![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: Gasiti ceva interesant intr-un blog? | |||
| Foarte putin,restul e plictiseala | | 263 | 45.90% |
| Citesc zilnic bloguri,sunt dependent | | 69 | 12.04% |
| Deloc | | 161 | 28.10% |
| Ce e ala blog ? | | 80 | 13.96% |
| Voters: 573. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | Thread Tools |
| | #1021 | ||
| D-aia. Nu citesc bloguri, dar din intamplare am intrat p-aici si m-am dus pe blogul lu' fratele rovladinho... genial ![]()
__________________ The Power of Dreams - Honda. | |||
|
| | #1022 | ||
| Genial? | |||
|
| | #1023 | ||
| Super, m-am scos Google adsense, unde e google adsense ?? Vreau bani bani bani ![]() P.s. : asteptati sa imi pun google adsense si apoi va dau linkul ![]() | |||
|
| | #1024 | ||
| De ar veni asa usor banii...
__________________ DaCA CATerinca nu e, nimic nu e :fuckoff: | |||
|
| | #1025 | ||
| E pusa ca homepage pagina unde iti afiseaza cati bani ai strans, nu? Fara suparare dar la unele bloguri mai bine citesti reclamele de la google decat posturile. | |||
|
| | #1026 | ||
|
__________________ The Power of Dreams - Honda. | |||
|
| | #1027 | ||
| Banned Join Date: Aug 2006 | Chestie mai penibila ca blogul lui zoso cred ca-i numai OTV-ul. | ||
|
| | #1028 | ||
| neah. uita-te in oglinda, o sa vezi chestii mai penibile.
__________________ some people deserve to die... | |||
|
| | #1029 | ||
| Blogul lui zoso e ok. Il mai citesc din cand in cand si nu pot sa spun ca are numai posturi bune sau numai posturi naspa. Cel mai nasol lucru la blogul lui zoso e ca nu ma are la blogroll ![]() | |||
|
| | #1030 | ||
| Si nici nu o sa te aiba vreodata :|
|
| | #1031 | ||
| Banned Join Date: Aug 2006 | Imi pare rau sarmane, dar posesorul acestei mutre n-are dreptul la replica asta. | ||
|
| | #1032 | ||
| Goodkat ai ban pe blogul lui si nu poti comenta? Eu i-as simti lipsa otv-ului daca nu ar mai fi! ![]()
__________________ | |||
|
| | #1033 | ||
| Banned Join Date: Aug 2006 | Ce rost are sa comentezi in haznaua lui soso? E ca si cum ai da SMS la OTV . E drept, la sosolino e gratis, dar dupa ce postezi ramai cu senzatia ca te-ai murdarit pe maini. N-am simtit nevoia sa repet experienta. | ||
|
| | #1034 | ||
| Quote: thats kind of low .... ce se va intampla maine poimaine? ur going to rig the special olympics? ![]()
__________________ the unfunny troll | |||
|
| | #1035 | ||
| Banned Join Date: Aug 2006 | Quote:
, nu de bandaj si de ochiul vanat. Alta poza n-am avut. N-am vrut sa zica soso ca i-am ciordit content de pe blog .L.E. I-au legat si palaria cu fasa, sa-i stea pe capusor, sau asa e modelul? ![]() Stiu, rulez cu o finete inspaimantatoare . As veni si maine la susa aia din club A, sa vad cum nu se prezinta soso, ca sa avem de ce rade aici, dar din pacate cred ca n-o sa am timp. Daca totusi, prin absurd, si-ar face aparitia, cred ca ar fi ridiculizat infiorator. | ||
|
| | #1036 | ||
| Cat de low e sa comentezi aiurea diverse articole din ziare si pe blogurile diversilor doar pentru ca la sfarsit sa iti pui link catre propriul blog? | |||
|
| | #1037 | ||
| Zoso.....arata ca esti mai inteligent
|
| | #1038 | ||
| u tell us lucky number slevin ... ![]()
__________________ the unfunny troll | |||
|
| | #1039 | ||
| Banned Join Date: Aug 2006 | |||
|
| | #1040 | ||
| Goodkat, nu mai posta, cine ştie ce idei îi trec prin cap şi poate te trezeşti subiect de umplut ziua la OTV... ăsta, soso.ro ... sau cum dracu' era ca nu le am cu uebdoizero si jurnalismu' la FF ? | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|