![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Gasiti ceva interesant intr-un blog? | |||
| Foarte putin,restul e plictiseala | | 298 | 45.50% |
| Citesc zilnic bloguri,sunt dependent | | 84 | 12.82% |
| Deloc | | 182 | 27.79% |
| Ce e ala blog ? | | 91 | 13.89% |
| Voters: 655. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #281 (permalink) | ||
|
It doesn't matter. Ai hit la bannere? Ai. Cei 2 centi au curs deja. Traffic -> value -> money ![]() Oricum, ce zici tu este un fenomen care se regaseste in statisticile fiecarui site. Nu e relevant.
__________________ But it was only fantasy. The wall was too high, as you can see. No matter how he tried, he could not break free. And the worms ate into his brain. | |||
|
| | #282 (permalink) | ||
| Quote:
dar, ca toate lucrurile si calitatea asta este ceva relativ cred ca pt multi, motivul pt care anumite bloguri sunt vizitate nu este neaparat calitatea blogului sau ceva interesant, este plictiseala esti plictisit la munca, stai pe net, mai intrii pe blog, gasesti o stire cretina, sau un link dragutz, sau un comentariu acid sau poate inca o doza de narcisism amuzant al bloggerului traficul tine in foarte mare masura de cat de cunoscut este siteul... felul in care un site devine "cunoscut" pe net, este o chestie pe care o stim cu totii si nu tine neaparat de calitatea siteului eu inteleg ca e un "fenomen" nou, doar ca dupa mine, cei implicati vad ceea ce fac ca un lucru mult mai important decat este, fiindca dc nu, toti vrem sa facem ceva important, sau sa ne consideram importanti sau, ca sa zic sa inteleaga tot omul, sunt prea plini de ei sau fac din acest lucru a much bigger deal then it actually is trendy, but not "the shit"
__________________ Have no fear... just swallow ! | |||
|
| | #283 (permalink) | ||
|
Pe mine ma lasa rece blog-urile. Daca nu este un domeniu platit nu am siguranta ca pot gasi informatie valoroasa pe un blog. Mai mult s-a vazut ca blog-urile pot servi usor, oricarui copil sarit ,pentru scop de denigrare. Dupa mine blog-urile sunt inutile 100%.Vrei sa fi tare ,plateste domeniu fa-ti site adevarat si atunci esti tare.
__________________ Boris Eltin :"Republica Moldova s-ar putea uni intr-o zi cu Romania." | |||
|
| | #287 (permalink) | ||
|
Terminati cu tampeniile, valoarea unui site e data de trafic. E singurul indicator absolut al valorii unui site. Se pot adauga dupa dorinta pagerank-ul Google sau alte chestii similare. Restul sunt chestii subiective.
__________________ But it was only fantasy. The wall was too high, as you can see. No matter how he tried, he could not break free. And the worms ate into his brain. | |||
|
| | #288 (permalink) | ||
|
Tu ce doresti de fapt? Sa te arati doct in ale gramaticii ? Sau te simti lezat prin cele spuse de mine dar tu ai de fapt un blog pe care il crezi o enciclopedie gramaticala !? Stai ca ma uit si eu putin pe celebrul tau blog! Sa vad ceva util! Iar cu gramatica ,spune la obiect ce ai de spus!Eu am atacat ideea de blog nu pe tine ca persoana, care de altfel nu ma intereseaza!Pa!
__________________ Boris Eltin :"Republica Moldova s-ar putea uni intr-o zi cu Romania." | |||
|
| | #290 (permalink) | ||
|
Stii ce ,las-o moarta cu atacul la persoana! Cred ca de fapt cel care nu are nimic de spus ,nici pe blog nici pe forum ar trebui sa taca ! Cu scrisul in romaneste ...am citit putin prin blog-ul tau si gata.Ar fi trebuit sa te ignor de la inceput ,dar deh nervii!
|
| | #295 (permalink) | ||
| Quote:
valoarea continutului este alta mancare de peste daca www.blacksonblondes.com are super trafic nu inseamna ca si continutul sau are cine stie ce valoare am dat doar un exemplu as mai putea sa iti dau exemple de siteuri al caror continut il depaseste cu mult ca valoare pe al altora, cu trafic mult mai mare felul in care se obtine traficul tine de mult mai mult decat continutul sau, si pana la urma discutia este despre continut btw, discutia este referitoare la bloguri nu la cat de bine sau corect scrie Valh. Ar fi fost normal sa ii raspunzi pe subiect, nu ca un pusti de 14 ani care cand nu are ce sa zica se agata de chestii precum "gramatica". Just a thought
|
| | #296 (permalink) | ||
| Quote:
Jiji Metal.
__________________ OFERTA SERVICII: Imprimare, indosariere, legare carte, carti de vizita Y!m: korkfoto | 0723.306.158 .-- .-- .-- .-.-.- .. -- .--. .-. .. -- .- -.-- --- -. .-.-.- -.-. --- -- | |||
|
| | #297 (permalink) | ||
|
pmk nu e chiar asa. Cine e autoritate suprema a acordarii standardelor de valoare?? exact ![]() E cum zice Pigu` ... linkuri dar mai ales returning visitors. Valh e si mai pe langa subiect ... pai ce nene tot ce e bun in lumea asta fie ingrasa fie e imoral fie e pe bani buni ? Avantajul blogurilor e ca iti ofera informatii subiective ... parerea unui nume/nick nu a unui purtator de cuvant , redactor , jurnalist sau orice alt ceva. Este senzatia aia de incredere/cunoastere a cuiva ... incepi sa ai incredere ca ce iti recomanda sau ce spune nu sunt niste baliverne sau poate tocmai invers. Cat despre " esti tare? plateste fa`ti site adevarat " .... nu am decat sa zic : esti un internet n00b. Excluzant situatia in care site`ul e hidos cu adevarat ( mai rar la bloguri ca majoritatea sunt facute pe anumite platforme ) nu ar trebui sa conteze atat de mult design-ul cat mai degraba contentul. Din punctul asta mai greu sa o dai in bara cu designul cand ai un wordpress / livejournal / blogger la dispozitie.
__________________ the unfunny troll | |||
|
| | #298 (permalink) | ||
| Quote:
cat despre returning visitors, eu de ex va accesez blogurile, din plictiseala nu ca as fi atras de continut... poate odata la 10 updateuri gasesc ceva interesant inca odata, nu poti sa apreciezi VALOAREA continutului unui site, nu neaparat blog, prin numarul de hituri tot ce poti sa vezi din chestia asta este POPULARITATEA, o alta chestie relativa
|
| | #299 (permalink) | ||
| Quote:
sa inteleg ca desconsideri p0rn-ul?
__________________ i hope i'll be alive at the end of the world. | |||
|
| | #300 (permalink) | ||
| Quote:
|
| Advertisment | |