![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: Gasiti ceva interesant intr-un blog? | |||
| Foarte putin,restul e plictiseala | | 268 | 45.19% |
| Citesc zilnic bloguri,sunt dependent | | 72 | 12.14% |
| Deloc | | 169 | 28.50% |
| Ce e ala blog ? | | 84 | 14.17% |
| Voters: 593. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #523 (permalink) | ||
|
Am inceput si eu de cateva saptamini sa citesc diverse bloguri. Din pacate, cel putin cele din Romania, in proportie de peste 90% nu sunt altceva decat un nou mod de cultivare a personalitatii (de multe ori iese in evidenta frustrarea diversilor indivizi care au descoperit acest mod de exprimare). Exista insa si unele bloguri interesante (cum ar fi cel al lui zoso), unde mai gasesti si diverse chestii dragute, interesante, etc. Cei mai haiosi sunt cei care se ocupa de publicitatea online, care sunt niste Ceausescu, Iliescu, Basescu in devenire, sunt atoatestiutori. Diferenta fata de forumurile din. ro? Aproape nula.
| |||
|
| | #524 (permalink) | ||
| Pinguis quod tumidus Join Date: Feb 1999 Location: this space for rent |
Zoso: in calitate de administrator, te rog cu tot respectul cuvenit sa incetezi sa mai faci aluzii obscene. Faci treaba asta de cateva posturi si in afara de faptul ca nu este amuzant ci plictisitor, contravine regulamentului acestui forum.
| ||
|
| | #528 (permalink) | ||
|
Multe sfaturi aici pe care emitentii lor ar trebui sa le urmeze. Dar scopul principal al blogurilor este sa te dai supercalifragilisticexpializosolicious, mai curat, mai alb, mai stralucitor. Sa iesi in fata si sa fii vedeta pe tema asta. Doar ca unii stiu sa isi accepte defectele si sa traiasca cu ele, nu sa le bage sub pres. | |||
|
| | #534 (permalink) | ||
| Quote:
.
__________________ Well, I'm the best there is. Plain and simple, when I wake up in the morning I piss excellence. | |||
|
| | #540 (permalink) | ||
|
Chiar presupunand ca ai avea vreun punct care merita sa fie luat in considerare, mi-o iau EU nu o imagine falsa si cosmetizata. Eu imi scriu blog-ul pentru ca vreau sa ma aud pe mine spunand chestiile alea, sa vad cum suna. Incerc sa nu scriu pentru public, sa nu barfesc aiurea doar ca sa mai fac niste unici pe blog. Chiar daca as avea idee cum sa includ un contor. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|