![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: Gasiti ceva interesant intr-un blog? | |||
| Foarte putin,restul e plictiseala | | 268 | 45.19% |
| Citesc zilnic bloguri,sunt dependent | | 72 | 12.14% |
| Deloc | | 169 | 28.50% |
| Ce e ala blog ? | | 84 | 14.17% |
| Voters: 593. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #603 (permalink) | ||
| Yes. ![]() Quote:
![]() Quote:
![]() P.S. : Pentru toti ceilalti, scuzati-mi "superficialitatea", obisnuiesc sa fiu mai practic.
__________________ F - R - I - E - N - D - S | |||
|
| | #606 (permalink) | ||
|
omgomgomgomg!lumea renunta la bloguri!!1oneoneone! se plcitiseste!!eleveneleven http://blogsport.ro/lpaul/2006/12/06/retragere/ PS: remarcati cretinismul commentsurilor la acel post. cu asa comentarii,daca eu as avea blog, as renunta in ziua 2 | |||
|
| | #608 (permalink) | ||
|
Scuze pt. offtopic,sper sa fie ultimul pe subiectul asta. Orice. Cat despre "Exceptia confirma regula",e o vorba amarata. Credeam ca e universal cunoscuta.Dpmdv e intr-o oarecare masura adevarata. De ex.:"Nemtoaicele-s urate." Exceptia care confirma regula:"Heidi Klum e hot." Nu-mi pasa ca e pseudoteorie sau ca vi se pare ilogica sau mai stiu eu ce. E doar o expresie.
__________________ flawless foolishness Last edited by adeithrra; 06-12-2006 at 20:43. | |||
|
| | #609 (permalink) | ||
|
@adeithrra... ai eu folosesc foarte des respectiva expresie, si pana acum nu am avut parte de plangeri ( ideea din spatele ei e usor de inteles ). *** Mi-a trecut si mie prin gand sa ma las de bloggarie cel mai probabil o sa fac chestia asta.... undeva prin aprilie cand estimez ca o sa fiu satul. Mare parte din entuziasmul meu initial a disparut deja.P.s. vreau si eu comentarii idioate pe blog!!! ca sa am ce sterge desigur. Mai bine asa decat sa bata vantul pe acolo.
| |||
|
| | #610 (permalink) | ||
| Quote:
iti las eu niste commenturi de ramai cu gura deschisa, asta daca nu ma plictisesti si adorm in timp ce-ti frunzaresc blogul. sa imi fac si eu blog? daca si-a facut pana si dark_reign....am ramas codas. nihasa! pimp my style!ps: Heidi Klum e lata-n solduri-> ar ocupa prea mult loc in patul meu modest->better not
__________________ USERI NESERIOSI: faraonu | |||
|
| | #611 (permalink) | ||
| Quote:
Mi se pare interesant,vad ca multi au cazut prada viciului astuia,mai bine nu incerc deloc. ![]() P.S.:Mi se pare normal sa nu ai parte de plangeri,dar deh, I'm easy to pick on. ![]() Quote:
![]() Si oricum,stai linistit,nu cred ca ar fi existat riscul asta.
__________________ flawless foolishness | |||
|
| | #617 (permalink) | ||
|
nu imi plac marinarii, a fost o perioada mai ciudata....nu am fost asa de sigur de sexualitatea mea !! de cate ori sa va tot zic asta !! si pozele alea...sunt toate un fals !! toate ! zoso, poze pot sa fac doar cu mana dreapta...si cum tu vrei o poza cu prietena mea nowadays...nu te-as putea ajuta. ti-am zis toate astea ca sa nu zici ca e rea vointa...pur si simplu nu pot. sa invat germana, apoi o sa citesc manualul tehnic al camerei foto, si apoi o sa fac o poza cu declansare intarziata in care o sa poti sa imi vezi prietena.
|
| | #618 (permalink) | ||
|
am inteles. eram curios sa vad ce f**eti voi, smecherii, care comentati ca unele femei sunt naspa. mai erau unii acum cateva luni care spuneau de niste pustoaice ca sunt naspa si dupa aia ilustrau la "pozele forumistilor" versurile "monstrul din bucatarie denumit sotie..."
__________________ some people deserve to die... | |||
|
| | #619 (permalink) | ||
| Quote:
![]() e treaba mea de 'ut io si cum arata ...daca jumatate din timpul liber il petreceam facand un blog ma stimai mai mult?![]() daca te pricepi la cautari poti sa vezi pe forum poze edificatoare pt o anumita perioada din viata mea. sprite spune pe bune.
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|