![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Gasiti ceva interesant intr-un blog? | |||
| Foarte putin,restul e plictiseala | | 298 | 45.50% |
| Citesc zilnic bloguri,sunt dependent | | 84 | 12.82% |
| Deloc | | 182 | 27.79% |
| Ce e ala blog ? | | 91 | 13.89% |
| Voters: 655. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1481 (permalink) | ||
|
Apropo de calitatea blog-urilor de la noi, uitati-va cine a castigat cele mai multe premii la editia asta. Unul pe numele lui VisUrat. Citesti o postare la el pe blog si iti dai seama ca omul e frustrat bine de tot, are un oarecare retard, dar e mare laureat al blogosferei. Nu stiu cum sa spun, insa daca "blogosfera" l-a ales pe el ca fiind cel mai reprezentativ, va inchipuiti cum e cea mai mare parte a ei. Felicitari, directia e buna.
| |||
|
| | #1483 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Epic joke: - Care este leguma cu cea mai mare concentraţie de alcool? - Mazărea borîtă pe perete. | |||
|
| | #1484 (permalink) | ||
|
Nici tu nu cred ca faci parte din politica, muzica, fotbal, economie si mai stiu si eu ce alte domenii, dar asta nu inseamna ca nu esti interesat/nu-ti pasa de ceea ce se intampla. Asta nu-i un argument. N-am zis niciodata ca nu-mi pasa, citesc destul de multe bloguri de la noi, eu m-am referit doar la cel mai premiat, constatand calitatea indoielnica a respectivului blog. indie, ai inteles tu gresit. N-au fost huiduieli. De fapt, a fost acalamat omu'.
| |||
|
| | #1485 (permalink) | ||
|
adevarul e ca visurat a devenit un fel de Libertatea. femei cu tzatze goale si articole cu titlu ce se termina in "ma", "ba", "smechere" si "?", scrise parca de Tanta Leana din capatul satului (aka premii pt mici votanti, injuraturi, "sa moara capra vecinului" si "senzational"). cam retardish, IMHO, se adreseaza publicului cu deficit de neuroni.
__________________ OVERWATCH: Alert, anticitizen one detected. Vance Subprime engaged. Expunge. Mandate removal of active signiture imprint. Cauterize and expunge. | |||
|
| | #1486 (permalink) | ||
|
Dar a fost vreodata altceva? Un fel de Dilema Veche? De Idei in Dialog? Eu nu il citesc, intreb doar..
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #1487 (permalink) | ||
| Quote:
Am incercat sa incep o discutie pe una din paginile anterioare despre motivele care te fac sa citesc blogul x sau y, dar nu v-ati aruncat asupra subiectului.
__________________ Epic joke: - Care este leguma cu cea mai mare concentraţie de alcool? - Mazărea borîtă pe perete. | |||
|
| | #1488 (permalink) | ||
|
Citesc doar bloguri de nisa, din domeniul marketingului si al comunicarii. Gasesc acolo idei ale unor oameni cunoscuti din domeniu si imi place aceast lucru. In rest, nici eu nu ma omor dupa bloguri. In plus, cele cu trafic foarte mare sunt si cele care caracterizeaza cea mai mare parte a populatiei din Romania: critici, mishto-uri de toate felurile, stiri preluate din tabloide si comentate de autorul blogului etc.
__________________ Daca nu este ceva distractiv in ceea ce faci, atunci ceva este in neregula. | |||
|
| | #1490 (permalink) | ||
|
revin cu parerea mea despre forumistii care au impresia ca parerea lor conteaza: http://i36.tinypic.com/333lt20.jpg
__________________ some people deserve to die... | |||
|
| | #1491 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ the light at the end of his mental tunnel showed only more tunnel | |||
|
| | #1492 (permalink) | ||
|
asta parca se trezeste din cand in cand si mai posteaza ceva. nu pt ca ar avea legatura cu ceea ce se discuta... dar asa... ca un keep-alive. zoso? ia uite ce vreme frumoasa. tocmai buna de mers pe munte.
__________________ nu mi-e frica, nu mi-e frica de bau-bau ! | |||
|
| | #1493 (permalink) | ||
|
Neah, e depresia post-festivala Si ia spune, mai zoso, cum il chema pe ala care te-a batut asa de crunt? Badea? Mircea Badea? Daca si Cabral te-a luat...
__________________ providing a secure and sometimes happy life for the retarded since the '80s OFERTA - NUMAI AZI - Blackberry 8520 sigilat, 2 ani garantie - 800 RON SAMSUNG SIGILATE LA NUMAI 178 RON. Bluetooth, Card, Camera foto. GARANTIE! | |||
|
| | #1495 (permalink) | ||
|
Cam pe unde/in ce a vrut el, dar mai ales in topul blogarasilor.
__________________ providing a secure and sometimes happy life for the retarded since the '80s OFERTA - NUMAI AZI - Blackberry 8520 sigilat, 2 ani garantie - 800 RON SAMSUNG SIGILATE LA NUMAI 178 RON. Bluetooth, Card, Camera foto. GARANTIE! | |||
|
| | #1497 (permalink) | ||
| Compari categoria grea cu pana? Daca scrie simona senzual, sexy braieleanca acolo sa vezi trafic. Dar astea doua nu nevoie de un blog asemanator cu 99 % din bloguri. Paote ai un exemplu din .ro ( ca asta traieste in Italia ) asemantor. In afara de blogurile ziaristilor. ( TRU, Simona Tache, Istodor, Badea, Ciutacu) | |||
|
| | #1498 (permalink) | ||
| Quote:
Supces, puiule.
|
| | #1500 (permalink) | ||
|
__________________ Orice lucru bun in viata e ilegal, imoral sau ingrasa | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |