![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Gasiti ceva interesant intr-un blog? | |||
| Foarte putin,restul e plictiseala | | 298 | 45.50% |
| Citesc zilnic bloguri,sunt dependent | | 84 | 12.82% |
| Deloc | | 182 | 27.79% |
| Ce e ala blog ? | | 91 | 13.89% |
| Voters: 655. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1321 (permalink) | ||
|
Stefanap, iarta-ma, insa timp pentru...tine mai ai? Caci mai departe de a compara si verifica in mod constant ce face zoso si ce trafic are, nu pari sa functionezi. Este destul de clar ca are el nisa lui acolo - cu tonul pe care il foloseste, cu ceea ce zice, cu modul in care o face si asa mai departe. Si nu este nevoie decat sa intri odata la el ca sa intelegi asta. Daca esti din nisa respectiva, ramai, daca nu, nu. E simplu si chiar nu necesita o cruciada constanta. Si nu doar constanta, ci si obositoare. N-ai vrea mai degraba sa incercati sa faceti pe aici niste review-uri de bloguri locale (mai vizibile si mai invizibile)? M-ar interesa mai degraba decat spumele repetate cu care imi stropiti ochii.
__________________ The last thing I saw with my own eyes was the bleached interior of the medical lab in Earth's orbit, right before they froze me for the journey into the void darkness, to a destination that I felt mythical. When I opened them again I saw the blue dials of my hud and readouts of my systems. I screamed. With my new machine lungs I screamed and screamed and heard the other Frames scream through my audio systems. I was changed. | |||
|
| | #1324 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2004 |
Eu imi petrec vremea pe blogul ghicitorului in fund. Cautati cu google sau, daca vreti, il gasiti aici: http://ghicitorinfund.blogspot.com Mie mi se pare hilar! | ||
|
| | #1325 (permalink) | ||
|
Pentru titlul cel mai tare post de blog citit in ultimul an: Cartea P*lelor Mari. Edit, blogul unei pitzipoance mwahahahhahahahahahhaa Quote:
__________________ providing a secure and sometimes happy life for the retarded since the '80s [Cumpăr] Detector radar Vand Blackberry 8520 sigilat, 2 ani garantie Telefoane SIGILATE LA NUMAI 178 RON. Bluetooth, Card, Camera foto. GARANTIE! | |||
|
| | #1327 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2006 Location: Bucuresti |
imi fac si eu un pic de reclama :"> http://ianenesfatu.ro/ | ||
|
| | #1328 (permalink) | ||
|
eu recomand unul : http://ghicitorinfund.blogspot.com/ | |||
|
| | #1329 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2008 | Ce parere aveti
Am si eu o intrebare pentru voi . Ce parere aveti despre blogul meu. Vreau un fel de recenzie, sa stiu ce mai trebuie sa inbunatatesc, sterg, etc. Nu prea imi place sa ziceti "naspa" sau "cool". Justificati-va opinia!
| ||
|
| | #1330 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ In general evit ispitele, cu exceptia cazurilor cand nu le pot rezista. | |||
|
| | #1332 (permalink) | ||
|
sărăcuţul de tine... eu aş spune ca e un blog naiv... sau cu proprietar naiv?
__________________ providing a secure and sometimes happy life for the retarded since the '80s [Cumpăr] Detector radar Vand Blackberry 8520 sigilat, 2 ani garantie Telefoane SIGILATE LA NUMAI 178 RON. Bluetooth, Card, Camera foto. GARANTIE! | |||
|
| | #1337 (permalink) | ||
|
fac si eu reclama. nu scriu foarte des, nu scriu foarte rar. scriu si ce am pe suflet dar si ce imi atrage atentia. seriously... | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |