![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: Gasiti ceva interesant intr-un blog? | |||
| Foarte putin,restul e plictiseala | | 266 | 45.78% |
| Citesc zilnic bloguri,sunt dependent | | 70 | 12.05% |
| Deloc | | 163 | 28.06% |
| Ce e ala blog ? | | 82 | 14.11% |
| Voters: 581. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #405 (permalink) | ||
|
@SF: aveai la un moment dat in semnatura un text de genul "keep it simple", chestie care se potrivea de minune cu asci-urile alea :lol: @nihasa: m-am gandit eu de cand am pus chestia aia in semnatura, dar am vrut sa vad ce se intampla :P
__________________ citeste regulamentul data viitoare | |||
|
| | #407 (permalink) | ||
|
E momentu' să mă citez. Quote:
Am observat ceva. Cu cât un mijloc de comunicare (LE: în masă) pe internet devine mai popular, cu atât el tinde să îşi piardă din valoare.
__________________ d*L*b Last edited by Comanche; 08-11-2006 at 12:22. | |||
|
| | #413 (permalink) | ||
| Join Date: Aug 2004 Location: Pig League Bucharest |
Hahaha...cica pe blog la zoso apare cum ca Badea l-a cautat pe zoso ca sa-i faca blog. Ce-l balacareste! Zoso, de unde ai meilu ala? ![]() Cine a pierdut emisiunea poa s-o vada la 9 pe Antena 1. LE: Eu tot caut pe blog la zoso sa vad unde e faza aia, da' nu gasesc. Zoso, ai sters-o or what? LLE: wow, n-am cautat asa departe. 30 august si Badea abia acum a aflat )))))))))))))
__________________ Old nick valim Last edited by H2H; 10-11-2006 at 08:02. | ||
|
| | #415 (permalink) | ||
|
2 words. Gizas Craist. BTW, zoso, link-ul spre blogul lui badea nu (mai) mere Acum că mă gândesc mai bine ar fi interesant un blog al lui Mircea Badea. Are un mod interesant de a prezenta anumite probleme şi de a divulga diverse lucruri, fie că eşti de acord cu el fie că nu.
__________________ d*L*b | |||
|
| | #417 (permalink) | ||
|
well, zoso, te-ai cam fript
__________________ Vand cateva componente hardware | Vand CD Player Auto Blaupunkt Alicante CD31 | Vand reviste IT | Vand telefon LG KU580 | |||
|
| | #420 (permalink) | ||
|
am vazut si eu dimineata la mircea badea.LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL. Ce tie si cu blogerii astia domle. invingator prin K.O mircica.O targa pt zoso,va rog. | |||
|
| Advertisment | |
Inscrie-te gratuit in Gladius2 - un joc de actiune, multiplayer! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|