![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Gasiti ceva interesant intr-un blog? | |||
| Foarte putin,restul e plictiseala | | 298 | 45.50% |
| Citesc zilnic bloguri,sunt dependent | | 84 | 12.82% |
| Deloc | | 182 | 27.79% |
| Ce e ala blog ? | | 91 | 13.89% |
| Voters: 655. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #421 (permalink) | ||
| Join Date: Oct 2003 |
Unde-i Badea? Nu e Badea. | ||
|
| | #422 (permalink) | ||
|
Mirciulica vs. Zosolino Round 1 Round 2 ... ... Round n Numaram fanii si spectatorii si e evident ca Mirciulica e castigatorul la puncte. Problema insa pare sa fie faptul ca Mirciulica nu-i acorda lui Zosolino statutul de vedeta. El si alte 20.000.000 de romani. Genul lor de activitate este foarte similar - stiri impanate cu pareri si povesti personale, doar ca Mirciulica o face la TV si are audienta mult mai mare decat Zosolino. | |||
|
| | #423 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2002 Location: Romania |
SAI vs. SAI: Badea, tu esti ma? Sa nu te patezi cu maioneza, de la atatea frustrari. Atata tam-tam din nimic. Zozo, n-am tangente cu tine, dar bag de seama ca esti destul de inchegat la minte sa ignori porcariile astea. Bon, a fost o greseala, nu inghiti 'vedeta', scuzele au fost facute publice, mergi mai departe si lasa babele sa-si raceasca gura. Fii gentlemen si lasa bufnitele pe craca lor. | ||
|
| | #424 (permalink) | ||
|
da,deci insfarsit zozo merita ceea ce i se cuvine te-a facut de cacao,k.o. ratatule nu,nu vreau sa ma maturizez sa vad daca acum se sesizeaza cineva,zozo cand m-a facut "terminat" nimeni nu a reactionat,evident cu bad post asa ca in caz de ban,mai zic odata zozo esti un mare ratat.
__________________ "Don't regret the rules I broke,when I die bury me in smoke." - Philip Anselmo | |||
|
| | #426 (permalink) | ||
| Quote:
(yeah right... )
| |||
|
| | #427 (permalink) | ||
|
Controversele si scandalurile nasc audienta. Ask John Dvorak for more details.
__________________ balanced for lean | |||
|
| | #429 (permalink) | ||
|
mda, tare blogul. recomandabil!
__________________ Vand reviste IT [How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck would chuck wood?] | |||
|
| | #430 (permalink) | ||
| Intuitive Investigator Join Date: Nov 2002 | Quote: De ce urâm bărbaţii se bazeaza pe o premisa falsa sau, cum ar zice idolul tau, pe o generalizare ilogica, insa e mai bine scris - tipa aia, eloa, din cate am vazut e desteapta, are spirit, verva si talent dar din pacate si probleme de personalitate. Daca blogul respectiv s-ar chema "Ce barbati nu imi plac" sau "Ce nu imi place la barbati", eu n-as avea nimic sa-i reporosez.
__________________ "Purtam masti. Unii dintre noi le purtam din cauza unor frustrari sau complexe, altii pentru a ne apara de imperfectiunile lumii in care traim. Purtam masti pentru a ne ascunde defecte fizice sau, mai ales, pentru a ne masca vulnerabilitati psihice. Suntem slabi si stim asta. Insa suntem slabi doar in anumite puncte. In altele, excelam." (© Andrei Rosca de la bookblog) | ||
|
| | #431 (permalink) | ||
| Join Date: Oct 2003 | Quote:
![]() Cat despre "eloa" vs "andaa", mai nou am dobandit o imunitate naturala la toti negativistii si deprimatii pamantului => concluzia. | ||
|
| | #432 (permalink) | ||
| Intuitive Investigator Join Date: Nov 2002 | Quote:
![]() Quote:
__________________ "Purtam masti. Unii dintre noi le purtam din cauza unor frustrari sau complexe, altii pentru a ne apara de imperfectiunile lumii in care traim. Purtam masti pentru a ne ascunde defecte fizice sau, mai ales, pentru a ne masca vulnerabilitati psihice. Suntem slabi si stim asta. Insa suntem slabi doar in anumite puncte. In altele, excelam." (© Andrei Rosca de la bookblog) | ||
|
| | #434 (permalink) | ||
| Quote:
, eu as trata blogu' respectiv mai degraba ca pe-o laba vesela...e hilar pe alocuri
__________________ Spuneti-va parerea cu privire la viitorul "Proiectului pentru copiii saraci" | |||
|
| | #435 (permalink) | |||
| Join Date: Oct 2003 | Quote:
Quote:
![]() "Idolul" a zburat, eu pe cine mai "servesc"? ![]() Te-as ruga asadar, stimate co-forumist, sa nu reprezinti o sursa de dezinformare in probleme care nu iti sunt suficient cunoscute. Quote:
Oricum, sper ca nu consideri atitudinea maniaco-depresiva a eloei ca fiind standardul feminin Mi-ar schimba parerea despre tine, care de altfel e una buna.
| |||
|
| | #437 (permalink) | ||
| Join Date: Oct 2003 | Morti.ro >> News Pur si simplu sec.
| ||
|
| | #438 (permalink) | ||
| Intuitive Investigator Join Date: Nov 2002 | Quote:
Pe baza unui asemenea post sa zici: Quote:
|
| | #439 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Have no fear... just swallow ! | |||
|
| | #440 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Wait, I don't wanna kill you. I'm just trying to see your bubble! | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |