Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi

Notices

View Poll Results: Gasiti ceva interesant intr-un blog?
Foarte putin,restul e plictiseala 263 45.90%
Citesc zilnic bloguri,sunt dependent 69 12.04%
Deloc 161 28.10%
Ce e ala blog ? 80 13.96%
Voters: 573. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools
Old 03-03-2006, 12:53   #21
Registered User

apathic_me's Avatar

Daca gigel.org nu e blog, atunci ce e?

Conform definitiei de pe wikipedia, as spune ca nu exista nici un motiv pentru care gigel.org ar face exceptie de la incadrarea in categoria blogurilor.

apathic_me is offline    Reply With Quote
Old 03-03-2006, 12:55   #22
Bean Bachine

Comanche's Avatar

Quote:
Originally Posted by Dark Reign
Credeti ca,in general,cine are un blog in care scrie des are probleme de integrare sociala?
Nu, dimpotrivă. Poate fi considerat un extrovertit. Din păcate mulţi au bloguri, puţini au ceva important de zis.

Comanche is offline    Reply With Quote
Old 03-03-2006, 13:15   #23
Banned

.:indie:.'s Avatar

Quote:
Originally Posted by apathic_me
Daca gigel.org nu e blog, atunci ce e?

Conform definitiei de pe wikipedia, as spune ca nu exista nici un motiv pentru care gigel.org ar face exceptie de la incadrarea in categoria blogurilor.

oricum e infinit mai interesant (pt mine cel putin) gigel.org decat orice blog clasic am vazut

.:indie:. is offline    Reply With Quote
Old 03-03-2006, 13:26   #24
Bean Bachine

Comanche's Avatar

Quote:
Originally Posted by gigel.org
să nu intri dacă eşti slab de înger, te adresezi părinţilor cu dumneavoastră, eşti fată şi nu porti cercei, te uiţi la balet şi gimnastică, ţi-a placut Titanic sau eşti fan Sandra Bullock.
Oops, mie mi-a plăcut Titanic.

Old 03-03-2006, 13:40   #25
Banned

e la misto ma

Old 03-03-2006, 13:43   #26
Bean Bachine

Comanche's Avatar

Pe bune??? S'mor io, când am văzut faza asta cu Titanicu' am avut aşa un imbold de nestăvilit de a închide site-ul.

Psihoză

Old 03-03-2006, 14:53   #27
Registered User

PigBrother's Avatar

De ce. Are dreptate cu chestia aia numita impropriu "film"

PigBrother is offline    Reply With Quote
Old 03-03-2006, 15:02   #28
Bean Bachine

Comanche's Avatar

Mă rog, cele 100k de voturi de pe imdb.com te cam contrazic (să recunoaştem, nota 7 pe imdb e mult). Mie personal mi-a plăcut filmul...

Old 03-03-2006, 15:05   #29
Banned

voturile alea nu prea inseamna nimic.
la fel ca si alea de pe gsmarena.com
iti place sau nu, indiferent ce nota are.
filmul a fost misto la varsta pe care o aveam in `98 cand l-am vazut (14 ani) acum mi se pare just ok

Old 03-03-2006, 15:20   #30
Nick anterior: Lou

Strangelove's Avatar

Quote:
Originally Posted by Mascatu
Blogurile sux, IMO. Ca s? dai peste cineva cu idei faine trebuie s? r?scole?ti tot netul ?i s? ai ?i un car de noroc, ?i eu pur ?i simplu nu am timp de a?a ceva. Nu m? intereseaz? ce soft a mai descoperit Gigel Piulic? sau ce prieten? ?i-a mai tras Florin manelistu', sau ce bash a mai f?cut Ionic? hackeru'. Pur ?i simplu nu dau doi bani pe gândurile celor care le public? gratis, în speran?a c? un alt gigel ca ei î?i va pierde timpul undeva în cyberspace citindu-le prostiile. Cei care sunt valoro?i se duc la o editur?, sunt selec?iona?i, ?i public? o carte (?i m?rturisesc c? citesc multe c?r?i, de toate tipurile), sau poate chiar un articol pe net la un ziar de prestigiu. În rest, Dumnezeu cu mila.
of, cum le stii tu ca un om mare.
jurnalistii care scriu la marile ziare au aproape toti cate un blog in care scriu chestiile care nu cadreaza in politica editoriala a ziarului. asta deja face foarte interesant un astfel de blog.
apoi exista tot felul de bloguri ale unor redactori de la diverse reviste, in care se strang zeci de potentiale articole care insa nu ajung sa vada (toate), nu-i asa, lumina tiparului.
si sunt multe alte exemple, pe care tu nu ai cum sa le stii pentru ca citesti foarte multe carti, de toate tipurile si nu ai timp sa te mai interesezi daca ceea ce spui are sau nu sustinere in realitate. altfel, aseara am citit si vreo 5 carti tari, toate de trefla. i-am curatzat pe toti de la masa.

ps: la alegerile prezidentiale din SUA blogurile au fost folosite de instrument de propaganda. cum, nu detaliez, da un search pe google.

Strangelove is offline    Reply With Quote
Old 03-03-2006, 15:45   #31
Bean Bachine

Comanche's Avatar

Quote:
Originally Posted by Lou
of, cum le stii tu ca un om mare.
jurnalistii care scriu la marile ziare au aproape toti cate un blog in care scriu chestiile care nu cadreaza in politica editoriala a ziarului. asta deja face foarte interesant un astfel de blog.
Da, sunt şi excepţii. Chiar eu am afirmat că astfel de bloguri (interesante) sunt puţine, dar există. Cele mai multe bloguri însă sunt prostii neinteresante.
Quote:
Originally Posted by Lou
apoi exista tot felul de bloguri ale unor redactori de la diverse reviste, in care se strang zeci de potentiale articole care insa nu ajung sa vada (toate), nu-i asa, lumina tiparului.
Absolut corect. Aceeaşi categorie despre care vorbeam mai devreme.
Quote:
Originally Posted by Lou
si sunt multe alte exemple, pe care tu nu ai cum sa le stii pentru ca citesti foarte multe carti, de toate tipurile si nu ai timp sa te mai interesezi daca ceea ce spui are sau nu sustinere in realitate. altfel, aseara am citit si vreo 5 carti tari, toate de trefla. i-am curatzat pe toti de la masa.
Un atac la persoană, nu? Sau o ironie oarecum perversă? Probabil te-ai simţit încadrat într-o anumită categorie de bloggeri? Eu nu am vrut să atac pe nimeni, mi-am expus doar părerea. Nu am citit blogul nimănui de-aici.

Old 03-03-2006, 16:03   #32
bunnysexual

nihasa's Avatar

Blogul este cancerul care mananca societatea din interior ... trebuie eradicat fenomenul asta .

nihasa is offline    Send Message via Google Talk to nihasa Reply With Quote
Old 03-03-2006, 16:07   #33
Bean Bachine

Comanche's Avatar

Exagerezi. Nu am zis nicăieri că e aşa de grav, am zis doar că e o pierdere de timp să citeşti blogul lu' Ionică hackeru'©

Old 03-03-2006, 16:12   #34
Nick anterior: Lou

Strangelove's Avatar

n-am blog si nici n-am de gand sa-mi fac unul. dar sa te referi la majoritatea blogurilor ca fiind o prostie e ca si cum ai spune ca majoritatea celor care fac muzica sunt varza si ca in afara de cateva exceptii toti ar trebui ignorati. stiu ca multi s-ar simti tentati sa zica ca asa e, dar ganditi-va un pic mai bine.
n-am nimic cu tine, dar a fost un atac la persoana. ma enerveaza cei care vorbesc cu atata suficientza si sigurantza despre niste lucruri straine lor.
daca ar fi 2-3 exceptii, as zice. dar sunt mii de exceptii, ceea ce face totul un pic confuz, nu?

Strangelove is offline    Reply With Quote
Old 03-03-2006, 16:12   #35
bunnysexual

nihasa's Avatar

In general blogurile au un public tinta ... sau sa spunem altfel : place doar unui anumit gen de cititori ( carora le e adresat sau se regasesc intr`o mai mare sau mai mica masura in autor ) si cum e de asteptat daca nu faci parte din acea categorie vei gasi blogul respectiv plictisitor .

In general e destul de interesant sa citesti bloguri - eu unul personal sunt destul de incantat de fenomenul acesta .

nihasa is offline    Send Message via Google Talk to nihasa Reply With Quote
Old 03-03-2006, 16:12   #36
Registered User

PigBrother's Avatar

Quote:
Originally Posted by nihasa
Blogul este cancerul care mananca societatea din interior ... trebuie eradicat fenomenul asta .
Zise nihasa, the soft pr0n bunny blogger. Ahahahaha

Old 03-03-2006, 16:13   #37
Registered User

Zeeker!'s Avatar

Am crezut ca e despre blogurile din .ro

Atunci www.thebestpageintheuniverse.net e de departe cea mai buna!
E acelasi cu http://maddox.xmission.com/c.cgi?u=banish .

Zeeker! is offline    Reply With Quote
Old 03-03-2006, 16:17   #38
Registered User

zoso's Avatar

imi vine greu sa cred ca astia care neaga fenomenul nu au gasit macar 1 data o informatie interesanta pe un blog.

zoso is offline    Reply With Quote
Old 03-03-2006, 16:19   #39
Registered User

PigBrother's Avatar

Pai daca n-ai pron pe blog. Ce sa faci?

Old 03-03-2006, 16:22   #40
Bean Bachine

Comanche's Avatar

Quote:
Originally Posted by Lou
dar sunt mii de exceptii, ceea ce face totul un pic confuz, nu?
Atât de confuz încât mai bine cumperi o revistă de specialitate din domeniul care te interesează (sau cauţi un articol de specialitate pe net), decât să stai să cauţi informaţii prin bloguri

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi

Thread Tools

Posting Rules