![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: Gasiti ceva interesant intr-un blog? | |||
| Foarte putin,restul e plictiseala | | 263 | 45.90% |
| Citesc zilnic bloguri,sunt dependent | | 69 | 12.04% |
| Deloc | | 161 | 28.10% |
| Ce e ala blog ? | | 80 | 13.96% |
| Voters: 573. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | Thread Tools |
| | #41 | ||
| Exista bloguri tehnice ... nu toate sunt personale ... si blogurile respective sunt scrise de oarecum experti in domeniul respectiv .
__________________ the unfunny troll | |||
|
| | #42 | ||
| Blogurile tehnice sunt ok, IMO, atât timp cât sunt realizate profesionist. Uite mă uitam pe blogul lui zoso. Mi se pare super ok. Însă majoritatea blogurilor de care dau în navigarea de zi cu zi sunt utter crap. De fapt uitaţi-vă şi voi la rezultatele poll-ului, nu îmi mai săriţi mie în cap. 76% dintre votanţi nu găsesc nimic interesant în bloguri, sau foarte puţin. Certaţi-vă şi cu ei, FFS.
__________________ d*L*b | |||
|
| | #43 | ||
| Pai atat e si normal sa arate pollul. Dar nu generaliza la 100%. Atat. Rahaturile mele de pe blog legate de Windows Services sau Windows Security au cate 100 de hituri zilnice. Idem Fixedsys Unicode fixed care e downloadat de vreo 20.000 de ori ![]()
__________________ Now the past is over but you are not alone, together we'll fight Sylvester Stallone. We will not be dragged down in his South China Sea of macho bullshit and mediocrity | |||
|
| | #44 | ||
| Nu generalizez la 100%, dar şi tu ţine cont că în restul de 24%, 20% nici nu ştiu ce-i ăla blog. Poate dacă şi ei s-ar apuca să citească bloguri s-ar împărţi şi ei şi s-ar ajunge undeva la 90%. Practic, în poll, doar 4% au găsit ceva interesant. AKA doar 2 persoane. Probabil tu şi zoso. ![]() Altfel spus, din 46 de persoane care ştiu ce-i ăla blog, doar 2 sunt dependende de bloguri şi le citesc zilnic Adica 4.35%. Mă rog, mai aşteptăm voturi.
|
| | #45 | ||
| Neah, eu am votat prima optiune ![]()
__________________ Now the past is over but you are not alone, together we'll fight Sylvester Stallone. We will not be dragged down in his South China Sea of macho bullshit and mediocrity | |||
|
| | #46 | ||
| Quote:
__________________ some people deserve to die... | |||
|
| | #47 | ||
| Eu scriu in unu (aproape) zilnic. Se pune?
__________________ Time pays us but with earth & dust, and a dark, silent grave. | |||
|
| | #48 | ||
| Registered User Join Date: Dec 1999 | Blogul mi s-a parut util in cazul unor persoane care au plecat din tara (emigrat). Lasand aici o importanta parte din prieteni, ca sa nu le trimita la toti mailuri separate si poze in multi-exemplar, tin un jurnal online cu ce descopera si ce li se intampla acolo. Util si interesant, daca autorul iti este prieten. La fel, verific periodic un blog al unui fotograf f bun pe care il respect profesional. Autorul cand pune pozele, ii place sa ataseze si o idee la ele, un gand, ce simtea cand le-a facut sau de ce. Are sens la greu si aceasta situatie. In rest, la plictiseala te mai dai pe un blog (al unui tip care pune numai cioace si poante bune la prima mana) sa gasesti faze funny, asa cum te uiti la carcotasi sa vezi gafe TV sau te dai pe spital (sectiunea de bancuri si faze sa ne crancam de ras). | ||
|
| | #49 | ||
| Bloguri Intr-adevar, nu toate blogurile sunt interesante. Atata timp cat nu sunt updatate des si *cu continut* (nu informatii despre ce a mancat cainele tau de dimineata), nu valoreaza nimic. http://www.slashdot.org - poate fi numit multi-user blog, cu zeci de mii de hituri zilnic. Chiar s-a creat o subcultura in jurul lui. Ar mai fi http://www.gizmodo.com/ - intru des pentru gadgeturile prezentate si http://chestii.bleu.ro - real fun. | |||
|
| | #50 | ||
|
__________________ OFERTA SERVICII: Imprimare, indosariere, legare carte, carti de vizita Y!m: korkfoto | 0723.306.158 .-- .-- .-- .-.-.- .. -- .--. .-. .. -- .- -.-- --- -. .-.-.- -.-. --- -- | |||
|
| | #51 | ||
| c'moooon...
__________________ Well, I'm the best there is. Plain and simple, when I wake up in the morning I piss excellence. | |||
|
| | #52 | ||
|
__________________ Autor:Ray_Revolution | Data: 04-Jul-2008 11:34 e stupdi parerea mea. Adik beta test a fost si la BlizzCon. Si oricum....pana lanseaza astia jocul....totzi il vor fi piratat de pe net. A aparut full. So? | |||
|
| | #53 | ||
| nu citesc bloguri pentru ca sunt la moda (asa cum este si inimioara Maggi care a revenit in forta cfm unui spot TV ce mi-a distrus nervul optic aseara) si nici nu imi fac unul din acelasi motiv. am rasfoit citeva cu ceva timp in urma (nihasa, zoso, fry) si asa cum spunea si GunX, sunt bune "la plictiseala". Funny, but useless. Tot ce afli acolo, uiti in urmatoarele zece minute, asa ca nu le vad scopul. Stiu ca informatia e menita sa circule, insa a tine un blog numai pentru asta, e ca si cum te-ai fu/e de nevoie si nu de placere si poate nici cu asta nu as avea nimic impotriva daca, in timp, nu s-ar transforma intr-o obligatie. yours truly, za anti-blogger
__________________ I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think VAND cablu component de calitate 10M lungime Last edited by h0stile; 11-03-2006 at 14:59. | |||
|
| | #54 | ||
| Join Date: Oct 2003 | Maddox ar trebui sa faca ciocu' mic ;D Site-ul lui e blog in tata regula. Un scop al blogurilor ar fi sa te faca "celebru", cunosc oameni care erau mai mult sau mai putini anonimi si acum sunt zei pentru o anumita categorie de oameni. Nici nu trebuie sa ai multa contributie personala, doar posteaza stirile altora si comentariile tale semidocte si te-ai scos, parerea mea Esti pe drumul cel bun spre a deveni un nimeni celebru.Eu am un "blog" pe care postez din cand in cand creatii personale, nu atat pentru cititori cat pentru referinta. Sunt mici esee despre teme specifice, cand sunt intr-o discutie pe tema aia dau link la blog. Tema cea mai abordata e frustrarea, o chestie care a mers de atatea ori pe CG. Am pus si poze, insa pentru asta urmeaza sa fac un "fotoblog". foarte rar citesc bloguri, in principal de curiozitate sa vad ce s-a mai scris, killin' time. zoso si Nihasa (nimic personal tipilor ), uneori sunhunter, subiectiv. Ah, ma mai uit si peste paginile celor care dau comment.sunt sanse mari ca PigBrother sa scrie ceva despre Kaspersky 6 cand e lansat, deci mai dau si pe acolo ![]() Ce am aflat de pe blogurile "cu varietati" ? - Ca Dinescu si-a tras blog. - Ca Hotnews si-au tras blog. Puteam sa aflu alea si fara sa se chinuie atatia oameni sa isi faca bloguri.. | ||
|
| | #55 | ||
| care e blogul lui PigB? | |||
|
| | #56 | ||
|
__________________ some people deserve to die... | |||
|
| | #57 | ||
| My blog is dead, move on
|
| | #58 | ||
| Quote:
|
| | #59 | ||
| merge,da poate nu mai posteaza | |||
|
| | #60 | ||
| Join Date: Oct 2003 | Merge da cred ca Pig nu va mai scrie pe el. | ||
|
![]() |