![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: Gasiti ceva interesant intr-un blog? | |||
| Foarte putin,restul e plictiseala | | 268 | 45.19% |
| Citesc zilnic bloguri,sunt dependent | | 72 | 12.14% |
| Deloc | | 169 | 28.50% |
| Ce e ala blog ? | | 84 | 14.17% |
| Voters: 593. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1162 (permalink) | ||
|
dar de al meu ce ziceti ( http://gsmblog.wsnw.net )... nu-mi tin jurnalu, ci incerc sa scot lucruri interesante si de interes pt altii asa ca mine (gsm geeks )vreau sa ma criticati dur !
__________________ | |||
|
| | #1167 (permalink) | ||
|
amintiri ... bosch 509 dual a fost primul telefon bag un entry mic acum ahh , si o intrebare de noob. nu mi mere pan elul cu comenzi in wordpress .care era comanda html pt inserare imagine din link ? ![]() ms pigbrother , cu orange de romania nu mi a iesit
__________________ | |||
|
| | #1168 (permalink) | ||
| http://medesan.blogspot.com/ Am dat de blogu asta, imi place stilu in care e scris si prezinta o perspectiva interesanta, daca vreti sa aruncati un ochi, e descoperit efectiv la 10 minute inainte postul asta. If u like, feedback | |||
|
| | #1169 (permalink) | ||
|
frumuselul meu e updatat , tema nou , widgeturi noi... incepe sa semene cu un blog ? ![]() http://gsmblog.wsnw.net
__________________ | |||
|
| | #1171 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Mar 2008 | Coltul Verde
Am placerea sa va invit pe blogul meu, Coltul verde | ||
|
| | #1172 (permalink) | ||
|
cand am citit VERDE ma gandeam la altceva. Sunt oarecum dezamagit.
__________________ "Augh! You are even uglier than I had thought possible! Can't you see you are making me sick? Please, foul creature, turn your head, or better yet, put a sack over it. Never mind, i have adjusted my display so it is dim enough to be tolerable. In answer to your question, our response is simple. We VUX do not share this range of motionand it appears as though your neck is brokenand you are a jabbering corpse. Ugh!" Mitza.ro@Gmail.com | |||
|
| | #1176 (permalink) | ||
| http://alflorimarius.blogspot.com/ Tot ce văd in jurul meu şi tot ce trăiesc în mine... Sper să ajungă la un mesaj de bine. Un blog haotic,care punctează realitatea şi viaţa cu toate trăirile ei(bune şi rele)...
__________________ " Psihiatrii zic ca una din patru persoane are o deficienta mintala. Daca esti cu inca trei amici si nu ai observat nimic ciudat, atunci...cel ticnit esti tu!." | |||
|
| | #1177 (permalink) | ||
|
Voi va pierdeti timpul cu bloguri ? Inteleg un blog tehnic, amuzant, politic dar toate sunt plictisitoare. Daca esti in domeniul IT si ai un blog nu traiesti din banii de pe blog iar despre blogurile pentru blogari si cocalari gen zoso.ro ce sa mai spunem. Mi-am permis sa mai ma uit odata pe acest blog si mi-am dat seama ca-mi insulta inteligenta. Review-uri la filme alcatuite din doua cuvinte, sfaturi pentru blogeri, intr-un cuvant un amalgalm de informatie nefolositoare gen click, can-can, libertatea care firesc au un succes enorm de cand internetul din .ro a devenit apanajul clasei gospodarilor si a cocalarilor de la stat si privat. Este ca un matinal care se adresea soldatilor, menajerelor si cameristelor din perioada interbelica. Sper sa nu se supere nimeni dar cand am vazut blogul azi am spus fara sa vreau : Multi dar prosti, prosti dar multi. Chiar ar merita un topic : Internetul in .ro ( 1992-2000 vs 2001-2008). Aparitia internautilor cocalari si partea a doua : nu conteaza continutul, daca este web 2.0, 2.1, 3.0 este extraordinar. Azi m-am mai uitat pe un blog ( crezand ca este mai bun, oamenii care participa au o educatie diferita) si am ramas uimita. Greseli gramaticale la fiecare fraza, cratima disparuta, sentimentele de frustrare exprimate intr-un mod demn de o cauza mai buna. ( blog.tmctv.ro ) Totusi raman blog-uri ca gigel.org, spinei, chiar vis urat sau cum s-o numi care mai scot blogurile romanesti din targetul pentru cocalari pe care-l merita. Last edited by stefanap; 23-03-2008 at 15:57. | |||
|
| | #1178 (permalink) | ||
|
Hauleu mama, parca tu il apreciai pe zoso ![]() Acum sa imi spun si eu parerea pentru ca au trecut vreo 2 ani de cand am deschis threadul asta.... Blogurile cu o anumita tematica (de ex din cele romanesti: bukresh.blogspot.com), oricare ar fi ea dar sa fie cam una singura (avioane,masini, foto, IT, gradinarit,sporturi, hobbyuri) sunt EXTREM de interesante daca sunt scrise bine si merita urmarite daca te pasioneaza domeniul. Blogurile personale sunt 95% sa zicem niste rahaturi irositoare de timp. Pur si simplu gasesti chestii muuuult mai productive si mai interesante de facut. Sau daca nu gasesti, ai o problema. Restul de 5% mai merita urmarite din cand in cand doar daca ai timp. Ce e si mai trist e sa te certi prin comentarii cu ceilalti `participanti` la discutie, in fapt niste simple nickuri. | |||
|
| | #1179 (permalink) | ||
|
Sa-l apreciez ? L-am "injurat" de cand am scris primul post pe CG. Intr-adevar apreciez blogurile despre excursii , ponturi, IT ( spinei), chiar si filatelie. Dar blog-urile pe care le citesc sunt scrise de rmani plecati din .ro, ( cele despre internet, ad, preluari, brat, in care blogger-ul scie 2 cuvinte si da un link pe youtube mi se par oribile ca nu ma intereseaza odata si sunt de prost gust). Ori stii sa scrii mai mult de o fraza ( chiar daca este saptamanal ca spinei ) sau te adresezi masei de cocalari din .ro care se uita la recenzia unui film facuta in doua cuvinte, 5 link-uri de pe youtube , web 2.0, etc) La un blog ma intereseaza informatia din domeniul meu de activitate sau capacitatea blogerrului de a scrie bine. ( nu conteaza despre ce: sateliti, prostituate, excursii, preturi). Este ca si cum as citi un blog despre bursa cand informatia in timp real ( minut) este cel mai important lucru. O concluzie : prefer sa citesc un blog despre o excursie in Tirol decat recenzia filmului The Water House. Prefer parerea forumistilor de pe CG despre acest film decat doua cuvinte si un copy/paste care depaseste multe bloguri si care este mai pertinenta si mai elaborata decat un blog generalist. Si mai este un lucru important: 1. http://stefantalpalaru.wordpress.com/ 2. zoso.ro Cititi doar prima pagina si o sa vedeti diferenta. ( ambele fiind bloguri generaliste) Acum o sa ma duc pe blogul lui jigodie. Sper sa-mi ofere motive sa-l desfintez. Am tastatura Dvorak sau cum s-o numi si imi cer scuze pentru " in loc de @ sau ce mai apare pe acolo. | |||
|
| | #1180 (permalink) | ||
|
ceva blog-uri in domeniul GIS exista? romanesti, nu straine.
__________________ Vand cateva componente hardware | Vand CD Player Auto Blaupunkt Alicante CD31 | Vand reviste IT | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|