![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: Gasiti ceva interesant intr-un blog? | |||
| Foarte putin,restul e plictiseala | | 268 | 45.19% |
| Citesc zilnic bloguri,sunt dependent | | 72 | 12.14% |
| Deloc | | 169 | 28.50% |
| Ce e ala blog ? | | 84 | 14.17% |
| Voters: 593. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #822 (permalink) | ||
|
Indie, intereseaza-te si ai sa vezi cine e "princeradu" asta .Nu mai da copy-paste la tot ce prinzi la zoso.
__________________ providing a secure and sometimes happy life for the retarded since the '80s Mă cocalarule, ce înseamnă îi si îs? Se spune (el/ea)este sau (ei/ele)sunt! | |||
|
| | #825 (permalink) | ||
|
Banuiesc ca toata lumea stie de blogul lui nihasa... Da' uite ca a ajuns in Dilema - nr. 130. Bravo ma! ![]() http://www.algoritma.ro/dilema/130/CristiLU.htm Regards, A.
__________________ "no doubt some chimp will soon complain that its traditions are disappearing under the steamroller of human cultural imperialism" | |||
|
| | #827 (permalink) | ||
|
chit ca ma recunosc in postul ala nu sunt de acord cu 80% din ce incearca sa exprime. Este un fel de incercare de a crea o superioritate a unei ere. Dupa cum nu sunt superiori cei care faceau liceul in anii 80' asa nu sunt superiori cei care l-au facut in anii 90' celor care il fac in anii 2000. Pur si simplu alte timpuri.
__________________ You just kinda wasted my precious time. | |||
|
| | #828 (permalink) | ||
|
Salutare ,vreau sa im fac un blog dar nu de ala free adica am cumparat un domeniu si un spatiu si vreau sa fac un blog de la Word Press am luat de pe pagina lor sursa dar nu mai stiu ce fac mai departe ? poate sa ma ajuta cineva cu indicatie poate linkuri sa im faca si eu blogul Multumesc | |||
|
| | #832 (permalink) | ||
|
Mai nou se pare ca Zoso vrea recunoasterea meritelor sale si pentru materiale care circula gratis pe net: Quote:
E corect? Edit: am tot folosit cuvantul citat in ghilimele deoarece cuvantul inseamna "Fragment dintr-o lucrare scrisă", ori Zoso nu a scris nimic in articol, doar a pus filmuletul, astfel ca Morar si Buzdugan nu aveau ce sa citeze | |||
|
| | #836 (permalink) | ||
|
Ideea este ca te chinui sa scoti in evidenta faptul ca nu vrei faima, ca le dai peste nas celor care vor emisiuni cu tine si alte cele, dar pe de alta parte esti foarte suparat ca nu se mentioneaza blogul tau pentru niste materiale care nu au drept de autor Get it? | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|