![]() |
| | #203 (permalink) | ||
|
Pana la urma a aflat cineva cum se scoate albu? Vreau culoarea alb si nu iese de nici o culoare. Daca las decolorantul mai mult pe par devine din ce in ce mai alb, sau ramane la galben?
__________________ [Asus P5K SE][Pentium Dual Core E2180@3.33Ghz][Cooler Master Hyper TX2] [Asus nVIDIA 9600GT 750/1750/2100 512ddr3 1.0ns][2*2GB Kingmax DDR2 800MHz] [Samsung HD642JJ 640GB + WDC WD2500AAJS 250GB][Samsung SH-S223F/BEBE] [Creative Sound Blaster Audigy SE][Logitech X-530][Samsung 2032BW 20"] | |||
|
| | #207 (permalink) | ||
| Quote:
(pentru ca distruge si radacina daca stai mult cu chestia aia pe cap si mai ales daca nu e dozata corect)incearca la un coafor,nu face experimente de-astea nefericite acasa,ei stiu mai bine ce si cum. nu stiu,incearca la gett's hair studio de ex. | |||
|
| | #209 (permalink) | ||
|
stie cineva daca exista un salon in care as putea sa cer cateva sfaturi despre cum/cand si cum ar trebui sa fiu tuns...sa discut cu un om care are ceva studii/experienta in hair-style sau ceva de genul acesta...cer acest lucru deoarece am un par ciudat si plus de asta am un vartej foarte ciudat in fata... sau daca exista un targ de hair-style in bucuresti ?
__________________ Life's just a blast that's movin' really fast, You better stay on top or life will kick you in the ass. | |||
|
| | #210 (permalink) | ||
| Guest | Quote:
PS: Am vazut pe net... | ||
|
| | #213 (permalink) | ||
| Well, nu-i tocmai asa ![]() Ai spus de structura cilindrica a firului de par. Dar nu toate firele de par sunt la fel in sectiune. Unele sunt ovale. De aici rezulta onduleuri/cretz/etc PS: Am vazut pe Descopery :P
__________________ Better start drinking now, it only gets worse from here... | |||
|
| | #214 (permalink) | ||
| Guest | Quote:
)Nu intru in polemica cu cineva expert in domeniul altuia, este un lucru specific noua, romanilor Nb Valim | ||
|
| | #215 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Better start drinking now, it only gets worse from here... | |||
|
| | #216 (permalink) | ||
| Quote:
![]() alt thread degeaba facut pentru oameni care se cearta/contrazic/urmaresc... totusi astept un sfat,o indicatie
__________________ Life's just a blast that's movin' really fast, You better stay on top or life will kick you in the ass. | |||
|
| | #217 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2005 Location: timisoara |
am parul cam de 6 cm si as vrea sa imi fac o freza style emo sau oricum ceva freza.aveti ceva poza sau orice imagine care sa arate cum pot sa imi fac aceasta freza la o frizerie? multumesc p.s.:nu recomandati frizerii ca nu sunt din buc
__________________ Put Your Records On | ||
|
| | #220 (permalink) | ||
| si fetele nu pot fi gay ? sau cum ? on: need help with emo look . | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |