![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: Gasiti ceva interesant intr-un blog? | |||
| Foarte putin,restul e plictiseala | | 268 | 45.19% |
| Citesc zilnic bloguri,sunt dependent | | 72 | 12.14% |
| Deloc | | 169 | 28.50% |
| Ce e ala blog ? | | 84 | 14.17% |
| Voters: 593. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #461 (permalink) | ||
|
M-am speriat de faza aia cu lesbienele (plus că erau şi rude). ![]() Ţinând cont de un articol pe care l-am citit recent pe sciencedaily.com, care afirma că femeile sunt la fel de excitate de stimulii sexuali feminini cât şi de cei masculini, plus chestia de pe blogul ăsta, dacă toate femeile gândesc la fel , eu trec pe modulul "manual". ![]() Referitor la bloguri, eu nici nu ştiam acu' vreo două - trei luni ce înseamnă blog, până şi-a făcut profesorul meu de religie unul şi, mai recent, m-am luat şi eu după el, cu atât mai mult cu cât un blog este mult mai uşor de întreţinut decât un sit ; al meu n-are nici o legătură cu scrierea de jurnale, e axat în principal pe un domeniu : informaţii din cercetare şi n-are nimic vulgar / repetitiv în el. Vă dau link la blogul profesorului meu de religie (nu vi-l dau pe al meu, ca să nu ziceţi că-mi fac reclamă ), în care sunt multe chestii interesante şi amuzante, printre care critici la adresa comuniştilor sau "Poveştile reîncărcate".Ideea e că imaginea unui blog depinde de cine îl face, nu trebuie să generalizăm. | |||
|
| | #462 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Wait, I don't wanna kill you. I'm just trying to see your bubble! | |||
|
| | #464 (permalink) | ||
| Quote:
Hai sa mai enumeram citeva obiecte care pot fi inculte: casetofon incult carte inculta chiloti inculti cartof incult bon fiscal incult blog incult uite inca una, mai explicita: veioza agramata. Ai ceva de obiectat?
__________________ <Sînt conferenţiari digresivi, care ocolesc subiectul atît de mult încît rezultatul e mai curînd o circonferinţă decît o conferinţă.> | |||
|
| | #465 (permalink) | ||
| Join Date: Oct 2003 | Da, pot. Nu, nu-i grav deloc. Altceva? ![]() Quote:
![]() Quote:
| ||
|
| | #466 (permalink) | ||
|
Du-te ma si fa-i ciubotele lu' ala si taci. Zi-i ca te-am trimis eu ![]() (vezi sa n-ai valori la tine ca e iute de mina )
__________________ <Sînt conferenţiari digresivi, care ocolesc subiectul atît de mult încît rezultatul e mai curînd o circonferinţă decît o conferinţă.> | |||
|
| | #469 (permalink) | ||
| (intreb retoric, i-ai facut ciubotele?) No, dragutza, daca aveai destul singe-n dumneata sa-i zici toate cele, ai fi constatat ca noului tau lider spiritual i se-ngalbeneste blogu' instantaneu. Si ar fi adaugat cu juma de gura ca posta e din ce in ce mai ieftina in zilele noastre. Gata, destul cu cizmaru'. Altceva ce sa-ti zic. Daca esti atit de genial incit sa nu-ntelegi ca te faci de cacao tinind la loc de cinste o putoare (printre alte trofee artistice de calibru asemanator, probabil), se mai poate spune ceva? "Own3d", indeed ![]() p.s. du-te si voteaza-te la geniali, acu ai si dovada ca meriti.
|
| | #470 (permalink) | ||
| Join Date: Oct 2003 | Quote:
| ||
|
| | #471 (permalink) | ||
| Intuitive Investigator Join Date: Nov 2002 | Quote:
Atata doar ca denota o scara a valorilor (inca) vraiste. Dar deja acordam prea multa atentie porcariei aleia - exista atatea alte bloguri mai demne de interes. Mai nou am observat multe care sunt si nu sunt bloguri - folosesc suport de blog (wordpress de regula) dar sunt deja foarte departe "jurnalul online" - deseori au autori multipli sau accepta contributia oricui. Exemple: bookblog.ro - recenzii de carti (scrise de mai multi colaboratori - unii avand stropul necesar de gust literar si talent la scris, altii nu). 100 intrebari - intrebari pe tema "Omenirea incotro?" la care asteapta raspunsuri de la cititori; spun ca o sa planteze cate un copac pentru fiecare respondent. Fredo and Pidjin. The Evil Comic. - benzi desenate avand ca personaje doi porumbei (nu pinguini, cum crezusem initial) care pun la cale sfarsitul lumii ![]() Overheard in Bucharest & Overheardin.ro - Ce mai auzi prin Romania - franturi de conversatie auzite prin Bucuresti si alte orase din tara (un fel de "de prin oras adunate"). :: Now and Then :: - "fotoblog de antiteza" care asociaza imagini din vechiul Bucuresti si din cel de azi (acelasi loc fotografiat la distanta de peste juma' de secol) La Trecut - tot imagini declansatoare de nostalgie, dar dupa un trecut mai recent (nu dupa regim, ci dupa copilaria/adolescenta noastra asa cum a fost)
__________________ "Purtam masti. Unii dintre noi le purtam din cauza unor frustrari sau complexe, altii pentru a ne apara de imperfectiunile lumii in care traim. Purtam masti pentru a ne ascunde defecte fizice sau, mai ales, pentru a ne masca vulnerabilitati psihice. Suntem slabi si stim asta. Insa suntem slabi doar in anumite puncte. In altele, excelam." (© Andrei Rosca de la bookblog) | ||
|
| | #472 (permalink) | ||
| Join Date: Oct 2003 | Quote:
![]() Parol! Fragment dintr-un viitor "blog": ...Si cum statea linistit la terasa, bucurandu-se de cafeaua concentrata si rasfoind o revista uitata neglijent pe masa, iata ca apare din senin un ins pus pe scandal. Individul se agita, acuza, ataca; pricina ar fi originea malefica a revistei, dar i se raspunde cu un "Nu" categoric. Nici acestuia nu i-a fost sortit sa tulbure linistea linistea eterna momentului. Dimineata continua mereu ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat; eroul nostru cuprins de jocul nevinovat al porumbeilor pe carosabil, zambeste in continuare, savurandu-si drogul si asteptand.. Pe partea tehnica, melikes http://www.engadget.com/ | ||
|
| | #473 (permalink) | ||
|
assasin, ce carnat esti. ii lasi pe toti dobitocii sa ma faca albie de porci si eu nu pot sa imi bag **** in ei, ca sari repede cu avertimentele. tuturor fanelor de pe paginile anterioare, treceti pe la alimentara, s-a adus carne...
__________________ some people deserve to die... | |||
|
| | #475 (permalink) | ||
|
fratilor.....am dat si eu peste un blog... e a lu unu care n-are masina( desi are 28 de ani), ia amenzi in ratb( cu toate ca-i cool), are o sorela pe care o convinge sa cumpere de la el farduri( de contrabanda, asa cum zice el...contrafacute...asa cum zic eu), e frustrat ca nu are prietena, ca toate fetele e fufe, lucreaza la stat si din imensul lui salariu isi permite tot felul de "jucarii". mi se pare hilar intr-un fel...si trist in acelasi timp.
__________________ USERI NESERIOSI: faraonu Last edited by faraonu; 13-11-2006 at 14:38. | |||
|
| | #478 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #479 (permalink) | ||
| nu...e doar un alt travestit. toata lumea buna are blog duzilor ! get over it ! vreii s-a fi cool si trendii? fati blo-g. nu te deranja sa revizuiesti gramatica sau sa treci pe la psiholog inainte de-a te apuca. e mai beleah asa ! SAI? de ce ii iei apararea la fraier? il cunosti? nu se poate !! e imposibil sa existe o fiinta asa de...asa de....(deja miros ban-ul) eu cred ca face misto...ca altfel ramane doar varianta a 2-a....si anume aia ca toata viata lui e la misto...si mi-e si frica sa ma gandesc.
__________________ USERI NESERIOSI: faraonu | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|