![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: Gasiti ceva interesant intr-un blog? | |||
| Foarte putin,restul e plictiseala | | 268 | 45.19% |
| Citesc zilnic bloguri,sunt dependent | | 72 | 12.14% |
| Deloc | | 169 | 28.50% |
| Ce e ala blog ? | | 84 | 14.17% |
| Voters: 593. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #704 (permalink) | ||
|
Nu ma refer la toti jurnalist-wannabe`s si nici la aia care umplu blogguri despre viata lor (adica bloguri personale) Eu cred ca cei care au ceva talent vor fi selectionati de cei care fac jurnalism adevarat. Oricum,din pacate in ziarele romanesti (si nu numai,adica si stiri la tv,la radio,etc) gasesti si acolo o gramada de incercari de articole incat iti vine sa zici ca jurnalismul sux. Ma gandesc ca poate din randul bloggerilor cu talent la jurnalistica vor fi angajati la ziare,posturi tv si de radio si acestia sa schimbe impresia proasta pe care acestea din urma o au in randul populatiei (tocmai din cauza `loazelor` care isi zic jurnalisti) care s-a saturat de stiri de ora 5 si alte enormitati. Adica pe undeva sa fie un fel de improspatare de forte, pentru ca am inceput sa injuram canalele clasice de media injust (adica just ca sunt pline de idioti, dar totusi injust pentru ca ele reprezinta adevaratul jurnalism, au o incredere si o rata teoretica de acoperire mult mai mare decat a blogurilor) PS: poate o resetare a poll`ului e buna? Optiunile s-au mai schimbat intre timp. Last edited by .:indie:.; 07-03-2007 at 15:10. | |||
|
| | #705 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 1999 |
poate e de vina si mediul din Ro, dar mie nu mi se pare nimic de invidiat la postul unui jurnalist. chiar din ei, multi acuza meseria asta ca e o laba trista de job, unde alergi dupa senzationalul de doi bani, ca daca nu se vinde ce scrii, mori de foame. pe deasupra ai de-a face, te compari si concurezi cu niste oameni care n-au fost in stare sa faca nimic altceva mai bun cu viata lor. deci sa zici ca blogul este un long-shot disperat de a-ti pierde timpul sperand ca cineva o sa te remarce si avanseze la gradul de looser pe cativa bistari, nu doar looser si atat...suna cam patetic. dar poate ma insel. | ||
|
| | #706 (permalink) | ||
|
pai stai putin, la jurnalisti adevarati nu ma refer la idiotii aia de la libertatea,atac sau averea. Da,tipul ala de jurnalist de care zici tu si mie mi s-a parut intradevar o meserie `pentru ca altceva mai bun nu a putut` Jurnalism inseamna totusi ceva mai consistent decat o informatie seaca sau un interviu cu nush ce vedeta aflata pe val. E ca si cum ai zice ca literatura si marile ei nume sunt de cacat doar pentru ca exista o gramada de carti scrise de imbecili. | |||
|
| | #707 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ I know something most don't. | |||
|
| | #708 (permalink) | ||
|
__________________ click pentru adidasi : http://forum.computergames.ro/115-in...-puma-etc.html PARFUMURI ENGROSS :http://forum.computergames.ro/133-ac...-pret-bun.html | |||
|
| | #709 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 1999 |
Evil, merci de corectura, nu stiu ce m-as fi facut fara ea. Intr-adevar e "loser", nu "looser". hint : vezi ca sunt ~7.3 mil de oameni pe google care au facut si ei greseala asta, iti dai seama, iti poti umple toata viata cu vanatul si corectatul de asemenea erori... | ||
|
| | #710 (permalink) | ||
|
de ce sa intre in sistem blogarii? mai bine acolo de la ei de acasa, dar as vrea mai multa raspundere si documentare pt ceea ce scriu. zoso se documenteaza, pune fotografii, chestii, de admirat dar la capitolul scris de opinii stilul este execrabil de cele mai multe ori. a castigat visurat la roblogfest, daca asta este cel mai bun blog mai avem muuuult de lucrat la calitatea blogurilor, comparativ cu un material scris la bbc spre exemplu sau cu un jurnal de genul celui scris de carol sebastian. cel mai bun lucru la ele este independenta lor, ma refer aici la blogurile anonimilor nu a lui tolontan, si asta trebuie pastrat.
__________________ sugi o broasca? | |||
|
| | #712 (permalink) | ||
|
am apasat pe un link de mai sus, am ajuns pe un blog, de acolo alte 2 link-uri care duc catre alte link-uri catre alte bloguri in care am gasit cateva link-uri catre un blog cu multe chestii interesante si cu cateva link-uri. browser-ul mi s-a umplut de tab-uri si vreo 2 ore am urmarit niste povesti si un ping-pong intre niste blogari. nice
__________________ I expect nothing. I fear no one. I am free. | |||
|
| | #716 (permalink) | ||
|
citeste printre randuri: din punctul meu de vedere e o modalitate decenta de a pierde niste timp from time to time browsand din blog in blog (deoarece majoritatea se linkeaza). small entertainment, nothing more, lumea pe aici ia lucrurile prea in serios imo
__________________ I expect nothing. I fear no one. I am free. | |||
|
| | #717 (permalink) | ||
| avantaj - posibilitatea de a insera linkuri - care duce la dezavantaj - in final ajungi sa ai j`de taburi deschise,haos, te abati de la ideea de la care ai plecat si dupa 2 ore iti dai seama ca nici nu mai stiai ce cauti. nu cred ca am gresit deci cu expresia aia ![]() Quote:
| |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|