![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Gasiti ceva interesant intr-un blog? | |||
| Foarte putin,restul e plictiseala | | 298 | 45.50% |
| Citesc zilnic bloguri,sunt dependent | | 84 | 12.82% |
| Deloc | | 182 | 27.79% |
| Ce e ala blog ? | | 91 | 13.89% |
| Voters: 655. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #544 (permalink) | ||
|
Hei, bloggeri profesionisti...vreau o lista cu blogurile romanesti pe care tre sa le citesti musai inainte sa mori, un Best Of...asadar...se incumeta cineva? P.S. Sorry daca s-a facut deja, puneti linkul in cazul asta...
__________________ Epic joke: - Care este leguma cu cea mai mare concentraţie de alcool? - Mazărea borîtă pe perete. | |||
|
| | #546 (permalink) | ||
|
nu exista asa ceva. lista si-o face fiecare cum vrea. gasiti liste aici Luminitze rss.mioritics.ro blogcatalog.ro Colectie de webloguri/RSS romanesti daisy, Gandul
__________________ some people deserve to die... | |||
|
| | #547 (permalink) | ||
|
m`am uitat nitel pe blogcatalog.ro si poate sunt de moda veche,dar nici 5% din blogurile de acolo nu aduc nimic interesant. Doar timp irosit in fata monitorului. Asta se aplica mai ales blogurilor personale, de exemplu cele pe un anumit subiect (foto,linux,hard) fiind interesante pt cei pasionati de domeniul respectiv. Astept sa treaca moda asta a blogurilor
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #548 (permalink) | ||
|
eu recunosc ca nu citesc nici un blog din ro (cu exceptia lui feeder.ro, care e aproape un blog), mai toate mi se par lipsite de miza si continut serios (no offence, zoso & others). in mod clar, cele cu nuantze personale (gen jurnal) ma lasa rece. dar as fi nebun sa afirm ca blog-urile sunt o prostie. probabil 90 si ceva la suta din mailurile care circula pe net sunt spam si prostioare inutile, dar asta nu inseamna ca mailul e o prostie.
__________________ i hope i'll be alive at the end of the world. | |||
|
| | #549 (permalink) | ||
|
un mail il scrii de obicei cu un scop. blogurile (90% din ele) sunt scrise fara scop. defapt amandoi am ajuns la aceasi concluzie Quote:
Mie imi plac foto-blogurile,mai ales cele din Bucuresti cum ar fi The BÜKREŞ Blog de ex, pentru ca de mic aveam pasiunea sa colectionez imagini digitale din Bucuresti... Acum cand aparatele foto digitale practic sunt in fiecare casa e mult mai usor,dar in sine,ceea ce rezulta din acel blog mi se pare interesant. Pe de alta parte asta De ce urâm bărbaţii mi se pare in general o pierdere de timp
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #550 (permalink) | ||
| Quote:
Ceva de genul asta pe .com unde gasesc si eu? O lista sau un clasament in functie de rank sau categorie? | |||
|
| | #551 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ the unfunny troll | |||
|
| | #553 (permalink) | ||
| | |||
|
| | #558 (permalink) | ||
|
cam expirat...locul 1 nu prea mai e updatat de vreo 4 luni
|
| | #559 (permalink) | ||
| Lista cu cele mai bune Bloguri Romanesti si Straine Lista cu cele mai bune Bloguri Romanesti si Straine alcatuita de mine. Criteriile de selectie au fost expuse pe acest fir de discutie ceva mai inainte. Lista a fost actualizata si contine acum in jur de 4-500 de bloguri.
__________________ Pe situl meu gasiti Manuale Detaliate in Limba Romana despre : Asamblarea Calculatorului, Utilizarea SO Windows, Mesageria Instantanee, Promovarea de Situri Web, Fluxurile RSS. Conectarea la internet prin cablu TV si ADSL. Traduceri de Softuri. | |||
|
| | #560 (permalink) | ||
|
chiar ma intrebam cand o sa se trezeasca mutnelealb
__________________ the unfunny troll | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |