![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: Gasiti ceva interesant intr-un blog? | |||
| Foarte putin,restul e plictiseala | | 268 | 45.19% |
| Citesc zilnic bloguri,sunt dependent | | 72 | 12.14% |
| Deloc | | 169 | 28.50% |
| Ce e ala blog ? | | 84 | 14.17% |
| Voters: 593. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #811 (permalink) | ||
|
Desi citesc aproape zilnic blogul lui Zoso, nu pot sa nu remarc ca desi se ia de unul si altul, are greseli gramaticale aproape zilnice N-am vrut sa-i atrag atentia pe propriul lui blog, dar citind aici, poate o sa fie mai atent pe viitor, in rest e un blog interesant (Ca exemplu de azi: "Aşa, acum au de îndurat repercursiunile la bravurile şi drepturile la replica acide." Cuvântul repercursiune nu a fost găsit. Rezultate aproximative: REPERCUSIÚNE) | |||
|
| | #813 (permalink) | ||
|
deocamdata nu... e liniste (astazi mai dureaza oleak)Si ca sa nu fiu offtopic, pe mine ma cam enerveaza chestii din astea... nu ai scris klumea nu stiu ce cuvant, nu ai pus bine nu-s ce virgula... mai ales cand e vorba de un post lung pe care nu ai chef si nici timp ca sa il corectezi. Sunt foarte bune criticile la adresa continutului unui post... sunt inutile cele care doar scot ochii... (poate cu exceptia articolelor, ce sunt scrise de oameni platiti ca sa scrie... atunci e foarte bine sa avem pretentii )
| |||
|
| | #814 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
public service announcement 27 May 2006 , 4:19 pm Să vorbim corect ROMÂNEŞTE !!! | |||
|
| | #817 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 1999 |
e adevarat ca e o chestiune de imagine si oricine mai greseste, iar tu nu prea mai ai voie sa gresesti din momentul in care ti-ai scris pe frunte "eu nu sunt oricine" insa prea multa lume se leaga de chestia asta aiurea. e doar ambalajul, pacat ca pentru unii conteaza mai mult decat continutul... | ||
|
| | #819 (permalink) | ||
|
Nu-i doar ambalajul. Oricui i se mai intampla sa faca un typo, dar daca sunt niste greseli care se tot repeta (gramaticale sau de vocabular), treaba asta spune ceva despre autorul textului. Ce anume si cat conteaza, e treaba fiecaruia sa aprecieze. (disclaimer: nu ma refer neaparat la zoso, vorbesc la modu' general). Si pt danezia: ideea nu ar fi sa corectezi textu, crezi ca lumea sta cu gramatica pe masa si inainte sa dea "post reply" se uita bine sa fie tot ok? Trebuie sa stii instinctiv deja versiunea corecta (tie nu prea ti-a iesit la partea cu "nu-s").
__________________ Nimic nou sub soare. | |||
|
| | #820 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 1999 |
eu zic ca problema cu blogurile prea self-centrate este alta. s-a cimentat in cap la foarte multi ca nu poti sa ai succes fara sa fi arogant, sa critici la sange si sa te dai mare. lucru care automat te face de doi bani, in ochii celor cu IQ mai mare ca nr de pantof si te face tinta bulgarilor de rahat la cea mai mica greseala. naspa. din cauza asta cred cei mai tari blogeri sunt manelistii. pe aia nu-i intereseaza cat sunt de penibili, cum se exprima, ei doar face si drege, dusmanii moare de ciuda, punct. care e diferenta intre pozele cu ghiuluri peste fundaluri cu lamborghini luate de pe net si articole in care explici lumii ce distrusi sunt toti si ce bun esti tu? | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|