![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: Gasiti ceva interesant intr-un blog? | |||
| Foarte putin,restul e plictiseala | | 268 | 45.19% |
| Citesc zilnic bloguri,sunt dependent | | 72 | 12.14% |
| Deloc | | 169 | 28.50% |
| Ce e ala blog ? | | 84 | 14.17% |
| Voters: 593. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #662 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ "You can't live in fear!" | |||
|
| | #663 (permalink) | ||
| Join Date: Oct 2003 | Blogger "Goats" Microsoft RSS team blog Oh dear! What's the world coming too? Blogger Niall Kennedy was not happy that Microsoft RSS team blog hotlinked a picture without permission. The blogger replaced the picture with a male human being speading his ass cheeks. http://www.neowin.net/index.php?act=view&id=36394 | ||
|
| | #664 (permalink) | ||
| Quote:
http://terorism-de-cititoare.weblog.ro/ | |||
|
| | #668 (permalink) | ||
| Retragere de pe forumul ComputerGames
Mariko, ceea ce am spus eu anterior (dupa o interventie a ta) era : "In momentul in care voi sesiza ca atmosfera de pe forumul CG s-a degradat peste limita tolerata de o persoana cu bun simt ma voi retrage de pe el si voi merge pe unul din celelalte 200 de forumuri romanesti existente.". Oricine poate sa remarce ca nu am facut referire la persoana ta, o cautare a mesajului meu anterior te-ar fi lamurit pe deplin. Deci ultimul tau mesaj este nu numai in afara subiectului, ci si complet gresit. De data asta insa voi face referire la persoana ta, Mariko, pe care o socotesc responsabila de retragerea mea de pe forumul CG. ================================ PARASIRE A FORUMULUI COMPUTERGAMES In cazul in care vreun administrator citeste aceste rinduri, sa stie ca eu nu mai particip la discutiile de pe forumul ComputerGames atita timp cit Mariko se va afla in postura de moderator. Consider ca nu-si indeplineste atributiile in mod corespunzator, pentru ca tolereaza si incurajeaza prin propriile mesaje o atmosfera care dauneaza discutiilor civilizate, dovada fiind si prezentul fir de discutie. In opinia mea un astfel de comportament va intoarce forumul la perioada in care avea o reputatie extrem de proasta din cauza scandalurilor permanente care erau tolerate de catre moderatori. Daca in urma cu un an sau doi forumul ComputerGames era cumva la egalitate cu forumul SoftPedia, acum lucrurile au luat o cu totul alta intorsatura, SoftPedia s-a desprins in cistigator si nu mi-e usor sa spun asta date fiind conflictele pe care le-am avut in trecut cu administratorii acelui forum. E posibil ca o parte din vina sa o poarte moderatorii CG. In ceea ce ma priveste toate firele de discutie la care am participat pe forumul CG au generat discutii interesante (si pe alocuri aprinse), ceea ce s-a tradus intr-un trafic sporit pentru forum. Nu as fi dorit sa plec definitiv, dar faptul ca un moderator, in speta Mariko, tolereaza si incurajeaza atacurile la persoana mea m-a determinat sa iau aceasta hotarire. ===================================
__________________ Pe situl meu gasiti Manuale Detaliate in Limba Romana despre : Asamblarea Calculatorului, Utilizarea SO Windows, Mesageria Instantanee, Promovarea de Situri Web, Fluxurile RSS. Conectarea la internet prin cablu TV si ADSL. Traduceri de Softuri. | |||
|
| | #670 (permalink) | ||
| Quote:
Du-te linistit pe softpedia, nu o sa-ti simta nimeni lipsa. Si asta e o promisiune.
__________________ Freedom fighter | |||
|
| | #673 (permalink) | ||
|
muntealb pe 10 mii ca te faci de ***** si te intorci ? e prea irezistibila marikobtw sesizezi un tipar? conflicte in trecut cu aia de pe softpedia .... conflicte si pe cg acum .... te`ai gandit vreodata ca e ceva cu tine? ... ah ! sa fii sigur ca asta e Esti un fel de preSAI.
__________________ the unfunny troll | |||
|
| | #675 (permalink) | ||
| de fapt, cel mai odihnitor pentru ochi este un background care sa nu fie complet alb (un 5% sau 7% negru e perfect) cu un scris care sa nu fie complet negru (gen 80% negru - maxim 85%). textul devine mult mai lizibil.
__________________ Well, I'm the best there is. Plain and simple, when I wake up in the morning I piss excellence. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|