![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Gasiti ceva interesant intr-un blog? | |||
| Foarte putin,restul e plictiseala | | 298 | 45.50% |
| Citesc zilnic bloguri,sunt dependent | | 84 | 12.82% |
| Deloc | | 182 | 27.79% |
| Ce e ala blog ? | | 91 | 13.89% |
| Voters: 655. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #503 (permalink) | ||
| Quote:
Don Corleone Acum că forumul a devenit un loc mai curat şi mai plăcut uscat, băgaţi pe-aici link-uri spre blogurile "vedetelor", să mai râdem un pic
__________________ d*L*b | |||
|
| | #505 (permalink) | ||
| Quote:
on topic: ai citit un blog...le-ai citit pe toate, m. cartarescu a avut o buna inspiratie cind iubea femeile, apreciem, restu' lumii da din patine sa iasa scintei. Pe gheata. Ghinion.
__________________ Za gud, the bed and za uarevar | |||
|
| | #506 (permalink) | ||
|
Nihasa a dat clasa azi la discutia despre bloguri de la radio. Bravo nihasa. si am aflat si de acest blog nu stiu daca s a scris in urma ca nu m am uitat la cele 26 de pagini IMI PLAC BARBATII
__________________ DC fetish Last edited by Masli; 14-11-2006 at 22:50.. | |||
|
| | #508 (permalink) | ||
|
Pai sa-i uram sa nu o ia prea mult exemplu de la Zosolino. Parerea mea despre World of Warcraft. Am vrut s-o arat pentru ca e mi se par importante parerile si din alta perspectiva decat cea roz-bombon. | |||
|
| | #510 (permalink) | ||
| Join Date: Oct 2003 | The Technology Chronicles : The Top 10 Lies of Web 2.0 8. Our site is still in Beta. And it won't be out of Beta until we figure out how to make money from it, or sell it to Google, whichever comes first. (Paraphrased from Ivor Tossell's piece in Canada's Globe and Mail newspaper.) ahahaha =). We need a Web 2.0 bashing thread. | ||
|
| | #512 (permalink) | ||
| hai ma, ce dracu @ WeBlog.ro - blogosfera )
__________________ Have no fear... just swallow ! | |||
|
| | #514 (permalink) | ||
| Leadtek-uri 8800 in .ro Au fost doar cate 5 bucati de fiecare, GTS-uri mai erau acum 2 minute. | |||
|
| | #515 (permalink) | ||
| Nick anterior: brebo0 Join Date: Apr 2004 |
O parere despre blogurile mitosexualilor. Sex, bloguri si minciuni | Blog - Cititori | Gandul Sex, bloguri si minciuni Dan RADU | 23 noiembrie 2006 "[...] Prada povestilor cu sex a cazut si un blogger care pe Softpedia Forum relateaza conversatia avuta cu o colega de serviciu, in care ea marturisea ca a facut sex cu un prieten timp de 45 de minute in veceul unui hotel. "Mie de ce nu mi se intampla asa ceva?", se intreaba bloggerul. Poate ca atunci cand o sa minta si el ca prietena lui, o sa i se intample... "Arhivatorul" povesteste si el pe angel’s tears cum a facut dragoste "rece" si "carnala" cu o necunoscuta, care acum a plecat din tara, deci nu poate sa confirme faptele. Relatia strict sexuala dintre cei doi a durat trei luni, timp in care s-a vorbit putin si s-a trecut direct la fapte de fiecare data. Sigur ca da... Trecand la blogurile scrise de femei, gasim o viziune putin diferita. Pe seX-Files: jurnale secrete de dormitor - Blog.ele.ro, Adriana ne dezvaluie cum arata barbatul ideal. "Uneori suntem atrase de barbati scunzi, parosi, garboviti etc". Apoi Adriana reduce totul la esente. Barbatul ideal este cel care degaja: "Putere, atitudine si incredere in sine". Eu inca nu am intalnit barbati scunzi, parosi si garboviti cu putere, atitudine si incredere de sine, dar ii doresc Adrianei succes in cautarea ei. In fine, pe 121.ro :: comunitatea femeilor senzationale aflam ca, pe langa heterosexuali, homosexuali, metrosexuali si ubersexuali, riscam sa dam la tot pasul si de metroemotionali, tehnosexuali, retrosexuali, vitalsexuali, pomosexuali, sapiosexuali si heteroflexibili. Nici o categorie nu cred insa ca depaseste ca numar mitosexualii. " | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |