![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: Gasiti ceva interesant intr-un blog? | |||
| Foarte putin,restul e plictiseala | | 263 | 45.90% |
| Citesc zilnic bloguri,sunt dependent | | 69 | 12.04% |
| Deloc | | 161 | 28.10% |
| Ce e ala blog ? | | 80 | 13.96% |
| Voters: 573. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | Thread Tools |
| | #381 | ||
| In caz ca nu il stie cineva, blog-ul meu. | |||
|
| | #382 | ||
| nu ne pasa...
__________________ some people deserve to die... | |||
|
| | #383 | ||
| Banned Join Date: Jul 2004 Location: in corcoduş | tu de unde ai iesit ma ![]() | ||
|
| | #384 | ||
| Decat indeajuns de mult incat sa scrii asta? Si pluralul maiestuos? Tz tz tz... cata onoare pe Militari ca sunt onorati cu prezenta in ciuda statutului domniei voastre de vedeta autoproclamata cand la banii castigati pentru munca prestata in pauzele de blogging ar trebui sa va fi cumparat deja vila din Cotroceni sau Primaverii. P.S. de sub o piatra, ca restul soparlelor. | |||
|
| | #385 | ||
| Quote:
Asa cum ziceam mai demult.
__________________ I know something most don't. | |||
|
| | #386 | ||
|
| | #387 | ||
| ala nu e blog ci un site dedicat denigrarii lui zoso si a injurarii moldovenilor. ...aaa si pentru a se peria pe sine ... citez: "Nu de alta, dar sunt destul de l33t... avand in vedere ca am terminat REI. La ASE." esti lame amice
__________________ "You can't live in fear!" | |||
|
| | #388 | ||
| Quote:
Daca ai idei contrare celor expuse de mine te invit sa pleci la Chisinau daca ti se pare ca e asa de bine acolo si ca oamenii sunt mai curati, mai albi si mai stralucitori. | |||
|
| | #389 | ||
| Quote:
Quote:
__________________ I know something most don't. | |||
|
| | #390 | ||
|
| | #391 | ||
|
| | #392 | ||
| Sunteti plictisiti rau daca sambata seara nu aveti altceva mai bun de facut decat sa va suflati mucii in directia adversarului.
__________________ Now the past is over but you are not alone, together we'll fight Sylvester Stallone. We will not be dragged down in his South China Sea of macho bullshit and mediocrity | |||
|
| | #393 | ||
| Asa au unii impresia ca fac ceva. | |||
|
| | #394 | ||
| Domnilor, eu zic sa va relaxati cu cateva opere de arta. Oare mai e nevoie sa pun link la blogul meu? Neah, deja e prea cunoscut, n-are rost!
__________________ Unele visuri sunt ca stelele...de neatins...dar ce frumos e sa ridici privirea si sa vezi ca sunt mereu acolo! | |||
|
| | #395 | ||
| Join Date: Oct 2003 | De ce urâm bărbaţii - recently updated. Go on, have a laugh ![]() | ||
|
| | #396 | ||
| E de mult acolo. Si in multe privinte, cazuri si ocazii fata are dreptate. | |||
|
| | #397 | ||
| /me hugs ilisim
|
| | #398 | ||
| begone
__________________ citeste regulamentul data viitoare Last edited by mariko; 05-11-2006 at 15:52. | |||
|
| | #399 | ||
| Spam I am
__________________ Now the past is over but you are not alone, together we'll fight Sylvester Stallone. We will not be dragged down in his South China Sea of macho bullshit and mediocrity | |||
|
| | #400 | ||
| lol, are si link in semnatura...
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|