![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: Gasiti ceva interesant intr-un blog? | |||
| Foarte putin,restul e plictiseala | | 268 | 45.19% |
| Citesc zilnic bloguri,sunt dependent | | 72 | 12.14% |
| Deloc | | 169 | 28.50% |
| Ce e ala blog ? | | 84 | 14.17% |
| Voters: 593. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #326 (permalink) | ||
|
Bine ca e plin de somitati pe aici. Nihasa, cat timp singurele tale subiecte sunt penisuri formate din pete de transpiratie si mesaje de pe Coolgirl, nu cred ca esti in masura sa ii tratezi pe altii ca niste gunoaie. Daca Libertatea are foarte multi cititori, asta inseamna automat ca e cel mai bun ziar romanesc? Unele persoane vad ca nu mai rezista deja, stau sa explodeze decat de bune si destepte sunt. Zoso, intr-o zi vei de de cineva care are e-penisul mai lung decat tine, cine stie ce se poate intampla. Pentru impresii in genul: "esti un nimeni", "nu contezi", "eu am 1000 de unici pe zi", "doar eu pot face un top cu cei mai buni", puteti sa ma contactati la i.don.t.give.a.shit@gmail.com. | |||
|
| | #327 (permalink) | ||
|
vreau sa zici zau cu limba scoasa daca alea sunt singurele mele subiecte ![]() am mai zis`o si o mai zic ... automat cand o dai in presupuneri stupide , stereotipuri, generalizari aiurea sau iti lipsesc argumentele sa`ti sustina ce ai spus ... pai nene imi permit sa te fac un nimeni ... pentru ca asta si esti. btw mns asa pentru cultura ta din generala ... libertatea e cel mai bun ziar pe segmentul lui de piata .... omege adica segment de piata ... vai incredibil nu`mi spune ... tu comparai libertatea cu suplimentul de cultura ?Cam asta a facut muntealb .. in esenta. Hai mns demonstreaza`mi ca ma insel ... adica cum sa aiba dreptate ala care se gandeste numai la pr0n and shit ( adica stereotipuri alea alea ... deci pot sa te tratez cum vreau ) ) pupyk mms coolgirl style
__________________ the unfunny troll | |||
|
| | #328 (permalink) | ||
| Quote:
Ziarul libertatea................... cel mai bun ziar pe segmentul lui (de rahat -turcesc-) de piata Nihasa's ivil blog................... X sa se afle X ![]() deci e ok sa ai un blog de 2 lei atata timp cat e cel mai bun pe segmentul sau, nu? allow me: Phahahahaahahaaa! ovãr end aut!
__________________ ©MYSTIK 2005-2008 | |||
|
| | #330 (permalink) | ||
|
vai MYSTIK dar eu nu sunt cel mai bun pe segmentul meu de piata ) imi pare rau sa te dezamagesc ... data viitoare o sa ma straduiesc mai mult. Ca sa fii cel mai bun in ceva ..e cam greu sa spui ca e de 2 lei lucrul respectiv .. dar lasa ca noi suntem ipocriti si nu exista ceva ce sa facem fara a avea implicatii adanci de ordin intelectual si mai ales pentru viitorul planetei si implicit rasa umana mns ... ai dreptate ... toti or sa ajungem sa ne infruntam la premiile nobel ... ca sa demonstram cine e cel mai destept. Ca sa fii cel mai ce intr`o chestie ... sincer ma indoiesc ca incepi direct prin a fi in toata lumea ... Cu alte cuvinte fiecare chestie are un inceput .. pentru ca daca ai fi cel mai cel din toata lumea nu ai avea nimic care sa te motiveze si oricum e logic sa presupui ca esti cel mai cel din toata lumea in ceva ... pentru ca daca nu te`ai " luptat " cu vecinul de palier ... apoi vecinul de strada ... sector ... oras ... tara ... continent ... lume ... nu ai cum sa stii ca esti cel mai cel. Sper ca intelegi ce vreau sa zic ... Apreciez ca te uiti la filme dar nu cred ca o sa incepem si noi pe forum sa ne caftim daca ne uitam la organele genitale ale celorlalti
__________________ the unfunny troll | |||
|
| | #335 (permalink) | ||
|
blog-ul lui PigBrother for teh win! un blog util si amuzant, fara bloatware. o sa incerc sa urmaresc si blog-urile lui zoso si nihasa. just to see what's all the fuss with them
__________________ lipsa de idei a unui game designer se ascunde sub paravanul "realismului" | |||
|
| | #336 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Feb 2005 |
ridicarea elucubratiilor fiecarui pustan cu conexiune la internet la rang de informatie nu poate fi decat sfarsitul acestui canal de comunicare. De parca nu era destul gunoi pe net. LE: editai... gramatica asta... Last edited by low_level_superhero; 28-08-2006 at 18:51. | ||
|
| | #337 (permalink) | ||
|
Neah. Adevarata voma este asta http://www.danarogoz.ro/ Sau asta http://www.oanacuzino.ro/ Aquashark, thanks for your appreciation
__________________ Freedom fighter | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|