![]() |
| | #264 (permalink) | ||
|
Oooook, enough for today. Sa revenim printre oamenii normali. Dupa parerea mea, in functie de fizionomie, firul de par, tipul de par, se poate gasi o tunsoare sic si la moda pentru fiecare. Pacat ca, destula lume nu tine cont de sfaturile stilistului, atunci cand acesta explica de ce persoana respectiva ar trebui sa mearga pe o linie. LE: fallen imi cer scuze. M-a luat valul in fata unei ingustimi atat de rare...
__________________ From the ashes a fire shall be woken, A light from the shadows shall spring; Renewed shall be blade that was broken' The crownless again shall be king | |||
|
| | #266 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Sep 2006 | |||
|
| | #268 (permalink) | ||
|
Colonelu`, imi dai si mie ban(i) sa ma duc la coafor sa-mi schimb freza? Promit ca nu ma tund .Anyway, acum vorbind la modul serios, se intrevede o schimbare de look... voi ce propuneti?
__________________ From the ashes a fire shall be woken, A light from the shadows shall spring; Renewed shall be blade that was broken' The crownless again shall be king | |||
|
| | #270 (permalink) | ||
|
Uite si mama mi-a sugerat treaba cu bretonul... gand la gand cu bucurie.Despre castaniu insa... nu-mi prea face cu ochiul.
|
| | #275 (permalink) | ||
|
Incearca BlueBlack culoarea si tunsoarea nu stiu. Trebuie sa combini bine freza + faţa. Nu merge sa fi gras + chel sa zicem .. mi se pare super ciudat ![]() Anyway, cel mai misto hairstyle de fata pe care l-am vazut pana acum a fost cel a lui allison de aici : (teh girl ...fuck, cat de frumoasa e )
__________________ [Asus P5K SE][Pentium Dual Core E2180@3.33Ghz][Cooler Master Hyper TX2] [Asus nVIDIA 9600GT 750/1750/2100 512ddr3 1.0ns][2*2GB Kingmax DDR2 800MHz] [Samsung HD642JJ 640GB + WDC WD2500AAJS 250GB][Samsung SH-S223F/BEBE] [Creative Sound Blaster Audigy SE][Logitech X-530][Samsung 2032BW 20"] | |||
|
| | #277 (permalink) | ||
|
Asta vroiam si eu sa spun mai sus, dar n-am vrut sa o spun direct, sa nu sune a "nesimtire" ...
__________________ [Asus P5K SE][Pentium Dual Core E2180@3.33Ghz][Cooler Master Hyper TX2] [Asus nVIDIA 9600GT 750/1750/2100 512ddr3 1.0ns][2*2GB Kingmax DDR2 800MHz] [Samsung HD642JJ 640GB + WDC WD2500AAJS 250GB][Samsung SH-S223F/BEBE] [Creative Sound Blaster Audigy SE][Logitech X-530][Samsung 2032BW 20"] | |||
|
| | #278 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Feb 2007 | Quote:
Dar la faza cu gras + chel = ciudat....nu prea cred ca-s de-acord...2 2 exemple, Michael Stipe si Bruce Willis... Nu stiu, lui Willis ii sta mai bine chel parca...decat lui Stipe, care e putin mai slabit... Bine, Bruce Willis nu e gras...probabil ca unui GRAS nu i-ar sta bine....dar cred ca i-ar sta mai penibil cu paru lung, dar depinde acu' de fizionomia fiecaruia in parte Parul in capul cuiva sunt precum jantele pe o masina, schimba radical looku' (ce comparatie am facut, mi-e rusine de mine )Dar...acu depinde si de interpretarea fiecaruia...e vorba de look, implicit de gust... "one man's trash is another's treasure" asa ca.. In prima poza Michael Stipe (cel din stanga), iar in a doua Bruce Willis (stiu ca suna retard, da' poate exista persoane care n-au auzit de ei). AStea-s 2 exemple care mi-au venit rapid in minte acu...poate exista altele mai concludente.. | ||
|
| | #279 (permalink) | ||
| Quote:
Am sters zeci de posturi.ptz si Arwen, urmatoarea iesire in decor va fi ultima.
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #280 (permalink) | ||
|
Ai dreptate insider. Lui Bruce Willis sa zicem ii sta foarte bine chel, dar nu e gras . Same with Vin Diesel. Mi se pare ca arata super misto cu chelie...Deci e clar, chelie + muschi = perfect combination Asa si cu &Stuff de pe forum.. mi se pare ca ii sta f bine cu chelie. Totdeauna imi aminteste de Vin
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |