![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Gasiti ceva interesant intr-un blog? | |||
| Foarte putin,restul e plictiseala | | 298 | 45.50% |
| Citesc zilnic bloguri,sunt dependent | | 84 | 12.82% |
| Deloc | | 182 | 27.79% |
| Ce e ala blog ? | | 91 | 13.89% |
| Voters: 655. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #862 (permalink) | ||
|
bahaus, daca vrei sa ramai mic si (yea, warn, ban, whateva) cretin, te rog, fa-o, nu sunt eu in masura sa te aduc pe calea cea dreapta. da, eu am adus in atentia lumii 'taranul din spania'. ca celor de teapa ta (tu, mascatu, alti inteligenti care detin adevaruri) nu va vine sa credeti sau aveti impresia ca e-penisurile voastre cresc cand persiflati una alta, asta tine de caracterul fiecaruia...
__________________ some people deserve to die... | |||
|
| | #863 (permalink) | ||
|
zoso, matale ai înţeles greşit. Nu se ceartă nimeni cu tine, ţi s-a atras atenţia că nu poţi cere drepturile pe care le ceri tu. Că tu insişti să le ceri... so be it, e treaba ta, dar nu te aştepta să te ia cineva în serios. Ce e de reţinut e că deşi toţi pe-aici te luăm peste picior, încercăm în acelaşi timp să te aducem la un minim bun simţ şi să-ţi mai tăiem un pic din elanul îngâmfării dublate de ipocrizia observată de toată lumea. Iar tu în timpul ăsta ai impresia că ne certăm cu tine, începi copilăreşte cu "ba da", începi să ne jigneşti la modul "eşti un cretin că îndrăzneşti să mă contrazici"... chiar puerilă atitudinea ta..
__________________ d*L*b | |||
|
| | #865 (permalink) | ||
|
dar sa distribui pe internet emisiuni de la tv si cd`uri ripuite nu`i furt?
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #873 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Mar 2007 |
an online journal. ok, multumesc. la ce foloseste? citeste cineva asa ceva? are cineva timp pt asa ceva? chiar exista vreun blog interesant? consider forumurile oarecum interesante pt ca sunt f departe de ideea de jurnal, insa, sa citesti un jurnal, este greu de crezut ca poti sa-ti pierzi timpul cu asa ceva. PS: Ana Kournikova are blog ? | ||
|
| | #874 (permalink) | ||
|
mane, tu ai timp sa umpli forumul de dobitocenii, deci da, cred ca ai avea timp si de citit bloguri. chiar destul
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #880 (permalink) | ||
|
zoso e in mutari de hosting. Oricum, nu stiu daca mai foloseste subdomeniul ala.
__________________ balanced for lean | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |