![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: Gasiti ceva interesant intr-un blog? | |||
| Foarte putin,restul e plictiseala | | 268 | 45.19% |
| Citesc zilnic bloguri,sunt dependent | | 72 | 12.14% |
| Deloc | | 169 | 28.50% |
| Ce e ala blog ? | | 84 | 14.17% |
| Voters: 593. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #842 (permalink) | ||
|
85.358% cu o aproximare de 0.05% sau ce vrei sa auzi? Nimeni nu neaga ca blogul tau e foarte citit(si eu il citesc zilnic), e normal sa gasesti informatie acolo Pana la urma iti inteleg si dorinta de a fi "citat" Dar in cazul asta nu mai face pe viteazul ca nu vrei faima, ca ti se rupe de ceilalti si le dai peste nas televiziunilor care-ti cer colaborarea Pana la urma asta e problema mea, ca esti ipocrit(la fel si la partea cu criticatul greselilor gramaticale ale altora cand tu insuti faci multe greseli) Cineva a pus pe net prima data si "Taran in Spania 1" si toate celelalte clipuri care exista pe net, nu sta nimeni sa-i "citeze", nici macar tu nu faci asta cand pui clipuri care sunt raspandite pe net Ca raspuns totusi la intrebare, sansele erau imense sa il gasesc, sansele erau mici sa-l fi gasit azi. | |||
|
| | #843 (permalink) | ||
|
korby, zambeste ma, esti celebru ![]() http://www.zoso.ro/2007/03/reclame-p...utergames.html zoso is playing with DOF | |||
|
| | #844 (permalink) | ||
|
axelg, sursa este pusa, imediat dupa clip. colonelu, ba da! ![]() Bahaus, te inseli. clipul ala statea de 2 luni pe youtube. daca nu eram eu, aveai 0.001% sanse sa il gasesti, printre cele 100 milioane de clipuri. so... sunt ipocrit cand unii fac pe vitejii si imi folosesc blogul (care, asa cum e, e munca mea) si dupa aia se dau cocosi. cum e cazul celor doi indvizi.
__________________ some people deserve to die... | |||
|
| | #845 (permalink) | ||
| Pueril. S-au terminat argumentele, băgăm un "ba da" şi un rânjet şi gata. Colonelu' are dreptate însă. Nu poţi avea pretenţii să fii menţionat când tu eşti un pasator de informaţii, şi... cam atât. Iei informaţia de colo, o prezinţi pe blog, eventual o mai urci pe un trilulilu sau pe un youtube (dacă nu cumva de acolo ai luat-o in the first place), The End. Recunosc că pierzi timpul şi cauţi tot felul de glumiţe, pui unele ştiri aproape în timp real, semn că stai cu ochii pe fluxurile de ştiri non-stop, etc... motive pentru care îţi şi accesez blogul uneori. Dar de aici şi până la drepturi de autor asupra unui clip făcut de altcineva, cu alt actor, etc... cale lungă. Dacă ar sta toată lumea să verifice tot lanţul prin care a trecut o informaţie, ar trebui ca jurnalele de ştiri să aibă rezervate la final perioade de câte 1h, să menţioneze pe toată lumea. Din păcate nu se menţionează decât sursa originală, câteodată nici aia (vezi cazul "filmare amator"). În cazul acestui "ţăran în Spania", sursa originală evident că este autorul clipului. Uite, tu erai sursa originală în cazul bash-ingului cu site-ul BlueAir... Quote:
Aici e ipocrizia ta: ai pretenţia să îţi fie menţionat blogul (care e identificabil în mod unic prin URL) dar tu îi menţionezi pe alţii cu 2 iniţiale care pot însemna orice.
__________________ d*L*b Last edited by Comanche; 20-03-2007 at 17:37. | |||
|
| | #846 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 1999 |
nu stiu daca termenul corect este "furt", dar vorba zboara, vestile circula. inteleg sa te deranjeze ca ti se fura o poza (desi in Ro nici macar la asta nu-ti da toata lumea dreptate), dar o stire??? asa si bancuri se fura, cand primesti pe email poanta zilei ar trebui sa nu o dai mai departe fara sa mentionezi de unde ai primit-o? who the fuck cares? daca zoso se ataca insa ca i se fura parerile, adica mai mult decat noutatea - mici articole in care el personalizeaza stirea si apoi altii isi atribuie viziunea lui - nu are prea are multe variante dupa mine : ori ii face pe respectivii de ras aratand lumii similaritatile intre opinia lor si a lui, ori se lasa de asta, daca il deranjeaza asa mult fenomenul : nu mai scoti nimic de furat, nu mai esti furat, simple as that | ||
|
| | #847 (permalink) | ||
|
cu acele initiale s-a identidicat autorului clipului, atunci cand mi l-a trimis. mascatu, tie iti place sa te certi. daca as avea destul timp de pierdut, te-as putea convinge ca traiesti degeaba si e mai bine sa te arunci de pe bloc (blog). nu imi pierd timpul. esti ignorabil.
__________________ some people deserve to die... | |||
|
| | #848 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Oct 2003 |
zoso are dreptate in privinta nevoii de a-l cita ca sursa daca e folosit ca sursa. daca filmuletul/textul pe care il preiei, il preiei de la el, indiferent cine e autorul original trebuie sa spui ca de la el ai luat informatia. e acelasi principiu ca folosirea apud-urilor in lucrarile stiintifice. acum... poti cauta sursa originala (pe care intermediarul trebuie s-o dea) si sa citezi/folosesti direct de acolo (evident cu oferirea sursei). e chiar mai bine sa mergi la original. caz in care obligatia de a-l cita pe intermediar nu mai apare. poate fi insa un gest de curtoazie, mai ales cand accesul la informatie ar fi fost foarte anevoios/improbabil, sa spui un (multumesc lui xxx pentru hint). ceea ce nu se face insa e sa iei de la unu' si sa nu te obosesti sa mergi la sursa, neidentificand-o in nici un fel si nici dand vreun credit intermediarului. | ||
|
| | #849 (permalink) | ||
|
zoso, când erai tu sursa, ţi-am recunoscut meritul, chiar aici într-un topic de pe CG (e nevoie de link?). Acum însă exagerezi. Ai pretenţia să fii menţionat ca pasator sau ca ce? Pfff.. Iar scuza cu "aşa s-a identificat el, ca I.T." e jenibilă. În plus recunoşti că n-ai niciun merit în găsirea acestui clip. Ţi l-a trimis cineva, l-ai postat pe blog. În condiţiile astea de unde ştii că acest I.T. nu l-a trimis şi lui Buzdugan? Sau de unde ştii că cei de la radio au luat clipul de pe blogul tău?
__________________ d*L*b | |||
|
| | #851 (permalink) | ||
|
Chiar si presupunand prin absurd ca de la el a fost luat videoclipul, Zoso nu stie ca a fost luata de la el ci presupune ca a fost luata de la el (si repet, chiar daca ar fi fost luata de la el nu vad nevoia citarii sursei pentru ca e o informatie care circula gratuit pe net, in aceeasi forma) Videoclipul respectiv exista pe multe alte siteuri, chiar el a zis ca exista de mult pe Youtube, dar nu a scris ca l-a luat de pe Youtube, ci l-a mutat frumusel pe trilulilu si dupa aia apare ca pus de el | |||
|
| | #853 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Well, I'm the best there is. Plain and simple, when I wake up in the morning I piss excellence. | |||
|
| | #854 (permalink) | ||
| Probleme cu tastatura sau cu gramatica? Nu stau eu sa caut clipuri, si asta e ultima interventie despre acest subiect Totusi dupa natura intrebarii, exista mai multe variante: -clipul exista bine mersi si acum -clipul a fost sters la rugamintea ta, ca sa ramai unica sursa -ai mintit cand ai zis ca e pe Youtube Alege tu varianta care-ti convine cel mai mult | |||
|
| | #860 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Mar 2007 Location: Bucuresti | www.swampblog.info blog-ul meu | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|