![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: Gasiti ceva interesant intr-un blog? | |||
| Foarte putin,restul e plictiseala | | 263 | 45.90% |
| Citesc zilnic bloguri,sunt dependent | | 69 | 12.04% |
| Deloc | | 161 | 28.10% |
| Ce e ala blog ? | | 80 | 13.96% |
| Voters: 573. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | Thread Tools |
| | #1221 | ||
| cu cat rasfoiesc mai multe bloguri , cu atat imi dau seama ca sunt divizate in doua mari categorii. prima, cel comercial, in care se posteaza numai de dragul de a face trafic si implicit de a scoate bani din reclame, si cel de-al doilea, cel care il apreciez f mult, cel adresat cititorului. http://anaayana.wordpress.com/ este un atfel de blog,destinat cititorului. daca va plictisesc cu blogurile sa mi ziceti ![]()
__________________ Nokia E50 black & SonyEricsson K800i owner! | |||
|
| | #1222 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 | imi place sa citesc bloguri,de foarte multe ori gasesti lucruri interesante .nu pot sa zic ca citesc chiar zilnic dar cand am timp deobicei imi iau blogrollul la rasfoit :P am si eu un blog http://vudu84.net/ dati`va si voi cu parerea :P | ||
|
| | #1223 | ||
| Filme de pe youtube si poze. Yay, fascinating.
__________________ Now the past is over but you are not alone, together we'll fight Sylvester Stallone. We will not be dragged down in his South China Sea of macho bullshit and mediocrity | |||
|
| | #1224 | ||
| taci fah, e blog cu lucruri interesante. ce stii tu?
__________________ some people deserve to die... | |||
|
| | #1225 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 | deci zoso almighty poate pt mine acele lucruri mi se par interesante!cui ii place bine nu NU si gata! nu toti au "talentul" si succesul tau . | ||
|
| | #1226 | ||
| ba ne ceri parerea ... ba ne spui ca daca nu ne place e bine si gata ... esti cam confuz pustiule ![]()
__________________ the unfunny troll | |||
|
| | #1227 | ||
| am si eu o intrebare. hosting cu cpanel free stie cineva ? pe actuala gazduire, am 200mb spatiu si trafic 2 gb, insa in ultima saptamana a fost mai mult picat serverul.asa ca va trebui sa mi mut catrafusele. sugestii ? :d
|
| | #1228 | ||
|
| | #1229 | ||
| mxhost venise gratuit odata cu domeniul. insa cei 50 mb nu sunt foarte convingatori ![]() ma caca pe aia de la ilive, toti primesc acelasi raspuns ... descrierea site ului prea sumara.
|
| | #1230 | ||
| Sfatul nr 1. Nu lua hosting in Romania. Punct.
__________________ Now the past is over but you are not alone, together we'll fight Sylvester Stallone. We will not be dragged down in his South China Sea of macho bullshit and mediocrity | |||
|
| | #1231 | ||
| sau daca iei, nu lua cu domeniu inclus. o sa ai surpriza ca domeniul sa fie al lor si nu al tau.
|
| | #1232 | ||
| Stiti un site de unde se poate cumpara domeniu si hosting in .com?
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha Hai hui prin Bucuresti The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #1233 | ||
| dreamhost, bluehost, imountain. alege orice, dupa care cauti un review despre ei pe webhostingtalk.com
|
| | #1234 | ||
| zoso, spune mi si mie te rog cum e cu germanos si telefoanele primite in test. me wants it ![]()
|
| | #1235 | ||
| germanos au piar, fetele de la piar sunt destupate la minte si m-au abordat sa imi dea in teste.
|
| | #1236 | ||
| O chestie data pentru test nu este "gratis", pentru ca se ia inapoi.
|
| | #1237 | ||
| Quote:
__________________ Una din prejudecatile lumii noastre este de a pune eticheta, de a clasifica totul; oamenilor li se pare ca au si inteles ceea ce au clasat. | |||
|
| | #1239 | ||
| bine ca ti-ai dat arama pe fata ca esti cititor fidea si hater de 2 lei.
|
| | #1240 | ||
| lol ![]() noroc cu tine, ca altfel as fi avut o zi trista ![]() ma faci si hater cand acu 2 posturi m-ai facut prost? ![]() cititor? lol, asta de unde e scoasa? intuitia ta feminina? ai si tu umorul tau...
__________________ USERI NESERIOSI: faraonu | |||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|