![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: Gasiti ceva interesant intr-un blog? | |||
| Foarte putin,restul e plictiseala | | 268 | 45.19% |
| Citesc zilnic bloguri,sunt dependent | | 72 | 12.14% |
| Deloc | | 169 | 28.50% |
| Ce e ala blog ? | | 84 | 14.17% |
| Voters: 593. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #567 (permalink) | ||
| Quote:
Sau poate se refera pur si simplu la faptul ca sunt persoane publice si multora le place sa-si dea cu parerea despre ei pe unde apuca.
__________________ all you have to do is want it bad enough. | |||
|
| | #568 (permalink) | ||
| Quote:
haha....asta deja mi se pare blog-whorism :fuckoff:![]() | |||
|
| | #569 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ | |||
|
| | #577 (permalink) | ||
| Join Date: Oct 2003 |
gg you. Live blog post 1 Definitia mea pe scurt a blogurilor: blogul e ca o fereastra de YM in care faci un monolog. Omul a facut Blogul dupa chipul si asemanarea sa. And it sucked, lol. Live blog post 2 Blogul a adancit prapastia intre webdesign si web-content; e pasul urmator de la Geocities/Neogen pages. Note to self: de fiecare data cand isi aude numele pomenit pe aici, zoso apare ca din neant. testing, 1, 2 | ||
|
| | #580 (permalink) | ||
|
fain thread n-am ce zice , nu de alta dar intr-o vreme multi dintre cei care postasera pe aici aveau trasata o dunga neagra subtire peste nume , ehh acum se pare ca lucrurile s-au mai linistit.Insa pentru a nu fi offtopic, tocmai am descoperit un mail de la traffic.ro, in care se anunta marea descoperire... o sectiune pentru bloguri. Fantastica viteza de reactie a baietilor... acuma sunt curios daca o sa se apuce ei sa adune lumea pe sectiunea aia (cum au mai fost cazuri de mutari fortate )... ca eu unul nu am chef sa ma transfer.@SF.. a durat oleaca dar ti s-a indeplinit dorinta.... | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|