Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi

Notices

View Poll Results: Gasiti ceva interesant intr-un blog?
Foarte putin,restul e plictiseala 298 45.50%
Citesc zilnic bloguri,sunt dependent 84 12.82%
Deloc 182 27.79%
Ce e ala blog ? 91 13.89%
Voters: 655. You may not vote on this poll

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 26-08-2006, 16:59   #261 (permalink)

Aquashark's Avatar

Quote:
Originally Posted by nihasa
omege am gasit blogul lui burvi

de fapt la cele 4 insemnari in ultimii 2 ani .. putem sa presupunem fara sanse prea mari sa ne inselam ca muntele alb e burvi

ce mai faci baiatule ?
burvi != Ovidiu Bufnila

burvi era Asus..

Street Fighter4 tag: pokeshark

Aquashark is offline    Reply With Quote
Old 26-08-2006, 17:08   #262 (permalink)
bunnysexual

nihasa's Avatar

err escobull sau cine era ovidiu ? ca inseama ca ii confund .

nihasa is offline    Send Message via Google Talk to nihasa Reply With Quote
Old 26-08-2006, 17:11   #263 (permalink)
astro

.:indie:.'s Avatar

Quote:
Originally Posted by Aquashark
burvi != Ovidiu Bufnila

burvi era Asus..

nu,,Optimus era Asus.
burvi = optimus atunci ?

.:indie:. is offline    Reply With Quote
Old 26-08-2006, 17:12   #264 (permalink)
Registered User

muntealb's Avatar

Criteriile folosite de mine pentru a selectiona cele mai bune bloguri au fost :

1) sa fie scrise bine
2) sa fie interesante din punct de vedere al subiectelor abordate
3) sa fie actualizate regulat.

Calitatea scrisului si gradul in care un blog este socotit interesant sint fara indoiala doua criterii care tin de cel care analizeaza blogul in cauza. Eu am "favorizat" blogurile in care exprimarea este mai "literara" (mai apropiata de cea a unui scriitor profesionist), in care se scrie ceva mai mult si care abordeaza o tematica (psihologica, sociala, profesionala, personala, etc.) ceva mai profunda. Sint si citeva bloguri mai "usurele", adica avind o tematica orientata mai degraba catre amuzament, insa au fost selectionate pentru ca sint scrise foarte bine, nu pentru ca ar avea cine stie ce bancuri haioase.

Stiu ca s-a facut cu putin timp in urma un clasament al blogurilor romanesti ( http://unapezi.fourhooks.com/blogwards_html ) impartit pe sectiuni ("cel mai bine scris" ; "cel mai informativ" ; etc.") la care ordinea finala a fost stabilita prin vot. Am vazut topul respectiv si pot sa spun ca nu sint de acord cu multe din ierarhiile finale, ceea ce in definitiv este dreptul meu. Am revizitat azi pagina respectiva si am gasit si motivul pentru care Zoso a reactionat atit de grosolan la clasamentul facut de mine. In topul "RoBlogFest06" Zoso apare pe primul loc la sectiunea "cel mai bine scris" blog", lucru cu care eu nu pot fi de acord dupa ce i-am vizitat blogul. In fapt eu sustin ca toate blogurile romanesti din sectiunea "Personale" a clasamentului meu sint mai bine scrise decit cel al lui Zoso.

Nihasa, nu este nici o conspiratie la mijloc, stiam de blogul tau si l-am vizitat inainte de alcatuirea clasamentului. Se incadreaza in categoria de "bloguri usurele" si dupa cum am spus nu vad nimic rau in asta. Uite chiar un astfel de blog strain ( http://www.tonypierce.com/blog/bloggy.htm ) pe care eu il socotesc bun, pentru ca este bine scris. Doua bloguri romanesti din aceeasi categorie pe care eu le-am selectionat sint "Abjectu" si "Jurnalul Amoralului". Discutia despre mine si Burvi este veche de cel putin trei ani, ma mir ca nu o cunosti pina acum. El a intervenit si pe celebrul fir "Forumuri In Flacari" de pe acest forum, e adevarat sub o alta porecla decit cea consacrata. Ovidiu Bufnila este un scriitor roman de SF foarte cunoscut, care in ultima vreme participa mult la discutiile de pe forumuri si care are un blog bine scris pe care l-am selectat pentru clasamentul meu. Nihasa, mesajele tale care sint in afara subiectului si atacul la persoana m-au facut sa te adaug la lista de persoane ignorate de acum incolo pe acest forum.

PigBrother, este treaba ta daca faci sau nu cunoscute blogurile "serioase" la care te referi. Ironiile deplasate la adresa mea si exprimarea nepoliticoasa ti-au asigurat un loc pe lista mea de persoane ignorate. Din punctul meu de vedere pot gasi si singur alte bloguri valoroase, ca sa nu mai vorbesc de faptul ca exista destui internauti care pot sa ofere informatii competente despre blogosfera romaneasca. Astept deci si parerile altor internauti cititori sau creatori de bloguri despre clasamentul facut de mine.
Pe situl meu gasiti Manuale Detaliate in Limba Romana despre : Asamblarea Calculatorului, Utilizarea SO Windows, Mesageria Instantanee, Promovarea de Situri Web, Fluxurile RSS. Conectarea la internet prin cablu TV si ADSL. Traduceri de Softuri.

muntealb is offline    Send Message via Google Talk to muntealb Reply With Quote
Old 26-08-2006, 17:17   #265 (permalink)
astro

`blogosfera`
jesus

Old 26-08-2006, 17:29   #266 (permalink)
Registered User

zoso's Avatar

muntelealb, ai si motivele tale, nu?

nu stiu de ce discutam, la ce trafic ai tu, nu a auzit nimeni de pagina ta.
noi insa ne mai aducem aminte de ispravile tale de vitejie...

zoso is offline    Reply With Quote
Old 26-08-2006, 17:48   #267 (permalink)
Banned

Sir Alex Ice's Avatar

Ovidiu Bufnila, judecand dupa ce scrie pe forumuri, nu ar trece de un examen psihiatric.
Si e ca scriitor SF e asa de tare ca nu am vazut nici o carte la vreo taraba.
Asa ca orice optica si orice clasament e discutabil si obiectabil.

Sir Alex Ice is offline    Reply With Quote
Old 26-08-2006, 17:51   #268 (permalink)
Registered User

PigBrother's Avatar

Quote:
Originally Posted by muntealb
In topul "RoBlogFest06" Zoso apare pe primul loc la sectiunea "cel mai bine scris" blog", lucru cu care eu nu pot fi de acord dupa ce i-am vizitat blogul. In fapt eu sustin ca toate blogurile romanesti din sectiunea "Personale" a clasamentului meu sint mai bine scrise decit cel al lui Zoso.
Mestere, te-ai gandit ca nimanui nu-i pasa de ce crezi tu?
Dar vai, mi-ai dat ignore, what should I do, oh, what should I do...

PigBrother is offline    Reply With Quote
Old 26-08-2006, 18:22   #269 (permalink)
Registered User

muntealb's Avatar

Sir Alex Ice, multi scritori nu ar trece un examen psihiatric daca ar fi sa-i judecam dupa scrierile lor. Insa scriitorul nu trebuie confundat cu opera sau cu personajele din ea, un exemplu concludent fiind William Faulkner, probabil cel mai mare scriitor al lumii in secolului 20, care a scris parti din romanul "Zgomotul si Furia" din perspectiva unui handicapat mintal.

Ovidiu Bufnila are un stil de a scrie mai stufos, care are farmecul sau dar care este mai degraba potrivit pentru filozofie decit pentru literatura SF. Poate din aceasta cauza nu mai are succes acum in domeniul in care s-a consacrat. Pe de alta parte scriitorii romani de SF trebuie sa faca fata unei concurente acerbe venita din partea scriitorilor straini (in special din USA) care sint mult mai bine cotati si care sint favorizati de catre edituri tocmai pentru ca li se vind cartile (mult) mai bine. Lucrurile stau la fel si cu blogherii romani, multi dintre ei fiind complet necunoscuti din cauza ca omologii lor straini (mai ales cei de limba engleza) sint mult mai promovati si deci mult mai cititi.

Dark Reign, termenul de "blogosfera" este extrem de uzitat. Pe Timsoft.ro, sit care contine probabil catalogul aproape complet al blogurilor romanesti ( http://www.timsoft.ro/weblog/index.php ) exista o sectiune numita "Blogosfera Romaneasca" (vizibila in partea stinga-sus a paginii a carei adresa am dat-o). In rest ce pot sa zic, lista mea de persoane ignorate creste de la ora la ora.

Modul meu de a alcatui un clasament (impropriu-spus, este mai degraba vorba de o lista) al blogurilor romanesti poate fi combatut cu argumente, insa din pacate pina acum nu s-au lansat decit invective si ironii la adresa mea ca persoana. Cei care inca mai cred ca eu sint afectat de acest comportament ar trebui sa citeasca firul "Forumuri in Flacari".

Sper ca pe acest fir se va discuta in continuare la modul serios despre bloguri si se vor promova blogurile bune. Astept in continuare propuneri care si-ar gasi locul in lista. Cine va avea curiozitatea sa caute sintagma "bloguri romanesti" cu Google (.ro sau .com) va vedea ca lista mea este pe prima pagina, pe locul cinci.
Pe situl meu gasiti Manuale Detaliate in Limba Romana despre : Asamblarea Calculatorului, Utilizarea SO Windows, Mesageria Instantanee, Promovarea de Situri Web, Fluxurile RSS. Conectarea la internet prin cablu TV si ADSL. Traduceri de Softuri.

muntealb is offline    Send Message via Google Talk to muntealb Reply With Quote
Old 26-08-2006, 18:25   #270 (permalink)
Registered User

zoso's Avatar

http://www.google.com/search?hl=en&s...rch&lr=lang_ro

sniff sniff

zoso is offline    Reply With Quote
Old 26-08-2006, 18:28   #271 (permalink)
astro

Quote:
Originally Posted by muntealb
Dark Reign, termenul de "blogosfera" este extrem de uzitat.
=fix 0 din punctul meu de vedere.
Ah,sa nu uit http://www.blogsport.ro/

Old 26-08-2006, 18:32   #272 (permalink)
Registered User

PigBrother's Avatar

http://www.computergames.ro/forum/sh...ad.php?t=62171
http://www.computergames.ro/forum/sh...ad.php?t=62160
http://www.computergames.ro/forum/sh...d.php?t=144311

Nemuritoarele threaduri are celebrului personaj. Pentru a nu lasa celor in necunostinta de cauza impresia de "luare la shtanga" fara motiv

Old 26-08-2006, 18:41   #273 (permalink)
Registered User

valh's Avatar

Ha ha ha ... tare faza cu "flamboiu'". Munte alb ,de unde le scoti? Cum sa fie flamboiu' ,mai flambat ,mai crud?Si acum ignore pentru flamboiu valh.

valh is offline    Reply With Quote
Old 26-08-2006, 19:02   #274 (permalink)
Registered User

muntealb's Avatar

Valh, ai avut dreptate cu presupunerea ta. Iti poti trece de acum in semnatura "Mindru de a fi ignorat de MunteAlb" sau "Ignorat de MunteAlb inca din august 2006". Este reactia mea normala la mesajele postate pe acest fir care sint in afara subiectului. Asteptam si de la tine cel putin o adresa de blog bun, dar acum imi dau seama ca as fi cerut prea mult.

Old 26-08-2006, 19:18   #275 (permalink)
Banned

Sir Alex Ice's Avatar

Iar blogurile premiate in .ro sunt si ele niste bloguri si pentru ca trebuiau date niste premii pe alea a cazut magareata. Unele bloguri sunt mai populare decat altele, dar asta nu le face mai bune. A se vedea manelele si meniaito. Se gasesc de toate pentru toti, unele merita citite si merita sa te intorci la ele sa vezi ce s-a mai intamplat pe acolo prin zona.
De exemplu blogul editat de Zoso pe mine nu ma atrage, mi se pare ca oricare alt blog, e scurt si concis, dar nu e pe gustul meu. Mi se pare lipsit de profunzime, nu-mi lasa nimic la care sa rontai dupa ce am citit.

Sir Alex Ice is offline    Reply With Quote
Old 26-08-2006, 20:01   #276 (permalink)
Registered User

PigBrother's Avatar

Quote:
Originally Posted by Sir Alex Ice
Iar blogurile premiate in .ro sunt si ele niste bloguri si pentru ca trebuiau date niste premii pe alea a cazut magareata.
Te inseli profund. Initiativa aia a fost sponsorizata de un singur om. Ma indoiesc sincer ca ala trebuia sa cheltuie niste bani si nu stia pe ce.

valh, dupa cum zicea raposatu' aaroman, simte-te mandru ca mareata autoritate anonima MunteAlb te-a ignorat.

Old 26-08-2006, 20:48   #277 (permalink)
pmk
Registered User

pmk's Avatar

vad ca multi o dau cu ce trafic am eu pe blog etc
frate, degeaba ai trafic, trafic mare nu inseamna ca e blogul bun sau foarte interesant
e ca si cum ai zice ca daca Dacia e cea mai vanduta masina din .ro atunci e cea mai buna
parerea mea e ca se face mult prea mare tam-tam cu blogurile astea
prea o dati in "blogosfera" revista bloggerilor, linia de imbracaminte a bloggerilor si alte asemenea
sa nu mai zic de mandria excesiva afisata de unii

pmk is offline    Reply With Quote
Old 26-08-2006, 21:03   #278 (permalink)
bunnysexual

nihasa's Avatar

deci am tricou de blogger

vai dar cineva e crispat ... nu`i asa muntele alb?

nihasa is offline    Send Message via Google Talk to nihasa Reply With Quote
Old 26-08-2006, 21:10   #279 (permalink)
Registered User

PigBrother's Avatar

Quote:
Originally Posted by pmk
vad ca multi o dau cu ce trafic am eu pe blog etc
frate, degeaba ai trafic, trafic mare nu inseamna ca e blogul bun sau foarte interesant
e ca si cum ai zice ca daca Dacia e cea mai vanduta masina din .ro atunci e cea mai buna
Gresesti.
Analogia e gresita. Dacia se vinde pentru ca e ieftina. Accesul la blog e gratuit, este vizitat pentru ca multi oameni gasesc ceva acolo.
Traficul e valoarea Internetului.

Old 26-08-2006, 21:14   #280 (permalink)
astro

nu neaparat.
pot sa dau click pe un link si in 2 secunde sa inchid pagina aia fara sa citesc 2 cuvinte.

Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi

Thread Tools

Posting Rules