![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: Gasiti ceva interesant intr-un blog? | |||
| Foarte putin,restul e plictiseala | | 268 | 45.19% |
| Citesc zilnic bloguri,sunt dependent | | 72 | 12.14% |
| Deloc | | 169 | 28.50% |
| Ce e ala blog ? | | 84 | 14.17% |
| Voters: 593. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #961 (permalink) | ||
|
Eu intru foarte rar pe bloguri, in special pe cel al lui Zoso, fiind cel mai popularizat si ma distreaza ce gasesc pe acolo. Un alt blog pe care-l mai vizitez este cel cu overheardinbucharest, care are niste faze super haioase pe el. Over and out!
__________________ | |||
|
| | #964 (permalink) | ||
|
Badea e penibil uneori (mai ales cand se ia de Zosolino) dar alte ori le zice bine si chiar reuseste sa ma faca sa rad cu stilul lui ala prostesc. Apropo Zoso, din moment ce ti-au dat poza in revista inseamna ca nu te mai feresti de lume si pot sa-mi pun inapoi in colectie pozele necenzurate . | |||
|
| | #965 (permalink) | ||
|
__________________ All BITCHES AIN'T SHIT!! Bitches fake all the time, they give birth to 8lbs - 22inch babies. What do you think your doing when your fucking them and their screaming all loud and shit? That's right, NOTHING! They keep screaming to keep from laughing in our face! | |||
|
| | #966 (permalink) | ||
|
ilisim, esti amuzant/a ![]() Badea e cul cand se ia de altii, insa penibil cand se ia de zoso? Cum asa?
__________________ The last thing I saw with my own eyes was the bleached interior of the medical lab in Earth's orbit, right before they froze me for the journey into the void darkness, to a destination that I felt mythical. When I opened them again I saw the blue dials of my hud and readouts of my systems. I screamed. With my new machine lungs I screamed and screamed and heard the other Frames scream through my audio systems. I was changed. Lucre Colonist Frame #14 | |||
|
| | #968 (permalink) | ||
|
Cât tupeu tre' să ai să înjuri un om non stop până într-un final te bagă în seamă (chiar dacă doar cu şuturile în cur, palmele peste ochi şi bobârnacele peste nas de rigoare) şi dup-aia tot tu să te plângi că eşti tratat aşa, invocând zei (CNA), precum şi alte înjurături şi jigniri (amuzante în nimicnicia lor, precum cea de mai sus adresată mie, de altfel)? Sau poate nu e tupeu şi se cheamă altfel această caracteristică
__________________ d*L*b | |||
|
| | #969 (permalink) | ||
|
e ca si cum in loc de "esti prost, bah comanche" as face o gluma si as zice "ma-ta te-a avortat direct pe forum, coae? ca eu sunt smecher ca sunt la teve". e cam acelasi gen de glume. dar sunt un pic subtil si tu in mod sigur n-o sa intelegi glumita.
__________________ some people deserve to die... | |||
|
| | #974 (permalink) | ||
|
"pipi a fost ideea mea. ca să poată unii de la categoria “retarzi” dormi liniştiţi. vă dau şi titlul, ca să nu vă mai obosiţi creierele şi asa greu încercate de şireturi şi respirat: “zoso s-a uşurat în piscina hotelului”. nu îmi mor mie criticii de cacat cum nici retarzii de la radio31 nu se vindecă de cretinism. hai cu însemnările, hai cu analizele pe imagine, hai cu talk-show-urile…" Doamne fereste sa ma uit la o asemenea poza. Nu vreau sa ma intelegi gresit. Toti ne dam in stamba cand bem un pahar in plus. Dar eu prefer sa ramana niste bancuri intre prieteni. Ce ai facut tu i-a furnizat munitie lu prostanu ala de Badea.
__________________ It's always funny until someone gets hurt. Then it's just hilarious. | |||
|
| | #975 (permalink) | ||
|
Despre ce vorbiti ? Care e faza? Nu de alta dar unii nu inteleg nimic ![]() -------------------- Editare ulterioară -------------------- LOL http://www.hotnews.ro/articol_76412-...facut-blog.htm Last edited by .:indie:.; 21-06-2007 at 16:36. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #976 (permalink) | ||
|
Se apropie campania electorală, se vorbeşte tot mai mult de revenirea lui Adrian Năstase în prim-plan-ul politicii, şi nu-i aşa că ar fi fost păcat să lase acest domeniu (al netului, al bloggerilor) neexplorat? Nu-i aşa că ar fi pierdut nişte capital, nişte voturi (statistic vorbind)? Urmează blogul lui Băse.
__________________ d*L*b | |||
|
| | #979 (permalink) | ||
|
Mwhahaha!!! LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL http://bombonel.wordpress.com/ vs http://nastase.wordpress.com/ | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|