![]() |
| | #181 (permalink) | ||
| Quote:
On-topic: Ciufolici din Amzei e super ok. Au oameni profesionisti. Stiu asta pentru ca acolo ma tund si eu.
__________________ providing a secure and sometimes happy life for the retarded since the '80s [Cumpăr] Detector radar Telefoane LOW-COST SIGILATE. GARANTIE. NOKIA SIGILATE. SAMSUNG SIGILATE. | |||
|
| | #182 (permalink) | ||
|
Pe mine ma amuza faptul ca, in general, barbatii se cred irezistibili pentru alti barbati: adica daca e un barbat gay in preajma, sigur o sa se dea la ei. Banuiesc ca au si ei gusturi; poate o fi el gay dar nu-i place de tine ![]() Eu ma tund de mai mult de un an la aceeasi femeie, la frizeria "de cartier". Doar merg, ma asez in scaun si ea stie ce are de facut. Si nici nu ma streseaza cu conversatie de umplutura. Ea isi face treaba si pe mine ma lasa cu gandurile mele. 9 ron tuns, 3 ron tips. | |||
|
| | #184 (permalink) | ||
| Quote:
). Frizerii sunt aia din saloane destinate numai barbatilor, de regula in halate albe si carare pe o parte bine ingrijita, ceilalti sunt stilisti. Oricum daca au gesturi mai feminine nu inseamna ca e gay, iar acest zvon atrage clientii si e lansat intentionat uneori ... zic eu
__________________ vand cioara vopsita.rog seriozitate | |||
|
| | #185 (permalink) | ||
|
Va recomand Egoist - Dorobanti, pretul este de 20RON plus 10RON spaga de rigoare ca sa mai poti venii in liniste si a doua oara, si sa va tundeti neaparat la domnisoara Mari, va garantez ca nu veti fi dezamagiti si isi face toti banii.
__________________ C-asa e-n tenis | |||
|
| | #192 (permalink) | ||
| Join Date: May 2004 |
oare alte frizuri normale in afara de emo style si clubber style mai or fi in tara asta? ca mi s-a facut scarba de toti papagalii cu creasta...unora le sta acceptabil dar unii sunt penali in ultimul hal personal nici acasa asa de proba nu am incercat asa ceva...ffs nu m-am mai tuns de aproape 4 luni, am de gand sa astept sa creasca pana pe la vara cand vor fi 2 variante, ori gasesc atunci vreo varianta de freza misto si nu "la moda" ori ma rad
__________________ Am vazut o batranica, nu putea sa se abtina Pana la piata se c**a din gradina in gradina | ||
|
| | #195 (permalink) | ||
|
Cel mai penal site ever in ciuda faptului ca 90% din frezuri sunt gay sau emo (gay) mai gasesti si somth. like http://www.unisex-friseure.de/conten...e7d0e58b5943e5 | |||
|
| | #196 (permalink) | ||
|
asta va fi moda peste vreo 2-3 ani si in romania
__________________ ♫ Trance is music. But trance is so much more than music. Trance to me is a lifestyle. Trance is a habit & through a state of trance I feed this habit. My heart beats in the bpm of trance,for ever! | |||
|
| | #198 (permalink) | ||
|
Unde gasesc si eu vopsea de par verde?
__________________ [Asus P5K SE][Pentium Dual Core E2180@3.33Ghz][Cooler Master Hyper TX2] [Asus nVIDIA 9600GT 750/1750/2100 512ddr3 1.0ns][2*2GB Kingmax DDR2 800MHz] [Samsung HD642JJ 640GB + WDC WD2500AAJS 250GB][Samsung SH-S223F/BEBE] [Creative Sound Blaster Audigy SE][Logitech X-530][Samsung 2032BW 20"] | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |