![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Gasiti ceva interesant intr-un blog? | |||
| Foarte putin,restul e plictiseala | | 298 | 45.50% |
| Citesc zilnic bloguri,sunt dependent | | 84 | 12.82% |
| Deloc | | 182 | 27.79% |
| Ce e ala blog ? | | 91 | 13.89% |
| Voters: 655. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1302 (permalink) | ||
| today word ![]() Pentru a face professional blogging este necesar sa faci niste sacrificii ... cu alte cuvinte sa te cobori la mintea alora multi. Asta e in onlineul romanesc asa ca nu are de ce sa ne fie rusine. Succesul nu vine daca nu`l cauti ... eu personal sunt satul de succes dupa ce am vazut calitatea traficului adusa de taran in spania. Mai bine mai putini si mai adorabili.
__________________ the unfunny troll | |||
|
| | #1307 (permalink) | ||
|
Fiind o etapa eminamente plictisitoare din Turul Frantei am bagat pe alexa.com patru bloguri: - cocalari.com -pitzipoanca.org -tolo.ro - si cel mai bun blog desigur zoso.ro Rezultatele sunt mai mult decat edificatoare , ( daca alexa.com conteaza, nefiind in bransa), cocalari,pitzipoanca si tolo fiind la ani lumina fata de zoso. Daca alexa.com nu conteaza imi cer scuze fata de blogeri. ( zoso si nishasa). Poze cu maimute fara facultate am vazut nishasa, dar nu conteaza. | |||
|
| | #1310 (permalink) | ||
| stefanap nu mai suferii cu alexa aia ... baga trafic.ro ca ala e mai relevant pentru bloguri ca alexa ... looooooool lasa mah ca nici oameni destepti care scriu in ziare nu sunt in stare sa reproduca corect un nickname nici cu ei nu imi e rusine.btw am mai avut discutia cu trafic vs influenta mai de mult dar din cauza asta tu esti n00b troll si eu sunt advance troll ... ca inteleg care e jmecheria cu chestiile amuzante versus obsesile penibile
|
| | #1312 (permalink) | ||
|
unul neimportant acolo ... dar deja ma iriti cu obsesia asta pentru zoso ... what the fuck? m`am saturat de trollii astia care il urasc virulent doar pe zoso ... pe mine de ce nu ma alegeti ? Dar nu nu ... zoso in sus zoso in jos. Suntem si altii care meritam sa fim panditi si sa generam fantezii obsesive la adresa noastra
|
| | #1314 (permalink) | ||
|
Dar sentimentele mele si ale altora bloggeri fara obsesivi? De ce nu te intereseaza? Din cauza lipsesi asteia de interes a ajuns romania unde a ajuns. btw zoso.ro in adblock? nu esti suficient de puternic efectiv sa nu intri pe blog?
|
| | #1315 (permalink) | ||
|
Din greseala cand am vazut blogul prima data ( automat ma duc sa bag site-urile proaste in adblock) si am fost orbita de prostia degajata. Practic este un reflex impotriva prostiei. Te caut pe google si voi fi o cititoare fidela. Nu esti suficient de puternica...( diferenta dintre nimfe si corpi cavernosi banuiesc ca o cunosti). | |||
|
| | #1316 (permalink) | ||
|
Pupici stefanap esti fata valabila ... btw referitor la influenta blogarilor poftim un o chestie care vrea sa faca tocmai asta http://www.zelist.ro/ dar probabil ca e masluit ca e zoso pe primul loc ...the fucker.
|
| | #1317 (permalink) | ||
|
Credeam ca o sa ma taxezi pentru corpi cavernosi ( corp cavernos - unul , doar unul), cat despre site-ul roz bonbon nu inspira nicio incredere . Ma bazez pe www.alexa.com, inspira mai multa incredere. Ceva BRAT ai cu bloguri? Pe BRAT si alexa site-urile din Romania corespund. | |||
|
| | #1318 (permalink) | ||
|
mai epure, imi place cum gandesti. imi pot permite sa gandesc si eu ceva. daca 1/3 din bucuresteni asculta manele => manelele sunt bune si interesante? io sunt curios cate persoane inteligente il citesc pe zoso sau sunt abonate la blog.
__________________ nu mi-e frica, nu mi-e frica de bau-bau ! | |||
|
| | #1319 (permalink) | ||
|
Desi regret enorm ca am pierdut Def Leppard, Whitesnake, Judas Priest in Bucuresti , am avut placuta ocazia sa vad inceputul erei cocalarilor cand m-am dus la Sepultura. (Arenele Romane, cocalari care au dat cu o substanta iritanta in fata) Daca ma uit in spate , la Sepultura am vazut mai multi cocalari decat la festivalul francofoniei. Blogul lui zoso daca il disecam este facut pentru generatia YM!, fara target publicitar. Am dat exemplu de blog si am fost rau pedepsita cand am facut o comparatie intre un blog obscur ( dar bun) si blogul lui zoso. Blogul este disparut din bookmark si singura sansa este cg. ( sa caut prin posturile mele) FF3- fir-ar sa fie. LE: asta era blogul:http://stefantalpalaru.wordpress.com/ , dar cand am revazut discutia cu zoso mi s-a facut rau. Cum este posibil ca pe CG sa fie admis un asemenea limbaj de cocalar. Cu riscul banului definitiv pe care-l voi primi, nu inteleg cum a fost posibila o asemenea discutie !S-a demonstrat ca nu are facultate, automat ban lui Optimus,Megatron, Iron Head. Limbaj pe care-l gasesti doar pe un forum de nisa , liber si nu cu moderatori. Cum i s-a permis un asemenea limbaj , cand un user inteligent te poate jigni cu vorbe academice. Intra din an in paste si nu face trafic cat un moderator de pe SP unde ar fi fost calcat in picioare la primul post. Cine il tine in spate pe acest om vulgar ? Este ca si cum ai alege intre monky si zoso. Stiu, ban... LE: Oricum doresc sa-i multumesc userului ninanina ( ?) care mi-a reamintit un lucru important: Pe bursa poti castiga si cand este bearish. Ii multumesc si banuiesc ca user-ul este din Cluj. Last edited by stefanap; 12-07-2008 at 05:05.. | |||
|
| | #1320 (permalink) | ||
|
Sunt vizibil impresionat ... mai devreme ziceai ca ai intrat o singura data pe blogul lui si apoi l`ai bagat in adblock .. iar acum vorbesti de disecarea blogului si analize de tot felul. Cum de nu esti pe la mensa cia nasa cu aceasta capacitate intelectuala? Sau poate tot ce spui e un mare bullshit ...
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |