![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: Gasiti ceva interesant intr-un blog? | |||
| Foarte putin,restul e plictiseala | | 268 | 45.19% |
| Citesc zilnic bloguri,sunt dependent | | 72 | 12.14% |
| Deloc | | 169 | 28.50% |
| Ce e ala blog ? | | 84 | 14.17% |
| Voters: 593. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1365 (permalink) | ||
| tu ar fi bine sa incerci ironii pe fiinte mai simple, ca necuvantatoarele spre exemplu. aportul tau in viata reala nu stiu care este... deci voi incerca sa nu ma pronunt. in viata virtuala insa... aport ar fi prea mult spus. copy-paste stie sa faca si tata(desi el nu prea stie engleza). "meritul" tau este ca probabil esti ori lipsit de alte ocupatii, ori captivat asa de mult de "activitatea" ta incat ajungi sa iti petreci mare parte din existenta pe web. whatever makes you happy...
__________________ USERI NESERIOSI: faraonu | |||
|
| | #1366 (permalink) | ||
|
spuse unul care are acelasi numar de comentarii ca si mine. oh, maret ilustru nimeni in viata, spune-ne tu cum sta treaba. ia-te de mana cu optimus si adu-ma pe calea dreapta, dupa ca sinucideti-va amandoi, de mana, sub o masina, bucurosi ca ati reusit. am inteles, ai o parere proasta despre mine, totusi, nu te plictisesti pe tine sa o tot repeti? cata viata ai tu, daca iti obtii erectiile in felul asta?
__________________ some people deserve to die... | |||
|
| | #1367 (permalink) | ||
![]() petcule... cred ca nici n-o sa ma mai iau de tine. esti asa de plictisitor in raspunsuri incat imi vine sa adorm. si inca ceva, nu mi-am propus sa te aduc pe calea cea drepta. pt o scurta perioada din viata ta descoperisesi directia buna ![]() spre norocul tau te-a gasit salvamontul la timp
__________________ USERI NESERIOSI: faraonu | |||
|
| | #1370 (permalink) | ||
|
trollii ar trebui sa se reinventeze periodic ... zic eu dar pana una alta haideti sa haidem si sa completam ro bloggers survey http://www.timsoft.ro/weblog/survey/
__________________ the unfunny troll | |||
|
| | #1371 (permalink) | ||
|
Notice http://www.timsoft.ro/weblog/survey/.../box_right.gif You have already completed the requested survey. Daca s-ar si putea ar fi ideal | |||
|
| | #1374 (permalink) | ||
|
__________________ Nicolita-8.0 - A real threat from out wide, producing quality delivery from the right hand side both from open play and from set-pieces. His crossing was world-class at times and he will be left wondering just what else he could have done to try and win the game. | |||
|
| | #1377 (permalink) | ||
|
nu cred ca aici e unde ar trebui sa postez dar in fine.... intrebarea mea .... Cat timp liber sa ai ? London Bananas
__________________ Orice lucru bun in viata e ilegal, imoral sau ingrasa | |||
|
| | #1379 (permalink) | ||
|
Several times I've been asked if I pose these bananas or if I'm actually responsible for all this. The answer is no, absolutely not. The irony is that I loathe and detest bananas, I hate the slippery yellow bastards, I avoid touching them and you couldn't pay me to eat one.
__________________ Orice lucru bun in viata e ilegal, imoral sau ingrasa | |||
|
| | #1380 (permalink) | ||
|
Blogurile ii mai scapa pe unii de frustrari. Ceea ce nu e rau daca stai sa te gandesti. Anyway, unul interesant Proiecte de infrastructura din Romania | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|