![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: Gasiti ceva interesant intr-un blog? | |||
| Foarte putin,restul e plictiseala | | 266 | 45.78% |
| Citesc zilnic bloguri,sunt dependent | | 70 | 12.05% |
| Deloc | | 163 | 28.06% |
| Ce e ala blog ? | | 82 | 14.11% |
| Voters: 581. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #341 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
| |||
|
| | #348 (permalink) | ||
| Quote:
August 29th, 2006 at 11:44 am Slab. Chiar crezi că interesează pe cineva că tu vorbeşti mult? Şi, culmea ironiei, ai scris zeci de rânduri în care unica idee expusă este că… vorbeşti mult. Temă viitoare: “Scriu mult. Şi prost”. Cheers }{[/code] Sunt curios dacă îl acceptă.
__________________ d*L*b | |||
|
| | #353 (permalink) | ||
|
La inceput erau mai ok, meritau sa te uiti... dar si-au bagat picioarele. Ati vazut ce-a imbatranit Alina Chivulescu de la Omul zilei la La bloc. Cred ca meseria e de vina . Daca-si face blog, ii pun in el la comentariu filmulet cu ce performante avea acolo.
Last edited by Sir Alex Ice; 29-08-2006 at 15:24. | |||
|
| | #360 (permalink) | ||
|
Dupa ce Zoso anunta ca blogspot.com a fost picat, o pateste chiar el rusinica ). Azi dimineata i-am incercat site-ul si in loc sa imi deschida paginile normal mi-a aratat un directoriu Zoso, cu alte 3 directoare in el: unul de imagini probabil, unul cu ceva de genul stagtt in nume si celalalt nu am idee. Jumatate de ora mai tarziu mergea din nou.Dar asta nu explica de ce nu mai e si comentariul meu referitor la ironia situatiei. | |||
|
| Advertisment | |
Inscrie-te in arena viitorului! Te asteapta batalii in timp real, foarte rapide! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|