![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: Gasiti ceva interesant intr-un blog? | |||
| Foarte putin,restul e plictiseala | | 258 | 45.99% |
| Citesc zilnic bloguri,sunt dependent | | 67 | 11.94% |
| Deloc | | 158 | 28.16% |
| Ce e ala blog ? | | 78 | 13.90% |
| Voters: 561. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | Thread Tools |
| | #221 | ||
| imi place lejeritatea in exprimare , are un talent de a povesti . E un "povestas" | |||
|
| | #222 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 | blog intersant... | ||
|
| | #223 | ||
| nu ma descurc prea bine cu, arameica ![]() ![]() ![]() | |||
|
| | #224 | ||
| Mie mi-au placut foarte mult Fotografiile, din prezentare! | |||
|
| | #225 | ||
| Ia gata. Prea multe linkuri la bloguri. | |||
|
| | #226 | ||
| Registered User Join Date: Dec 2004 | |||
|
| | #227 | ||
| Join Date: Oct 2003 | Asta ii un fel de revolutie fara revolutionari? Va avea autoritate evenimentu' cand voi citi despre el pe blogurile mari din .ro. Pana atunci intalnirile bloggerilor la bere au mai multa autoritate. | ||
|
| | #228 | ||
| Registered User Join Date: Dec 2004 | Eu doar va spuneam si voua . Oricum nu am nici o treaba cu fenomenul. | ||
|
| | #229 | ||
| Join Date: Oct 2003 | Hehe, np. Good job. Nu impuscam mesageru' ![]() | ||
|
| | #230 | ||
| Se anunta a fi interesanta conferinta aia ... dar e nitel cam scumpa pentru majoritatea bloggerilor ro .... mai ales ca majoritatea fac asta de amuzament.
__________________ the unfunny troll | |||
|
| | #231 | ||
| Quote:
da, da, stiu, cand s-au lipit topicurile...
__________________ Well, I'm the best there is. Plain and simple, when I wake up in the morning I piss excellence. | |||
|
| | #232 | ||
| ce sit pentru bloguri vi se pare mai fain intre blogspot, wordpress si weblog? am luat niste exemple de pe forum... http://ilisim.blogspot.com/2006_03_0...m_archive.html http://www.gradinacudoinuci.descult.com/ http://www.weblog.ro/e-commerce/2005...20matica#56973
__________________ enD | |||
|
| | #233 | ||
| wordpress, blogspot, weblog in ordinea asta | |||
|
| | #234 | ||
| merci zoso - inca ma mai gandesc care sa il folosesc (n-am ce face, logic ca tot continutul e 99% important intr-un blog, nu suportul dar...) - wordpress are cam cele mai multe optiuni, weblog imi place pentru simplitate, dar ii lipsesc multe chestii alte pareri please?
|
| | #235 | ||
| wordpress
__________________ is thiiiis my voice? | |||
|
| | #236 | ||
| wordpressul downloadat si pus pe un server web undeva sau la ei pe wordpress.com? nu stiu, am stat putin azi sa instalez wordpressul pe un apache pus pe calculatorul meu (wamp mai precis), dar n-am reusit pe motiv ca nu vedea baza de date in mysql... tutoriale am gasit pe net dar fire-ar sa fie nu mergea baza aia... edit: zoso si mariko - v-am citit blogurile - faine
|
| | #237 | ||
| e cam acelasi lucru. cand e pus undeva, tu ai controlul suprem. la ei ai niste impedimente. | |||
|
| | #238 | ||
| ok, si wordpress a fost pana la sfarsit, chiar daca nu pe serverul propriu ![]() merci de sfaturi
|
| | #239 | ||
| baga un link acilea si scoate-l din semnatura, ca e pedepsit. daca imi permiti un sfat, chestii de genul "doar blogul meu", "nimic de vazut", "about nothing" sunto foarte lame si tratate ca atare. nu sunt o fraza catchy, ci o fraza proasta. | |||
|
| | #240 | ||
| Banned Join Date: Jul 2001 | ieftin si bun nu exista !! iar cand iti pui taxa la site mai bine iti faci editura. | ||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|