sa citesc tot, posibil sa fie si lipsa de clienti din perioada asta .. dar are ceva, un fel de calm nepasator .. Oricum e funny.

bluesica is offline    Reply With Quote
Old 27-06-2006, 10:19   #206
Registered User

ilisim's Avatar

Eu am citit 2 randuri si m-am plictisit. Nu stiu sa apreciez arta lol-ului.

ilisim is offline    Reply With Quote
Old 27-06-2006, 10:26   #207
Registered User

Nekrataal's Avatar

Quote:
Originally Posted by ilisim
Eu am citit 2 randuri si m-am plictisit. Nu stiu sa apreciez arta lol-ului.
Nu e nici o arta a lol-ului. Este pur si simplu talentul omului de a scrie. Si daca nu-l apreciezi asta este, nu poti fi placut de toata lumea.
[Intel E2160][ASRock CONROE1333-D667][4GB: 2xSycron SY-DDR2-2G667 dual channel][video on board][Samsung SpinPoint P 250GB 8MB][no sound][AOC 7Klr][samsung optical wheel mouse][Keyboard Delux 7016][SAMSUNG SH-S203D/BEBE][case intex]

Nekrataal is offline    Reply With Quote
Old 27-06-2006, 10:34   #208
Little Member

Kidu's Avatar

Quote:
Luni apare omul. Trening de bişniţar, puma turcesc, pantofi maro împletiţi şi cu vârful exagerat de lung, genul de pantofi cu care se omoară gândaci la colţuri. Haina nu face omul mă mint eu. Trebuie să mergem la bancă. Plecăm. Nu m-am trezit încă, mă gândesc să mai trag un pui de somn până la bancă. „Moamăăă” - zbiară cretinul. Sar ca ars aşteptând impactul cu vreo babă ceva. „Ce ţi-aş mânca savarinaaa” - zbiara şi mai tare bivolul manivelând rapid geamul. Treningul lui turcoaz soios pe la guler cu care a venit la serviciu foşneşte de nerăbdare pe el. "bagaboantooo, ce bună eşti!!!" - grohăie el ieşit jumate pe geam la o fată de maxim 15 ani care traversează strada. Eu siderat. Unde trifu' meu e tipul ăla simţit de la interviu? Se sterge la gură cu mâneca treningului. Claxonează agitat minora. Parcă-l vad pe lupul ăla care se dă cu capul de masă în desenele animate cu Droopy. "Moamă ce i-aş face!" - continuă boul. Încearcă să-mi arate ce i-ar face dar trebuie să schimbe vitezele şi se lasă păgubaş. "Era bună proasta, ă?" - caută el aprobare de la mine. Mă fac că văd ceva interesant pe geam. Mă gândesc ca următorul lui pas normal ar fi să-mi bage nişte manele. Nu o face.

Kidu is offline    Send Message via Google Talk to Kidu Reply With Quote
Old 27-06-2006, 10:34   #209
Little Member

Kidu's Avatar

sry

Kidu is offline    Send Message via Google Talk to Kidu Reply With Quote
Old 27-06-2006, 10:58   #210
Always Right

K-stor's Avatar

ilisim e optimista, sigur ca nu-i place blogul ala.

K-stor is offline    Reply With Quote
Old 27-06-2006, 12:13   #211

altceva's Avatar

Tipul are cateva sclipiri,dar n-as putea spune ca e genial. E cam repetitiv in expresii ("de ce nu moare ala?" , "as vrea sa moara", "sa-i spuna ca moare","sa-l calce o masina,ceva",etc) dar asta nu deranjeaza. E misto "lasa-ma sa te las" -ul lui,lenea si indiferenta ce-i sunt tovarasi si pe care nu incearca sa le ascunda.
In rest,nimic nou. Romania. Ce scrie el acolo eu traiesc aproape zilnic. Numai ca mie mi-e lene sa le scriu...

altceva is offline    Reply With Quote
Old 27-06-2006, 12:27   #212
Sacred Spirit

MYSTIK's Avatar

Quote:
Originally Posted by altceva
Numai ca mie mi-e lene sa le scriu...
tocmai asta il face diferit... ca el le scrie

©MYSTIK 2005-2008

MYSTIK is offline    Reply With Quote
Old 27-06-2006, 12:32   #213
pew pew

Cowboy's Avatar

Quote:
Originally Posted by altceva
Tipul are cateva sclipiri,dar n-as putea spune ca e genial. E cam repetitiv in expresii ("de ce nu moare ala?" , "as vrea sa moara", "sa-i spuna ca moare","sa-l calce o masina,ceva",etc) dar asta nu deranjeaza. E misto "lasa-ma sa te las" -ul lui,lenea si indiferenta ce-i sunt tovarasi si pe care nu incearca sa le ascunda.
In rest,nimic nou. Romania. Ce scrie el acolo eu traiesc aproape zilnic. Numai ca mie mi-e lene sa le scriu...
No bun, ce frumos ai rezolvat matale problema. Ce sa zic, si eu muncesc 6 zile pe saptamana si ma odihnesc una, doar ca mi-e lene sa creez lumi.

