Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi

Notices

View Poll Results: Gasiti ceva interesant intr-un blog?
Foarte putin,restul e plictiseala 268 45.19%
Citesc zilnic bloguri,sunt dependent 72 12.14%
Deloc 169 28.50%
Ce e ala blog ? 84 14.17%
Voters: 593. You may not vote on this poll

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 07-12-2006, 12:57   #621 (permalink)
Registered User

Daisy's Avatar

zoso, frumusetea e ceva relativ. ce-ti place tie poate nu place altuia.

Daisy is offline    Reply With Quote
Old 07-12-2006, 13:19   #622 (permalink)
DANemarca + indonEZIA

danezia's Avatar

Quote:
Originally Posted by adeithrra View Post
Entuziasmul consta in primirea commenturilor?
Nu, pur si simplu entuziasmul inceputurilor , si al noutatii s-a cam facut praf.

My blog

danezia is offline    Reply With Quote
Old 07-12-2006, 13:25   #623 (permalink)
Registered User

faraonu's Avatar

Quote:
Originally Posted by zoso View Post
nu, dar e ca si cum ai spune ca Keely Hazell e naspa cand tu esti boccie si n-ai mai avut un prieten de 3 ani. sper ca intelegi unde bat
chiar nu inteleg unde bati.
dau prea putina atentie unui nume si nu salivez la poze pe net sau actrite tv, asadar nu stiu cine este persoana numita keely hazell.
aia cu boccie iar n-am prins-o...si aia cu prieten de 3 ani....m-ai pierdut complet.
la cine faceai referire? stiu ca acum nu mai are haz sa-mi explici pas cu pas aluziile lu matale, da pe mine chiar m-ai pierdut in ceata.

bloguri? they all suck....exceptie facand cele scrise la 'sto

faraonu is offline    Reply With Quote
Old 07-12-2006, 15:16   #624 (permalink)
Registered User

Megalomaniac's Avatar

Hey,

Imi dati cateva exemple de bloguri literare/culturale/muzicale etc.? (romanesti)

Megalomaniac is offline    Reply With Quote
Old 07-12-2006, 15:38   #625 (permalink)
SF

http://bookblog.ro/
http://www.nowandthen.ro/

SF is offline    Reply With Quote
Old 07-12-2006, 15:48   #626 (permalink)
Registered User

bursuloi's Avatar

culturavura.fourhooks.com

www.feeder.ro

bursuloi is offline    Reply With Quote
Old 07-12-2006, 15:50   #627 (permalink)
SF

culturavura numa cultura nu-i.

Old 07-12-2006, 15:59   #628 (permalink)
Registered User

Silenti's Avatar

Quote:
Originally Posted by faraonu View Post
bloguri? they all suck....exceptie facand cele scrise la 'sto
Blogurile bune sunt cele de specialitate, linux, auto, etc unde afli chestii utile si/sau care te intereseaza. Nu filmulete funny de pe youtobe, ce lame/cool e "vedeta" x sau cat te-ai scremut si cum a iesit astazi de dimineata.
Cateva pe care le citesc: http://www.motorcycledaily.com/ http://wizah.blogspot.com/ http://dragosh.bloghost.ro/

Silenti is offline    Reply With Quote
Old 07-12-2006, 16:21   #629 (permalink)
Registered User

muntealb's Avatar

Nu sint prea multe bloguri romanesti cu tematica din domeniul cultural, actualmente le poti numara pe degetele de la o singura mina, dar in mod sigur numarul lor va creste anul viitor. Vezi ca pe situl meu e o lista cu cele mai bune bloguri romanesti si straine grupate pe categorii. Gasesti adresa sitului in profilul meu.
Pe situl meu gasiti Manuale Detaliate in Limba Romana despre : Asamblarea Calculatorului, Utilizarea SO Windows, Mesageria Instantanee, Promovarea de Situri Web, Fluxurile RSS. Conectarea la internet prin cablu TV si ADSL. Traduceri de Softuri.

muntealb is offline    Send Message via Google Talk to muntealb Reply With Quote
Old 07-12-2006, 16:26   #630 (permalink)
jmf
Prodigal Son

jmf's Avatar

Oh crap, you're back!

jmf is offline    Reply With Quote
Old 07-12-2006, 16:28   #631 (permalink)
SF

Munte Alb, te rog adauga pe situl tau si blogul meu. Gasesti adresa sitului in profilul meu.

(god i'm cheap)

Old 07-12-2006, 17:05   #632 (permalink)
DANemarca + indonEZIA

danezia's Avatar

statea blogul meu linistit, ascuns undeva prin categoria ... arta-cultura, pana cand l-am gasit astazi de alaturi de "saitul George Pruteanu"

Am completat rapid "cererea" de transfer... si astept sa se intample chestia cat mai repede chestia asta...

I'm so ready now, to pack up my shit and run like hell!!!!

My blog

Old 07-12-2006, 17:30   #633 (permalink)
Registered User

muntealb's Avatar

Din blogurile amintite pina acum doar unul se incadreaza in categoria de blog cultural. Nowandthen.ro e un fotoblog (blog cu poze), Feeder.ro e un blog-agenda a unor evenimete de cultura "urbana" iar Culturavura.ro e mai degraba un blog personal pe care sint citeva recenzii de carti.

SF, ti-am vizitat blogul dar pe moment nu am sa-l includ in lista. Sint poate foarte pretentios in special in ceea ce priveste exprimarea, adica prefer un stil mai literar. Mi-ar fi usor sa-i pun in lista pe toti cei care-mi solicita acest lucru si in plus as avea de cistigat pentru ca toti acestia ar pune pe blogurile lor o legatura catre lista. Dar eu nu fac asta, prefer ca lista sa contina numai bloguri foarte bune.

Nu vreau sa te descurajez SF, sfatul meu este sa vezi cam ce bloguri am inclus eu in lista. Nu vad de ce nu scrii despre tine si preferi sa pui pe blog "tirade suparate" ("rants") ? Cred ca daca ai scrie despre ce ti se intimpla in viata de zi cu zi si despre gindurile tale mai profunde ai avea un succes mai mare. Si renunta la a mai folos in mod exagerat semnul #, ca si la englezismele care se intilnesc frecvent in textele tale. Scrisul pe blog e mai pretentios decit cel de pe forumuri si al fel sint si cititorii. Eu nu zic ca tu nu poti sa scrii lucruri interesante sau intr-o exprimare frumoasa, dar pe moment nu o faci, poate din lipsa de timp, poate din lipsa de chef, poate din alt motiv.
Sper sa iei raspunsul meu drept ceea ce este, adica o incercare de a te incuraja sa scrii un blog mai bun.
Pe situl meu gasiti Manuale Detaliate in Limba Romana despre : Asamblarea Calculatorului, Utilizarea SO Windows, Mesageria Instantanee, Promovarea de Situri Web, Fluxurile RSS. Conectarea la internet prin cablu TV si ADSL. Traduceri de Softuri.

muntealb is offline    Send Message via Google Talk to muntealb Reply With Quote
Old 07-12-2006, 17:34   #634 (permalink)
Registered User

zoso's Avatar

SF, nu te sinucide!!!

zoso is offline    Reply With Quote
Old 07-12-2006, 18:35   #635 (permalink)
SF

zoso, pas the razors and tissues.

pass*

Old 07-12-2006, 19:30   #636 (permalink)
bunnysexual

nihasa's Avatar

thats sooooooo emo-like )))

nihasa is offline    Send Message via Google Talk to nihasa Reply With Quote
Old 07-12-2006, 19:39   #637 (permalink)
Registered User

muntealb's Avatar

SF, mai e ceva care am uitat sa-ti spun. Atunci cind scrii pe internet si vrei sa scrii ceva de calitate nu ai timp sa te imparti intre mai multe locuri decit daca ai la dispozitie citeva ore bune pe zi de stat in fata calculatorului in care sa nu faci nimic altceva. Adica nu poti fi in acelasi timp si blogher bun si forumist bun, nu cred ca e cineva care sa fie acum in postura asta. Prin blogher bun ma refer la autorul unui blog scris bine, nu la autorul unui blog popular, care poate foarte bine sa puna numai insemnari foarte scurte si filmulete de pe YouTube. Deci probabil ca si tu va trebui sa iei o decizie in acest sens, sa alegi ce vrei sa fii in principal, blogher sau forumist. Nu-ti spun sa te retragi de pe CG sau de pe alte forumuri, si pe ele exista sectiuni (de ex. "Stonehenge" pe CG) unde poti participa la discutii interesante. Vezi si tu ce ti se potriveste mai bine.

Si in sfirsit, ar mai fi o problema cu blogul tau. Majoritatea internautilor prefera sa citeasca text de culoare inchisa pe fundal de culoare deschisa (litere negre pe fond alb de exemplu), pentru ca aceasta combinatie nu e atit de obositoare pentru ochi. Tu folosesti o paleta inversata. Fa un sondaj pe blog si vezi daca nu cumva vizitatorii prefera paleta obisnuita, e posibil ca o parte din ei sa nu-ti citeasca blogul pentru ca le obosesc ochii mai repede.

Old 07-12-2006, 20:01   #638 (permalink)
SF

Diud, pentru mine si forumul e scris alb pe negru.. it's just my fix.
Cine e demn sa asimileze informatia aflata acolo nu va lasa un mic impediment ca ala sa ii stea in cale. In plus, eu nu ma consider "blogger", iar SFdixit nu e un "blog" obisnuit. E: fix ce ai observat tu. O colectie de rants scrise mai mult ca niste editoriale, nu un jurnal monolog.

Mersi de sfaturi, dar nu ai inteles care-i scopul acelui site. Sper ca acum te-am lamurit Eu ii zic "blog" fiindca-i pe ".blogspot.com", dar in afara de asta n-o sa ma gasesti "blogând"

Old 07-12-2006, 22:39   #639 (permalink)
mns
3-7-8

mns's Avatar

Nu e blog obisnuit, e un fel de madox wannabe

PS Font deschis pe culoare inchisa...e criminal pentru ochi. Daca piratul din america avea blogul roz pe verde, al tau cum era?

mns is offline    Send Message via Google Talk to mns Reply With Quote
Old 07-12-2006, 23:19   #640 (permalink)
DANemarca + indonEZIA

danezia's Avatar

haide ma am auzit-o si pe asta: fontul alb pe fundal negru e obositor/criminal.

E intradevar "plictisitor" sa privesti "fontul" alb de creta pe tabla neagra (devine chiar obositor la un moment dat), insa asta nu pare sa fie vreo problema in cazul filmelor

Poate si din acest motiv (estetic?), am ales aceasi combinatie "mai neconventionala" de alb pe negru si pe la mine, eu unul chiar o consider ca fiind una potrivita.

My blog

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi

Thread Tools

Posting Rules