![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: Gasiti ceva interesant intr-un blog? | |||
| Foarte putin,restul e plictiseala | | 263 | 45.90% |
| Citesc zilnic bloguri,sunt dependent | | 69 | 12.04% |
| Deloc | | 161 | 28.10% |
| Ce e ala blog ? | | 80 | 13.96% |
| Voters: 573. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | Thread Tools |
| | #1201 | ||
| Refuz.
__________________ In case you're worried about what's going to become of the younger generation, it's going to grow up and start worrying about the younger generation. | |||
|
| | #1202 | ||
| Mda, sunt de acord cu GunX, o pierdere de vreme. Si eu citesc bloguri despre alimentatie, sport, sau alte domenii de care sunt pasionat si de unde pot invata ceva.Dar 80% dintre blog-urile astea publice (toata lumea isi face blog in ziua de azi) sunt degeaba, acelasi continut dar pus intr-o alta forma. In plus de asta, ma exaspereaza stirile despre trafic, rating, flooding ale "celebrului" zoso.Cand nu are imaginatie, baga ceva de trafic.
__________________ Nick anterior : tau_xxx | |||
|
| | #1203 | ||
| Banned Join Date: Mar 2008 | Pentru cei interesati am bagat articol nou pe Coltul Verde, si am remediat problema cu comentariile ![]() | ||
|
| | #1204 | ||
| imi place blogul lui nihasa http://bunny-power.blogspot.com/ . "so why do i love cola?" sau "si uite ca nici nu stiam ce cool sunt" le am apreciat foarte mult, deoarece imi place stilul cum scrie si pt ca ii impartasesc in totalitate parerile. al meu iar nu mere. de vreo 5 minute. probabil iar gazduirea. mama lor de internauti ![]() in cazul in care isi revine, va invit sa aruncati o privire ( http://bloguldegsm.info ). poate il considerati interesant, cine stie ![]()
__________________ HTC P3600i & SONY ERICSSON M600i White Edition OWNER | |||
|
| | #1206 | ||
| M-am basit, stai sa scriu pe twitter. Gimme a break, nihasa, wtf?!?!
__________________ Now the past is over but you are not alone, together we'll fight Sylvester Stallone. We will not be dragged down in his South China Sea of macho bullshit and mediocrity | |||
|
| | #1207 | ||
| pigule tu oricum un tech guru care nu se lasa asa usor influentat ![]()
__________________ the unfunny troll | |||
|
| | #1208 | ||
| @nihasa - am aflat si eu ce i un twitter. cred ca e ok pt un blog personal , insa pe unul general sau pe unul tehnic nu prea isi are locul. al tau unde se inscrie ?
__________________ HTC P3600i & SONY ERICSSON M600i White Edition OWNER Last edited by ild12; 18-04-2008 at 16:20. | |||
|
| | #1209 | ||
| al meu este genial scris de o persoana care seamana foarte bine cu mine deci se poate spune ca e personal.
__________________ the unfunny troll | |||
|
| | #1210 | ||
|
__________________ USERI NESERIOSI: faraonu | |||
|
| | #1211 | ||
| De pe wordpress am dat de blogul asta: http://pitzipoanca.wordpress.com . Spuneti si voi ce parere aveti , eu m am distrat copios ![]()
|
| | #1212 | ||
| Vezi ca mai exista si www.cocalari.com ![]()
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha Hai hui prin Bucuresti The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #1213 | ||
| stiam de el... insa acolo se face misto doar de cocalari, pe cand pe pitzipoanca gasim de toate: emo, sporty, rromanes, funky ... yeah, i love romania ![]()
|
| | #1214 | ||
| Registered User Join Date: Mar 2008 Location: B | Subscriu la pitzipoanca mai ales pentru diversitate
__________________ Waiting gives devil time. | ||
|
| | #1215 | ||
| Tari amandoua ![]() Dar cred ca autorii lor se plictisesc grav ![]() | |||
|
| | #1216 | ||
| Registered User Join Date: Mar 2008 Location: B | Na, unii il viseaza pe moxo, altii se preocupa de pitipoance :P
__________________ Waiting gives devil time. | ||
|
| | #1217 | ||
| offtopic : indie, cat p aci sa nu te recunosc. cred ca datorita noului avatar secsi :Xontopic : eu zic ca e de bine cu astfel de bloguri (cocalar si pitzipoanca). poate unii dintre cei vizati iti dau seama de cat de penibili sunt... in alta ordine de idei , mi a revenit blogul (http://bloguldegsm.info ) am adaugat vreo 2 articole noi ,am bagat ca tot romanu adsense ( nah, stiu ca nu ma imbogatesc, da' poate ma mut si eu de pe gazduirea free pe ceva care sa nu mai pice) si cat atat.astept sugestii noi si comentarii la ultimele articole, daca aveti un minut liber. ms
|
| | #1218 | ||
| Se simte nitel mana lui gigel in blogurile cu cocalari. | |||
|
| | #1219 | ||
| Citesc zilnic bloguri, dar nu sunt dependent. Ştiu să-mi filtrez informaţiile şi să aleg ce e bun şi ce nu. | |||
|
| | #1220 | ||
| tare ala cu pitipoance ![]()
__________________ Vand cateva componente hardware | Vand CD Player Auto Blaupunkt Alicante CD31 | Vand reviste IT | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|