...boule.
(na ca imi iau si warning)

Maselutz, la mai multe, felicitari.
The last thing I saw with my own eyes was the bleached interior of the medical lab in Earth's orbit, right before they froze me for the journey into the void darkness, to a destination that I felt mythical. When I opened them again I saw the blue dials of my hud and readouts of my systems. I screamed. With my new machine lungs I screamed and screamed and heard the other Frames scream through my audio systems. I was changed.

Lucre Colonist Frame #14

Cowboy is offline    Reply With Quote
Old 27-06-2006, 12:32   #214
Harvester of Sorrow

[stryder]'s Avatar

tare faza cu Goa'ulzi

si inca una tare rau

Quote:
Năsoasa termină de feliat parizerul, vine spre mine scuturându-şi mâinile. "Mdea, ce salată?".
Controlerul propriu de anger management s-a şuntat. Miros fum. Pun mâna pe tejghea si sar lângă coşuroasă, vrea să spună ceva dar o întrerup cu un pumn în burtă. Icneşte scurt, scapă linguroiul de salate din mână şi se chirceşte de durere. Cei din coadă înmărmuriţi. Profit de avantajul micului meu blitzkrieg o apuc de ceafă si o izbesc de vitrină. De malaxoru de parizer. De oala cu sos de ceapă. Printre lacrimi se uită la cei care aşteptau să cumpere salata beof. Nimeni nu clipeşte. Dă din bărbie. Mă reped în spatele ei şi îi bag un bocanc în ceafă, cu ceva efort că nu e aşa de scundă şi nici eu nu mai sunt ca pe vremuri. Zboară. Un metru jumate. Vrea să pună în aer mâinile în faţă dar nu mai are timp şi se opreşte printre castroanele cu salate, o iau de păr şi şterg toate cojile de salam săsesc de pe jos. Fracturile ei deschise zgârie podeaua. Râd. HAHA. Lumea aplaudă

[stryder] is offline    Reply With Quote
Old 27-06-2006, 16:44   #215
LS
Nick anterior: LiquidSky

LS's Avatar

interesanta viziunea. dar cam prea "neagra". exista si nuante de gri. oricum apreciez stilul destul de mult. pe cat am fost de suparat azi (asta apropos de "vazut nuantele de gri" ), tot m-a facut sa zambesc.

LS is offline    Reply With Quote
Old 27-06-2006, 17:24   #216
master tuner

agent smith's Avatar

stilul aduce putin cu cel din black review de pe ultima pagina din xpc... era sectiunea mea preferata pe vremea cand citeam revista.
se intampla tuning!!

agent smith is offline    Reply With Quote
Old 27-06-2006, 17:29   #217
Resurected

dust2dust's Avatar

Misto povestioarele.Am avut si eu rabdarea si le-am citit pe toate,chiar fara efort as adauga.Stiti de ce ne place atat de mult?Fiindca si noi simtim lucrurile astea in mare masura in situatii similare.
Realitatea bate filmul

dust2dust is offline    Reply With Quote
Old 27-06-2006, 17:53   #218
Registered User

sldr's Avatar

comedie

sldr is offline    Send Message via Google Talk to sldr Reply With Quote
Old 27-06-2006, 19:28   #219
Registered User

romeo_id's Avatar

imi place cum descrie toate "intalnirile" lui cu babele si mosii, super tare tipul .

romeo_id is offline    Reply With Quote
Old 27-06-2006, 20:08   #220
Registered User

sldr's Avatar

majoritatea dintre noi se descarca(plang pe umarul) la prieteni, nu incerc sa sustin ca respectivul nu ar avea prieteni ... doar ca majoritatea nu repeta chestiile pe care le comenteaza cu prietenii, pe bloguri... oricum e penal felul lui de a expune totul *thumbs up*

sldr is offline    Send Message via Google Talk to sldr Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi

Thread Tools

Posting Rules