![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Gasiti ceva interesant intr-un blog? | |||
| Foarte putin,restul e plictiseala | | 298 | 45.50% |
| Citesc zilnic bloguri,sunt dependent | | 84 | 12.82% |
| Deloc | | 182 | 27.79% |
| Ce e ala blog ? | | 91 | 13.89% |
| Voters: 655. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1341 (permalink) | ||
|
Zoso, nota 10 pentru tine.De cinci minute nu ma pot opri din râs.Idioti oameni pot fi cei care au dat pe post imaginea.Antena2, documentare şi seriozitate.
__________________ O masca-avem, ce minte si zambeste,Ne-ascunde-obrajii, ochii ni-i umbreste -Umanei siretenii - iata ce platim:Cu inimile-n zdrente, noi zambim Noian de perfidii rostind, fireste. | |||
|
| | #1342 (permalink) | ||
|
I-a dat afara pe-aia? Care-i povestea pana la urma?edit: Gata, m-am prins. Misto "aroganta" i-au facut astia Mihaelei...
__________________ Why, oh, why is my cat dead? Couldn't that Chrysler have hit me instead?! ... In fond si Matrix a fost furat dupa ideile lui Sergiu Nicolaescu.. Last edited by Megalomaniac; 12-09-2008 at 11:28.. | |||
|
| | #1343 (permalink) | ||
| Quote:
Banuiesc ca nu intra in seria critica despre film : doua cuvinte si un emoticon. Este un fel de Dilemateca pentru blogeri. Eu nu pot sa vad din cauza ca este la categoria site blocat de Adblock. Nu pot sa uit ultima confruntrare intre Optimus si zozo cand Optimus a demonstrat ca un anumit bloger nu are studii superioare desi are o varsta cand inca poate. ![]() Pana la urma SF face trafic de exemplu pe CG sau burvi si nu zoso. Pe el mai mare site din .ro nu gasesti zoso.ro de exemplu. Si sa rada de tine viitorii informaticieni pe un forum specializat mi se pare o blasfemie. SF face trafic si pe SP plecand de pe CG. ( cel putin asa era dupa thread-ul MLF). Vina administratorilor forumului este ca au dat importanta unui zoso in comparatie cu Monky, dtancu, ild12, Stiller, SF, Burvi, Aroman, Ninanina, etc,.. De exemplu eu incerc sa duc lupta si aspiratiile lui Monky la alt nivel. Dupa www.alexa.com , pitzipoanca si cocalari sunt la ani lumina fata de blogul lui soso. Parerea lui zoso este insignifianta , nu se compara cu un blog pe care il voi arata mai tarziu si care reuseste un trafic urias. Subiectul blogului este barfa de cea mai joasa speta. | |||
|
| | #1344 (permalink) | ||
|
Sf face trafic, cu 100 de posturi din care in majoritatea repeta mecanic Dawkins (ca si pe aici in ultimul timp),unul in care cere sa cumpere bani din Botswana ,si unu in care se vaeta ca nu ii merge supertelefonul lui nokia 6234 !!
__________________ Boris Eltin :"Republica Moldova s-ar putea uni intr-o zi cu Romania." | |||
|
| | #1346 (permalink) | ||
|
Din nefericire dupa ultimul avertisment pe acest thread , unde si zoso a fost banat , am trecut la masuri extreme. zoso This message is hidden because zoso is on your ignore list. Poti sa scrii ce vrei, sa te manifesti cum doresti dar din nefericire nu te aud. Mie imi place cum iese dihorul din vizuina cand este chemat. Sper ca ati invatat sa-l chemati cand doriti. Are nevoie de publicitate , fie ea si negativa. Ca si vis urat si alti blogeri care scriu are nevoie de publicitate uitand ca un banal blog de barfa local aduce mai ulti vizitatori decat un blog stil zoso. Eu l-am bagat in adblock dupa ce am citit critica de film facuta de zoso. Daca cititi parerea criticului zoso despre filme si va place , doresc banarea mea definitiva de pe CG. Luati la intamplare, cititi critica blogerului si va cruciti. Dar este vestitul zoso de pe CG. | |||
|
| | #1349 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Aug 2008 Location: Bucuresti |
Nici nu tin sa fiu cunoscut pe net si pe forum, viata reala mi-e absolut suficienta si indestulatoare. Incearca sa fi un om cunoscut in viata reala si pe urma mai discutam. Acum eu nu am nimic cu tine si habar n-am cine esti, era doar o remarca la vorbele lui stefanap care pe de o parte spune ca nu da doi bani pe zoso si pe de alta parte se agita putin cam mult pentru o persoana care spune asta. Sau poate mi se pare mie. | ||
|
| | #1351 (permalink) | ||
| Citesc si ma mir.Eu doar am atras atentia asupra subiectului, nici nu-l admir, nici nu-l urasc pe Zoso.Pe blogul lui am intrat de cateva ori doar, ce ai patit de esti atat de vehementa? Nu ma intereseaza studiile superioare(lipsa sau nu) ale omului, nu asa ceva reprezinta un plus in ochii mei, am vazut destule lichele cu studii si oameni de bun-simt cu sapte clase. Toata treaba era legata de Mihaela Radulescu si campania ei cu chiloti rosii, prost gandita pentru 800 000 de euro papati de sotul ei din bani publici .Antena 2 a demonstrat valoarea oamenilor angajati acolo, niste bambilici fara creier, de au putut pune poza modificata, fara sa verifice daca e reala sau nu.Zoso nu a facut altceva decat sa materializeze un adevar cunoscut de multa lume.
__________________ O masca-avem, ce minte si zambeste,Ne-ascunde-obrajii, ochii ni-i umbreste -Umanei siretenii - iata ce platim:Cu inimile-n zdrente, noi zambim Noian de perfidii rostind, fireste. | |||
|
| | #1352 (permalink) | ||
| Quote:
lol zoso, esti un simpatic.
__________________ nu mi-e frica, nu mi-e frica de bau-bau ! | |||
|
| | #1354 (permalink) | ||
| Quote:
"Glumita" lui zoso cu panoul publicitar e de cea mai joasa speta, vulgara si grosolana, dar asta nu scuza imbecilitatea celor de la antena 2, in schimb ne demonstreaza caracterul bloggerului, ca tot veni vorba. Fiecare are limitarile lui si publicul lui. Cine gusta glumitele astea, sa fie sanatos! Si care, ma rog, e adevarul cunoscut de toata lumea pe care l-a materializat zoso?
__________________ I know something most don't. | |||
|
| | #1355 (permalink) | ||
| http://www.petreanu.ro/2008/09/princ...scoala-vietii/ Cat despre masa aia a carei exponenta este Raduleasca, count me out.
__________________ balanced for lean | |||
|
| | #1356 (permalink) | ||
| Intreaba un barbat.In plus, nu se adreseaza publicului feminin desi fumatoarele sunt in crestere exponentiala.Sunt curioasa care dintre "vedetele" invitate de ea sa i se alature îi va urma exemplul. Glumita lui Zoso ar fi ramas la nivelul publicului său(din care eu nu fac parte) daca nu erau imbecilii de la A2.La astfel de campanie, a primit un raspuns pe masura, mârlanesc, cam astea sunt reactiile multor barbati la vederea afiselor. Cat despre moralitatea "doamnei", mai bine tac, nu i-as recomanda fiicei mele o astfel de urcare pe scara sociala. Pe mine nu m-a convins sa ma las de fumat.
|
| | #1357 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
__________________ I know something most don't. | |||
|
| | #1358 (permalink) | ||
|
Nu, am descoperit gluma lui Zoso cand a aparut in ziare articolul despre gafa, joi era(cred).Nici emisiunile de pe A2 nu le urmaresc, asa ca n-am stiut ce s-a intamplat.M-a amuzat ce s-a pus pe Youtube din emisiune. My bad !
|
| | #1359 (permalink) | ||
|
I love it when girls get mean with each other!
__________________ providing a secure and sometimes happy life for the retarded since the '80s [Cumpăr] Detector radar Vand Blackberry 8520 sigilat, 2 ani garantie Telefoane SIGILATE LA NUMAI 178 RON. Bluetooth, Card, Camera foto. GARANTIE! | |||
|
| | #1360 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Aug 2008 Location: Bucuresti | Quote:
Daca consideri ca profesia ta (pentru ca nu stiu care e aia) si simtul tau moral (pe care iarasi nu il cunosc) sunt sunt peste ale mele inseamna ca esti un om realizat. Eu nu mi-am permis sa zic nimic rau de tine, tocmai pentru ca nu te cunosc, am spus doar ca nu imi esti deloc cunoscut asta ca reactie la sintagma 'vestitul zoso' | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |