![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: Gasiti ceva interesant intr-un blog? | |||
| Foarte putin,restul e plictiseala | | 258 | 45.99% |
| Citesc zilnic bloguri,sunt dependent | | 67 | 11.94% |
| Deloc | | 158 | 28.16% |
| Ce e ala blog ? | | 78 | 13.90% |
| Voters: 561. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | Thread Tools |
| | #1061 | ||
| usor cu nervii, usor injuriile mascate de ironii fine... hai ca se poate, sintem intre oameni mari aici...
__________________ I expect nothing. I fear no one. I am free. | |||
|
| | #1062 | ||
| Some people just don't get it... Hi goodkat, bye goodcat.
__________________ I put no stock in religion. By the word religion I have seen the lunacy of fanatics of every denomination be called the will of god. I have seen too much religion in the eyes of too many murderers. | |||
|
| | #1063 | ||
|
| | #1064 | ||
| moment nimic, ca n-am reparat nimic. peste vreo 1-2 luni, cu 2.000€ sunt ca nou ![]() | |||
|
| | #1065 | ||
| Apoi dai pe la mall sa-i recuperezi, nu? | |||
|
| | #1066 | ||
| acum ma pregateam sa ma duc. iti aduc ceva? creier de peste sau de maimuta? | |||
|
| | #1067 | ||
| bai zoso, mie mi se pare trist sa stai asa de mult online... serios...
__________________ USERI NESERIOSI: faraonu | |||
|
| | #1068 | ||
| spune-i lu' assassin asta, nu mie ![]() | |||
|
| | #1069 | ||
| hehehe!... daca nu dadeam eu "print screen" aici, stergeai mesajul, n-asa? ia priviti ce vrajeala a bagat ciorditorul nostru. **** Quote:
| |||
|
| | #1070 | ||
| nu aveam de ce sterge mesajul. daca stai sa citesti tot topicul, o sa iti dai seama. asta daca ai iq peste 50. pentru informatia ta, in topicul ala faceau misto un administrator de club, un director de firma, o studenta in irlanda, un angajat la nokia si un admin de fanclub.ro. ia gandeste-te, cata minte sa n-ai, ca admin, sa scrii alea daca erau adevarate? cam cata minte ai tu acum, nu? ![]() las ca te faci tu mare si are johnny banuri pentru drum lung... | |||
|
| | #1071 | ||
| Ia sa citim noi tot subiectul http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=6876 Acum am vazut si asta: http://www.fanclub.ro/showpost.php?p...8&postcount=19 'geaba o dai tu cu "misto" si ma faci pe mine prost. acolo-i vb de metode de ciordeala, iar tu ai scris cum si ce-ai furat. evident, acum 4 ani erai un prostanac (la fel ca acum) care credea ca se poate spovedi fara sa pateasca ceva. Se vede cu ochiul liber ca, acum, cand esti cunoscut si poti fi luat ca din oala in orice moment, incerci sa bagatelizezi situatia. :fuckoff: | |||
|
| | #1072 | ||
| nu te fac eu prost amice, erai deja. iti dai seama ca as putea sterge totul cu un singur click. nu o fac pentru ca nu e nimic care sa conteze. asta ca sa poti dormi linistit noaptea. si tu si cei de teapa ta. ce zici, daca iti gasesc niste instructiuni de sinucidere te bagi? eu inchei subiectul, ca vad ca a dat caldura si clonele imbecililor s-au inmultit si fundul meu nu suporta atatea limbi. | |||
|
| | #1073 | ||
| am postat mai sus o rugaminte. vad ca o ignorati... in continuare o sa fiu intelegator si nu va banez (daca nu dormea a-sa-sa, jur ca va bana) dar va dau cate un warning. la urmatoarea abatere nimic nu va mai salveaza de la nemilos™
__________________ I expect nothing. I fear no one. I am free. | |||
|
| | #1074 | ||
| oricine ia acel post in serios este un imbecil incurabil.
__________________ You just kinda wasted my precious time. | |||
|
| | #1075 | ||
| zice in titlul threadului ceva de zoso? ca prea a devenit asta threadu lu zoso. unii dintre lamerii romani cand aud de bloguri fac si asocierea cu numele unei pseudo-vedete de pe aici. zoso, nu esti interesant, nu esti vedeta, esti doar unu care a fost insistent in "munca" lui si care are mult timp disponibil pt a se baga in seama. e insa interesant cum iti dai singur importanta. mai repede as citi blogul unui politist. cred ca ar avea mai multe lucruri interesante de zis. si totusi, exista oare si bloguri citibile?
__________________ USERI NESERIOSI: faraonu | |||
|
| | #1076 | ||
| Posibil, nu prea am intalnit. Nici macar ce scriu eu nu consider ca e citibil, dar ma mai plictisesc pe la munca...
__________________ Drumul este destinatia.. | |||
|
| | #1077 | ||
| al meu e !!!!!!!!111111oneunu`
__________________ the unfunny troll | |||
|
| | #1078 | ||
| nihasa, pe al tau il citesc fetele care se masturbeaza cu dusul si se intreaba daca au ramas insarcinate, nu e destul? | |||
|
| | #1079 | ||
| Pai e ideal, X-White, nu? 1% daca pun botul si nihasa e un adevarat jigolo. ![]()
__________________ I put no stock in religion. By the word religion I have seen the lunacy of fanatics of every denomination be called the will of god. I have seen too much religion in the eyes of too many murderers. | |||
|
| | #1080 | ||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|