![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: Gasiti ceva interesant intr-un blog? | |||
| Foarte putin,restul e plictiseala | | 268 | 45.19% |
| Citesc zilnic bloguri,sunt dependent | | 72 | 12.14% |
| Deloc | | 169 | 28.50% |
| Ce e ala blog ? | | 84 | 14.17% |
| Voters: 593. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #888 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 |
sa inteleg bine, intregul thread a inceput pentru ca unuia nu-i plac blogurile, i se par obositoare, informatia e dispersata si nu neaparat cu specific. pai fratilor, acelasi lucru e aici, pe forum. informatia e impartita pe diverse arii de interes, la care fiecare aplica sau isi exprima punctul de vedere. iar blogurile sunt de n tipuri. tematice, de grut, generaliste, personale, etc. in loc sa va luati de nihasa sau zoso, mai bine incercati experienta deatin un blog. s-ar putea sa va schimbati opinia. in rest..la buna citire! | ||
|
| | #893 (permalink) | ||
|
Rezultatele votului sunt un pic irelevante sau dezamagitoare, in fine, nu asta conteaza, ci ca v-ati intins pe "o caciula" de pagini certandu-va unii cu altii (in special cei care nu stiu ce-i ala un blog sau nu au rabdare sa citeasca contra unui bloger-doi de pe aici) nush daca e bine chestia asta, dar vad ca si in Romania au inceput sa prinda contur, sa se dezolvte si sa apara tot mai multe bloguri, eu nu am nimic cu nimeni, fiecare face ce vrea, succes celor cu bloguri si celor care nu ii intereseaza numai bine, nu tre' sa se ajunga la injuraturi si sa trecem de la blog, la parazitii, la mafioti, la politica sau la numai stiu ce alte subiecte, parerea mea.
__________________ I'm here! BEWARE! | |||
|
| | #895 (permalink) | ||
|
cand a aparut albumul Sinuciderea unui Inger si trebuia lansat sambata seara el a aparut Joi seara by zoso , nu inteleg de ce ai gura asa mare cand tu esti sechestrat in casa facand pe zmeu' si pe afara ai NOS pana akasa . Si nu ma mai ameninta cand stii ca am dreptate :P (la etajul 3 stai cum urci scarile in dreapta )
| |||
|
| | #897 (permalink) | ||
|
frate sunt poze cu zoso fara numar de la roblogfest tre sa fii prost sa nu le gasesti. vlD nush cine esti de te lauzi atat cu bitza in sus si bitza in jos. Mi se pare ca te cam dau frustrarile afara din casa. Sunt de acord ca si zoso sufera un pic de el dar tu esti chiar penibil.
__________________ You just kinda wasted my precious time. | |||
|
| | #898 (permalink) | ||
|
Ba mi se pare mai penibil sa te tot iei de diversi care fura de la tine cand si tu furi de la altii si faci apoi pe curatul si nestiutorul. Sau sa ii faci pe altii analfabeti,retardati si handicapati cand si posturile tale sunt pline de greseli gramaticale (din nestiinta sau typos , nu conteaza) sau aberatii. Se cheama bun simt, si unii nu prea il au. Dar in schimb au aere de jurnalisti. http://livero.wordpress.com/2007/01/08/falsul-zoso/ | |||
|
| | #899 (permalink) | ||
|
nu spun ca nu o fi ipocrit da vlD asta se da mare jmeker pe aici de parca era langa bitza la interventii de la 12 ani. Si chiar dak ar fi asta nu il face decat un alt baetzash frustrat care nu are cu ce sa se laude.Nu de alta da intamplatar si il stiu si io pe "capitan" si nu stiu cat de caracteristice ii sunt asa zisele "interventii".
__________________ You just kinda wasted my precious time. | |||
|
| | #900 (permalink) | ||
|
ptz nu ma dau "bazat" cu nimeni dar zoso vb de parca toti am fi fraieri si nu stiu ce , si cu bitza ma stiam doar dupa net ca ma jucam cu el nimic altceva , eu doar l-am intrebat in seara aia si s-a mirat cum de a , aparut albumul si cine a fost ala. P.S Faceti cam mult tarabaloi si cu asta am incheiat !!
| |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|