![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: Gasiti ceva interesant intr-un blog? | |||
| Foarte putin,restul e plictiseala | | 247 | 46.00% |
| Citesc zilnic bloguri,sunt dependent | | 67 | 12.48% |
| Deloc | | 152 | 28.31% |
| Ce e ala blog ? | | 71 | 13.22% |
| Voters: 537. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | Thread Tools |
| | #241 | ||
| si inca o treaba: atunci cand iei o chestie din alta parte, e frumos sa specifici. cum e chestia asta http://ends.wordpress.com/2006/07/24/viata-de-blogger/
__________________ some people deserve to die... | |||
|
| | #242 | ||
| mah e trendy sa ai blog ... dar cand te apuci sa scrii si vezi ca nu ai despre ce .... te apuci sa bagi filmulete de pe youtube si poze ca deh o poza inseamna 1000 de cuvinte ![]()
__________________ the unfunny troll | |||
|
| | #243 | |||
| Quote:
Quote:
![]() Quote:
sorry nihasa - la tine l-am vazut si mi s-a parut faina poza merci pentru sfaturi zoso tot pentru nihasa - te iei de blogul meu? ![]() fara sa vreau sa intru intr-o polemica, e stilul sau strategia fiecaruia daca vrei ce pune acolo, la inceput sau pe parcurs, ce, cum si pentru cine... ok?
__________________ enD | ||||
|
| | #244 | ||
| dude ... eu vorbeam in general ... nu am acordat prea multa importanta blogului tau ... dar uite daca vrei critica constructiva sau ajutor in legatura cu blogul ... poti sa intrii oricand pe http://forum.blogoree.ro/ - evident forumul bloggerilor. ![]()
|
| | #245 | ||
| am inteles man glumeam ![]() merci de ideea cu forumul - mi se face deja critica constructiva de rigoare acolo ![]()
__________________ enD | |||
|
| | #246 | ||
| pentru Ivan si Johnny - despre blogurile politice din SUA si fortza lor.
__________________ Well, I'm the best there is. Plain and simple, when I wake up in the morning I piss excellence. | |||
|
| | #247 | ||
| Eu povestesc ce se mai intampla in viata mea in blogul meu. Sunt un pic narcisist cred si imi place sa vorbesc despre mine. Si din cand in cand mai iau pozitie fata de cine stie ce subiect mi-a luat penele in raspar in ziua respectiva. | |||
|
| | #248 | ||
| putina reclama: http://www.pandemoniumart.net poate e un blog putin altfel, este despre concept art, ilustratii, animatie... este locul unde mai pun lucrari d-ale mele.... ma rog, cam tot ce tine de grafica, vedeti voi ![]() | |||
|
| | #249 | ||
| Am alcatuit o lista cu cele mai bune bloguri romanesti si straine. Poate fi gasita la adresa : http://muntealb.com/LegaturiBloguri.htm
__________________ Pe situl meu gasiti Manuale Detaliate in Limba Romana despre : Asamblarea Calculatorului, Utilizarea SO Windows, Mesageria Instantanee, Promovarea de Situri Web, Fluxurile RSS. Conectarea la internet prin cablu TV si ADSL. Traduceri de Softuri. | |||
|
| | #250 | ||
| Tu apucandu-te sa faci "o lista cu cele mai bune bloguri romanesti si straine", adica topuri, in ce calitate?
__________________ I put no stock in religion. By the word religion I have seen the lunacy of fanatics of every denomination be called the will of god. I have seen too much religion in the eyes of too many murderers. | |||
|
| | #251 | ||
| In calitate de cititor si de persoana care a scris destul de mult, asa cum se poate vedea pe situl meu.
__________________ Pe situl meu gasiti Manuale Detaliate in Limba Romana despre : Asamblarea Calculatorului, Utilizarea SO Windows, Mesageria Instantanee, Promovarea de Situri Web, Fluxurile RSS. Conectarea la internet prin cablu TV si ADSL. Traduceri de Softuri. | |||
|
| | #252 | ||
| Pai si eu am mancat destul de mult si mi-am facut destul de mancare singur. Asta nu ma face bucatar sau critic culinar. Kthnxbye.
__________________ I put no stock in religion. By the word religion I have seen the lunacy of fanatics of every denomination be called the will of god. I have seen too much religion in the eyes of too many murderers. | |||
|
| | #253 | ||
| hmmm se pare ca nu exista dumnezeu. daca exista, muntealb era mort de mult
|
| | #254 | ||
| Este o discutie veche care probabil s-a declansat odata cu aparitia creativitatii. Exista creatori si exista critici (de literatura, de muzica, de performante sportive, etc.). Iar dintre criticii literari foarte putini au fost si scriitori propriu-zisi, adica prozatori sau poeti. Asta nu i-a impiedicat sa scrie cronici (recenzii) de carte foarte bune. Raminind la mincare nici un om nu este gaina ca sa faca oua, dar poate aprecia calitatea unei omlete, argument folosit chiar in dezbaterea despre capacitatea criticilor literari de a analiza corect operele scriitorilor. In alta ordine de idei, daca unul din blogurile selectate de mine nu este considerat de calitate astept sa mi se argumenteze acest lucru. Si bineinteles forumistii care stiu si alte bloguri bune romanesti sau straine le pot face cunoscute pe acest fir sau in mesaje personale catre mine. P.S. Credeam ca atacurile la persoana sint de domeniul trecutului pe forumul ComputerGames, dar vad ca m-am inselat. Zoso, am raportat postul tau unui moderator pe motiv de postare in afara subiectului si de atac la persoana complet neprovocat. Las la latitudinea administratorilor si moderatorilor luarea sanctiunilor care se impun pentru mentinerea unei atmosfere civilizate pe forum. Eu te-am adaugat la lista mea de persoane ignorate.
__________________ Pe situl meu gasiti Manuale Detaliate in Limba Romana despre : Asamblarea Calculatorului, Utilizarea SO Windows, Mesageria Instantanee, Promovarea de Situri Web, Fluxurile RSS. Conectarea la internet prin cablu TV si ADSL. Traduceri de Softuri. Last edited by muntealb; 26-08-2006 at 12:05. | |||
|
| | #255 | ||
| eu de ce nu apar ? conspiratie va spun eu ... conspiratie buhahahahaa
|
| | #256 | ||
| Scart albina. Pot numi in 10 secunde 10 bloguri serioase care nu apar acolo.
|
| | #257 | ||
| Fa-o. | |||
|
| | #258 | ||
| al meu e primul pe lista. muntele alb, tre sa mai treaba 5 ani ca sa uitam cu totii de tine.
|
| | #260 | ||
| Quote:
Sa-si completeze nea Caisa mareata lui lista? Ori pune osul la munca si informare, ori ii da shift-del ca oricarei chestii facute in necunostinta de cauza. Sau, mai rau, sa intre toti oligofrenii pe ele? Knothnx.
|
| | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |