![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: Gasiti ceva interesant intr-un blog? | |||
| Foarte putin,restul e plictiseala | | 263 | 45.90% |
| Citesc zilnic bloguri,sunt dependent | | 69 | 12.04% |
| Deloc | | 161 | 28.10% |
| Ce e ala blog ? | | 80 | 13.96% |
| Voters: 573. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | Thread Tools |
| | #641 | ||
| Una e tabla si alta e monitorul. Eu mai mult de un minut nu rezist pe un site ca cel a lui SF sau maddox. Ma intreb de ce majoritatea siteurilor au font inchis pe fond alb? ![]() | |||
|
| | #642 | ||
| Join Date: Oct 2003 | Quote:
Quote:
Now tell me, why do I have to explain my design patterns to a kitty? | ||
|
| | #643 | ||
| Quote:
... astept feedback!!! Hai ca nu e greu, in doua clickuri esti acolo (cauta ori in semnatura ori in profil) | |||
|
| | #644 | ||
| dumnezeii-ma-sii-de-treaba-do-not-fake-coz-god-will-punish-you.blogpot.com lol
__________________ Well, I'm the best there is. Plain and simple, when I wake up in the morning I piss excellence. | |||
|
| | #645 | ||
|
| | #646 | ||
| Join Date: Oct 2003 | Common sense on the stage, thank you. Silenti, intreaba-i daca la ei faza lunga e mai odihnitoare ca pozitia. ) | ||
|
| | #647 | ||
| Bine ca v-ati gasit voi 3 carcotasi acum sa faceti teoria backgroundului. Chiar credeti ca site-urile mari sunt facute in 5 minute? Oamenii aia studiaza toate optiunile. Astept sa vad google, yahoo, cnn, siteurile ziarelor si toate celelalte cu scris alb pe fond negru... ![]() Poate ar trebui sa va schimbati monitoarele pe ecranul carora puteti sa prajiti oua :P | |||
|
| | #648 | ||
| nu mai faceţi mah mişto de muntealb... răilor!
__________________ is thiiiis my voice? | |||
|
| | #649 | ||
. Situatia: fond alb vs fond negru nu-i decat o atenuare a extremelor.btw, mariko is unusually happy today (si aici si pe intalniri forumistice), someone give her a cookie. ![]() PS: http://www.darkbackground.org/ | ||
|
| | #650 | ||
| biatch. be subtle be subtle!
__________________ is thiiiis my voice? | |||
|
| | #651 | ||
| Mariko, fii sigura ca pe firul unde apari tu eu ma retrag. Softul CG nu imi permite sa te ignor si nu am chef sa-ti citesc comentariile in afara subiectului, cu care dealtfel incalci in mod deloc deloc gratios Regulamentul forumului pentru ca din postura ta de autoritate te simti invulnerabila. Am mai spus ca nu ma bag in modul in care administratorii is fac treaba pe CG si cum selectioneaza ei moderatorii, dar tu dai un exemplu prost celorlalti forumisti prin mesajele in afara subiectului. Insa cred ca ar trebui sa-ti pui problema si ce fel de imagine oferi tu despre tine prin mesajele de pe forum. Uite de exemplu eu am citit firul asta cu blogurile si nu am dat de nici un mesaj interesant postat de tine. Ai blog de ceva vreme, probabil ca si citesti bloguri, deci ar trebui sa ai o anumita experienta in domeniu care sa-ti permita sa expui o parere competenta. De ce te multumesti doar cu mistouri obosite habar n-am, dar sa stii ca nu-ti face deloc bine la imagine. E posibil ca activitatea de moderator pe forum sa-ti fi facut rau si tu sa nu-ti dai seama. Un moderator ar trebui sa se impuna si prin altceva decit prin impartirea de sanctiuni.
__________________ Pe situl meu gasiti Manuale Detaliate in Limba Romana despre : Asamblarea Calculatorului, Utilizarea SO Windows, Mesageria Instantanee, Promovarea de Situri Web, Fluxurile RSS. Conectarea la internet prin cablu TV si ADSL. Traduceri de Softuri. | |||
|
| | #652 | ||
| ok, fac eu cinste cu coasa. cine ii face lu mariko o roba pe masura ei?
__________________ some people deserve to die... | |||
|
| | #653 | ||
| mariko, apari si tu mai des, te rugam. Ce pacat ca nu-i pot transmite lu Nea Caisa Multe Urari de Iubire Eterna, cu lista lui cu tot, mi-a dat ignore, poor me.
__________________ Now the past is over but you are not alone, together we'll fight Sylvester Stallone. We will not be dragged down in his South China Sea of macho bullshit and mediocrity | |||
|
| | #654 | |||
| De exemplu: Quote: Quote:
Quote:
__________________ In case you're worried about what's going to become of the younger generation, it's going to grow up and start worrying about the younger generation. | ||||
|
| | #655 | ||
| Eu sunt de acord cu muntelealb ... mariko ar trebui sa fie mai tangibila ... ba o poza in lenjerie pe pozele forumistilor ba un fursecut si niste laptic la userii noi ... ba` un dans din buric la userii mai vechi .... ce naiba... ca doar asa se face treaba`
__________________ the unfunny troll | |||
|
| | #656 | ||
| nu e mai odihnitor sa ai dark or black background cu scris alb pentru ca atunci cind citesti ochii se concentreaza pe scrisul alb care e obositor. cind in schimb citesti pe un fond cu scris de culoare inchisa nu iti obosesc ochii asa repede.
__________________ "You can't live in fear!" | |||
|
| | #657 | ||
| Orice site MAJOR foloseste bg alb si font negru. Asta e de ajuns, orice opinie a oricarui webdesigner wannabe de aici e inutila
__________________ Now the past is over but you are not alone, together we'll fight Sylvester Stallone. We will not be dragged down in his South China Sea of macho bullshit and mediocrity | |||
|
| | #658 | ||
Cat despre folosirea negrului pe alb in mainstream design: motivul cred ca e integrarea imaginilor in pagina. Majoritatea imaginilor vor avea un BG deschis ca sa contrasteze cu obiectul prezentat (vezi gadgets pe: http://www.engadget.com/ ). In rest n-am vazut dovezi ca albul pe negru e odihnitor. PS: Pigbro, nu ti se vede fain layoutul blogului pe Opera 9. | ||
|
| | #659 | ||
| SF .. MunteAlb .... really ... [lateredit] SPOILER / ATENTIE poza super old care a mai fost pe enshpe mii de ori http://img240.imageshack.us/img240/3816/care9vy.jpg si special pt daisy ... asta
__________________ the unfunny troll Last edited by nihasa; 08-12-2006 at 14:25. | |||
|
| | #660 | ||
| bah nihasa ... you are obsolete with that picture pune macar un warning ca o sa vedem aceiasi poza plicticoasa pe care am mai vazut-o de 'nspe mii de ori
__________________ "You can't live in fear!" | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|