![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: Gasiti ceva interesant intr-un blog? | |||
| Foarte putin,restul e plictiseala | | 263 | 45.90% |
| Citesc zilnic bloguri,sunt dependent | | 69 | 12.04% |
| Deloc | | 161 | 28.10% |
| Ce e ala blog ? | | 80 | 13.96% |
| Voters: 573. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | Thread Tools |
| | #1041 | ||
| get a grip guys ... threadul este despre bloguri ... asa ca reveniti din eternele povesti fascinante cu zoso .... e doar un om ... adica plm chiar sangereaza ... oke?
__________________ the unfunny troll | |||
|
| | #1042 | ||
| Banned Join Date: Aug 2006 | Parca are o mizerie careia ii spune blog, nu? Iar daca te uiti bine mai sus eu am comentat initial despre blog, nu despre personaj. Ca sosolino a dat un reply care s-a intors impotriva lui nu cred ca-i vina mea .Quote:
.Sau poate ma vor incercui noaptea pe strada cativa paltonari recent coborati de salvamontisti de pe munte si o sa incerce sa ma bata cu palariile legate cu fese? Doamne, multe lucruri stranii ti se pot intampla in ziua de azi . | ||
|
| | #1043 | ||
| optimus, esti un dobitoc cu putza mica de tot. altfel, nu imi explic comportamentul tau. lasa-ma sa ghicesc, ti-a spus prietena ta asta si nu poti scapa de obsesia ca n-ai material de laba decat pozele cu mine? probabil tu arati ca o papusica, esti mandria centurii... ah, stai, blogul meu e ca la OTV. Nu te speria, amice, e gratis, nu tre sa il citesti, nu e lectura obligatorie. dobitoci de calibrul tau pot oricand lua sfaturi de la oameni mari ai natiei gen Iliescu sau Miron Cosma. ps: hotaraste-te, soso, sosolino, ma-ta, alinta-ma intr-un singur fel totusi...
__________________ some people deserve to die... | |||
|
| | #1044 | |||
| Banned Join Date: Aug 2006 | Quote:
E clar, am avut dreptate, aia legasera palaria cu fasa, sa nu cada . Mai baga soso o fisa, mai trage odata, pana nu tragem noi apa sa ajungi in canalul colector. ![]() Quote:
. Asteptam cu interes noi dezvaluiri de senzatie pe blogul lui zoso despre cat s-a luat pe iphone.com. Urmeaza crima din Primave... aaaa, noutati socante despre forumul emag. ![]() Quote:
![]() | |||
|
| | #1045 | ||
| depinde. inghiti?
|
| | #1046 | ||
| Sunt atatea metode pentru a jigni un om, fara sa treci prin masa, fata si "putzulica" lui... Banuiesc insa ca sariti gardurile cu picioarele, nu cu capul.
__________________ The last thing I saw with my own eyes was the bleached interior of the medical lab in Earth's orbit, right before they froze me for the journey into the void darkness, to a destination that I felt mythical. When I opened them again I saw the blue dials of my hud and readouts of my systems. I screamed. With my new machine lungs I screamed and screamed and heard the other Frames scream through my audio systems. I was changed. Lucre Colonist Frame #14 | |||
|
| | #1047 | ||
| Jeez, va comportati ca niste tarani care se cearta iintr-o piata jegoasa de la marginea orasului | |||
|
| | #1048 | ||
| Banned Join Date: Mar 2007 | la prima vedere poate. la a doua, numai unul sta langa o piata de la marginea orasului, nu suporta criticile constructive si are pile la prefectura. celalalt sta prin centru si avea ca pasiuni (pe vremea cand primul "se radea" cu baietii mai mari pe irc ca sa invete cum se vorbeste corect si interesant) segmentarea motoarelor de porsche. asta e soarta noastra a presedintilor Optimus, dupa ce ai jucat o viata oina nu prea merge sa inveti cricket. | ||
|
| | #1049 | ||
| Si zi asa, Goodkat, iti facusi clona...
__________________ Now the past is over but you are not alone, together we'll fight Sylvester Stallone. We will not be dragged down in his South China Sea of macho bullshit and mediocrity | |||
|
| | #1050 | ||
| Banned Join Date: Mar 2007 | nu chiar insa promit sa ma banez singur. nu am reusit sa ma abtin, nu se va mai repeta. ![]() | ||
|
| | #1051 | ||
| astia cu clonele si ultimul cuvant pe forum sunt cei mai mari noliferi (iti zice unul care sta prin centru)
__________________ the unfunny troll | |||
|
| | #1052 | ||
| Ciutacu nu e prost. e doar o scursura oribila a societatii.
__________________ Well, I'm the best there is. Plain and simple, when I wake up in the morning I piss excellence. | |||
|
| | #1053 | ||
|
__________________ TABLOURI HAND MADE, street art, stencil, spray, graffiti, marker... http://forum.computergames.ro/45-div...l#post38425655 | |||
|
| | #1054 | ||
| Quote:
__________________ I may not be totally perfect, but parts of me are excellent. | |||
|
| | #1055 | ||
| Quote: wtf n'am zis eu asa ceva
__________________ DaCA CATerinca nu e, nimic nu e :fuckoff: | |||
|
| | #1056 | ||
| Il citesc zilnic pe Lingau. Ma distreaza la nebunie. In modul asta aflu ce gandeste un sclav.
__________________ Tots units fem força! | |||
|
| | #1057 | ||
| Banned Join Date: Aug 2006 | Nihasa n-a prea interactionat cu mine, asa ca nu-l blamez, dar tu chiar ai facut un plonjon foarte artistic in abisurile penibilului. Oricum, ma intreb cat de terminat poate fi un om ca sa faca o clona cu care sa incerce (fara succes ) sa-si imite adversarul .P.S. Cum era de asteptat, aud c-a fost ownat de Ciutacu intr-un mod aproape inimaginabil .Am totusi o curiozitate: urmareste cineva de-aici blogul lui Zozo? | ||
|
| | #1058 | ||
| Quote:
ps: zozo esti tu cu familia ta!
|
| | #1059 | ||
| zoso, te doare cand mesteci?
__________________ USERI NESERIOSI: faraonu | |||
|
| | #1060 | ||
| sunt pe vindecate... las ca isi pune goodkat o poza cu el, ca sa murim de necaz
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|