![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Gasiti ceva interesant intr-un blog? | |||
| Foarte putin,restul e plictiseala | | 298 | 45.50% |
| Citesc zilnic bloguri,sunt dependent | | 84 | 12.82% |
| Deloc | | 182 | 27.79% |
| Ce e ala blog ? | | 91 | 13.89% |
| Voters: 655. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1221 (permalink) | ||
|
cu cat rasfoiesc mai multe bloguri , cu atat imi dau seama ca sunt divizate in doua mari categorii. prima, cel comercial, in care se posteaza numai de dragul de a face trafic si implicit de a scoate bani din reclame, si cel de-al doilea, cel care il apreciez f mult, cel adresat cititorului. http://anaayana.wordpress.com/ este un atfel de blog,destinat cititorului. daca va plictisesc cu blogurile sa mi ziceti | |||
|
| | #1222 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 |
imi place sa citesc bloguri,de foarte multe ori gasesti lucruri interesante .nu pot sa zic ca citesc chiar zilnic dar cand am timp deobicei imi iau blogrollul la rasfoit :P am si eu un blog http://vudu84.net/ dati`va si voi cu parerea :P | ||
|
| | #1237 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Eu sunt un om fără de ţară, Un strop de foc purtat de vânt, Un rob răzleţ scăpat din fiară, Cel mai sărac de pe pământ. | |||
|
| | #1238 (permalink) | ||
|
bine ca esti tu destept, si frumos ![]() man, ce-i cu tine pe forum? n-ai de facut poze la numere de inmatriculare la masini ? nu te opri tocmai acum, continua, mai sunt atatea nr de inmatriculare care trebuie pozate.
__________________ nu mi-e frica, nu mi-e frica de bau-bau ! | |||
|
| | #1240 (permalink) | ||
|
lol ![]() noroc cu tine, ca altfel as fi avut o zi trista ![]() ma faci si hater cand acu 2 posturi m-ai facut prost? ![]() cititor? lol, asta de unde e scoasa? intuitia ta feminina? ai si tu umorul tau...
__________________ nu mi-e frica, nu mi-e frica de bau-bau ! | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |