![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: Gasiti ceva interesant intr-un blog? | |||
| Foarte putin,restul e plictiseala | | 263 | 45.90% |
| Citesc zilnic bloguri,sunt dependent | | 69 | 12.04% |
| Deloc | | 161 | 28.10% |
| Ce e ala blog ? | | 80 | 13.96% |
| Voters: 573. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | Thread Tools |
| | #1321 | ||
| Stefanap, iarta-ma, insa timp pentru...tine mai ai? Caci mai departe de a compara si verifica in mod constant ce face zoso si ce trafic are, nu pari sa functionezi. Este destul de clar ca are el nisa lui acolo - cu tonul pe care il foloseste, cu ceea ce zice, cu modul in care o face si asa mai departe. Si nu este nevoie decat sa intri odata la el ca sa intelegi asta. Daca esti din nisa respectiva, ramai, daca nu, nu. E simplu si chiar nu necesita o cruciada constanta. Si nu doar constanta, ci si obositoare. N-ai vrea mai degraba sa incercati sa faceti pe aici niste review-uri de bloguri locale (mai vizibile si mai invizibile)? M-ar interesa mai degraba decat spumele repetate cu care imi stropiti ochii.
__________________ The last thing I saw with my own eyes was the bleached interior of the medical lab in Earth's orbit, right before they froze me for the journey into the void darkness, to a destination that I felt mythical. When I opened them again I saw the blue dials of my hud and readouts of my systems. I screamed. With my new machine lungs I screamed and screamed and heard the other Frames scream through my audio systems. I was changed. Lucre Colonist Frame #14 | |||
|
| | #1322 | ||
|
| | #1323 | ||
| Quote:
__________________ I expect nothing. I fear no one. I am free. | |||
|
| | #1324 | ||
| Registered User Join Date: Nov 2004 | Eu imi petrec vremea pe blogul ghicitorului in fund. Cautati cu google sau, daca vreti, il gasiti aici: http://ghicitorinfund.blogspot.com Mie mi se pare hilar! | ||
|
| | #1325 | ||
| Pentru titlul cel mai tare post de blog citit in ultimul an: Cartea P*lelor Mari. Edit, blogul unei pitzipoance mwahahahhahahahahahhaa Quote:
__________________ providing a secure and sometimes happy life for the retarded since the '80s | |||
|
| | #1326 | ||
|
__________________ Orice lucru bun in viata e ilegal, imoral sau ingrasa | |||
|
| | #1327 | ||
| Registered User Join Date: Sep 2006 | imi fac si eu un pic de reclama :"> http://ianenesfatu.ro/ | ||
|
| | #1328 | ||
| eu recomand unul : http://ghicitorinfund.blogspot.com/
__________________ Vand Rover 600 | |||
|
| | #1329 | ||
| Registered User Join Date: Aug 2008 | Ce parere aveti Am si eu o intrebare pentru voi . Ce parere aveti despre blogul meu. Vreau un fel de recenzie, sa stiu ce mai trebuie sa inbunatatesc, sterg, etc. Nu prea imi place sa ziceti "naspa" sau "cool". Justificati-va opinia! | ||
|
| | #1330 | ||
| Quote:
__________________ In general evit ispitele, cu exceptia cazurilor cand nu le pot rezista. | |||
|
| | #1331 | ||
| Registered User Join Date: Aug 2008 | n-ai motivat de ce. Vezi vreun roz prin template sau ce? | ||
|
| | #1332 | ||
| sărăcuţul de tine... eu aş spune ca e un blog naiv... sau cu proprietar naiv? ![]()
__________________ providing a secure and sometimes happy life for the retarded since the '80s | |||
|
| | #1333 | ||
| de ce ti`ai pune banner cu sunt pe pozitia 11000+ si sunt mai tare ca 8% din bloggeri .. serios acum .. chiar conteaza si impresioneaza pe cineva?
__________________ the unfunny troll | |||
|
| | #1334 | ||
| din acelasi motiv pentru care alti bloggeri monitorizeaza traficul pe propriul blog si sunt obsedati de cati vizitatori unici au pe zi....
__________________ In a league of my own | |||
|
| | #1335 | ||
| si care e acel motiv ... draga? ![]()
|
| | #1336 | ||
| ca suferiti de voi si va bucurati din nimicuri?
__________________ USERI NESERIOSI: faraonu | |||
|
| | #1337 | ||
| fac si eu reclama. nu scriu foarte des, nu scriu foarte rar. scriu si ce am pe suflet dar si ce imi atrage atentia. seriously... | |||
|
| | #1338 | ||
|
__________________ In a league of my own | |||
|
| | #1339 | ||
| ah .. credeam ca il cunosti tu ![]()
|
| | #1340 | ||
| presupun ca viseaza la multi vizitatori pt a incepe a face reclama pe site
__________________ Orice lucru bun in viata e ilegal, imoral sau ingrasa | |||