![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: Gasiti ceva interesant intr-un blog? | |||
| Foarte putin,restul e plictiseala | | 263 | 45.90% |
| Citesc zilnic bloguri,sunt dependent | | 69 | 12.04% |
| Deloc | | 161 | 28.10% |
| Ce e ala blog ? | | 80 | 13.96% |
| Voters: 573. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | Thread Tools |
| | #421 | ||
| Join Date: Oct 2003 | Unde-i Badea? Nu e Badea. | ||
|
| | #422 | ||
| Mirciulica vs. Zosolino Round 1 Round 2 ... ... Round n Numaram fanii si spectatorii si e evident ca Mirciulica e castigatorul la puncte. Problema insa pare sa fie faptul ca Mirciulica nu-i acorda lui Zosolino statutul de vedeta. El si alte 20.000.000 de romani. Genul lor de activitate este foarte similar - stiri impanate cu pareri si povesti personale, doar ca Mirciulica o face la TV si are audienta mult mai mare decat Zosolino. | |||
|
| | #423 | ||
| Registered User Join Date: Aug 2002 Location: Romania | SAI vs. SAI: Badea, tu esti ma? Sa nu te patezi cu maioneza, de la atatea frustrari. Atata tam-tam din nimic. Zozo, n-am tangente cu tine, dar bag de seama ca esti destul de inchegat la minte sa ignori porcariile astea. Bon, a fost o greseala, nu inghiti 'vedeta', scuzele au fost facute publice, mergi mai departe si lasa babele sa-si raceasca gura. Fii gentlemen si lasa bufnitele pe craca lor.
__________________ http://forum.computergames.ro/90-ofe...bsite-uri.html | ||
|
| | #424 | ||
| da,deci insfarsit zozo merita ceea ce i se cuvine te-a facut de cacao,k.o. ratatule nu,nu vreau sa ma maturizez sa vad daca acum se sesizeaza cineva,zozo cand m-a facut "terminat" nimeni nu a reactionat,evident cu bad post asa ca in caz de ban,mai zic odata zozo esti un mare ratat.
__________________ "Don't regret the rules I broke,when I die bury me in smoke - Philip Anselmo" | |||
|
| | #425 | ||
doame ce frustrari izbugnesc asa pe forum ... soooooo cute ![]()
__________________ the unfunny troll | |||
|
| | #426 | ||
| deep fried Join Date: Sep 2006 | Quote:
(yeah right... ) | ||
|
| | #427 | ||
| Controversele si scandalurile nasc audienta. Ask John Dvorak for more details. ![]()
__________________ Now the past is over but you are not alone, together we'll fight Sylvester Stallone. We will not be dragged down in his South China Sea of macho bullshit and mediocrity | |||
|
| | #428 | ||
| Join Date: Oct 2003 | |||
|
| | #429 | ||
| mda, tare blogul. recomandabil!
__________________ Vand cateva componente hardware | Vand CD Player Auto Blaupunkt Alicante CD31 | Vand reviste IT | |||
|
| | #430 | ||
| Intuitive Investigator Join Date: Nov 2002 | Quote: De ce urâm bărbaţii se bazeaza pe o premisa falsa sau, cum ar zice idolul tau, pe o generalizare ilogica, insa e mai bine scris - tipa aia, eloa, din cate am vazut e desteapta, are spirit, verva si talent dar din pacate si probleme de personalitate. Daca blogul respectiv s-ar chema "Ce barbati nu imi plac" sau "Ce nu imi place la barbati", eu n-as avea nimic sa-i reporosez.
__________________ "Je n'attends que l'aurore boreale Pour passer, calmement, au-dela." | ||
|
| | #431 | ||
| Join Date: Oct 2003 | Quote:
![]() Cat despre "eloa" vs "andaa", mai nou am dobandit o imunitate naturala la toti negativistii si deprimatii pamantului => concluzia. | ||
|
| | #432 | ||
| Intuitive Investigator Join Date: Nov 2002 | Quote:
![]() Quote:
__________________ "Je n'attends que l'aurore boreale Pour passer, calmement, au-dela." | ||
|
| | #433 | ||
| Bai ,dar ce ineptie de blog. SF ,tu chiar ai reusit sa citesti cacanaria aia? | |||
|
| | #434 | ||
| Join Date: Aug 2004 Location: Pig League Bucharest | Quote:
, eu as trata blogu' respectiv mai degraba ca pe-o laba vesela...e hilar pe alocuri ![]()
__________________ Old nick valim | ||
|
| | #435 | |||
| Join Date: Oct 2003 | Quote:
Quote:
![]() "Idolul" a zburat, eu pe cine mai "servesc"? ![]() Te-as ruga asadar, stimate co-forumist, sa nu reprezinti o sursa de dezinformare in probleme care nu iti sunt suficient cunoscute. Quote:
Oricum, sper ca nu consideri atitudinea maniaco-depresiva a eloei ca fiind standardul feminin Mi-ar schimba parerea despre tine, care de altfel e una buna. | |||
|
| | #436 | ||
| ie funny da ieu nu inteleg ce dracu ie de munca la siteul ala cu morti ![]()
__________________ Have no fear... just swallow ! | |||
|
| | #437 | ||
| Join Date: Oct 2003 | Morti.ro >> News Pur si simplu sec. | ||
|
| | #438 | ||
| Intuitive Investigator Join Date: Nov 2002 | Quote:
Pe baza unui asemenea post sa zici: Quote:
|
| | #439 | ||
| Quote:
__________________ Have no fear... just swallow ! | |||
|
| | #440 | ||
| Quote: ![]()
__________________ Wait, I don't wanna kill you. I'm just trying to see your bubble! | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|