![]() |
| | #323 (permalink) | ||
|
eu unul ma simt ciudat cand am parul putin mai marisor ... mi se pare mai greu de intretinut,poate ca sunt si mai lenes si de asta ,daca tie iti place si te simti bine asa .. atunci nu am ce sa-ti spun,dar eu unul nu ma vad cu un par asa mare
__________________ ♫ Trance is music. But trance is so much more than music. Trance to me is a lifestyle. Trance is a habit & through a state of trance I feed this habit. My heart beats in the bpm of trance,for ever! | |||
|
| | #335 (permalink) | ||
| Quote:
- in primul rand nr de spalari pe saptamana depinde si de tipul de par pe care il ai, iar daca ai parul lung este de dorit sa folosesti balsam - in al doilea rand parul lung nu tb tinut doar prins deoarece trebuie sa respire pielea capului si trebuie periat - trebuie tunse varfurile la o anumita perioada de timp pt o crestere mai buna Am vazut putine persoane de sex masculin cu par lung si care sa fie bine ingrijit si sa arate bine.
__________________ why should I serve in heaven when I could rule in hell??? Sometimes I wonder if men and women really suit each other. Perhaps they should live next door and just visit now and then. | |||
|
| | #336 (permalink) | ||
|
Eu folosesc gel de 6 ani si m-am cam saturat. Am un par asa naspa, daca nu bag putin gel in el sa i dau forma sta asa ca un arici fluffy in toate directiile. Cu cat e mai mult cu atat sta mai aiurea, si sunt satul sa folosesc gel. Ce pot face?
__________________ Something smart here -> | |||
|
| | #339 (permalink) | ||
|
Astept acelasi raspuns ... cum este ceara fata de gel? am inteles ca nu mai da aspectul de umed, insa il aranjezi cum vrei, e adevarat? sa ma bag ?
__________________ [Asus P5K SE][Pentium Dual Core E2180@3.33Ghz][Cooler Master Hyper TX2] [Asus nVIDIA 9600GT 750/1750/2100 512ddr3 1.0ns][2*2GB Kingmax DDR2 800MHz] [Samsung HD642JJ 640GB + WDC WD2500AAJS 250GB][Samsung SH-S223F/BEBE] [Creative Sound Blaster Audigy SE][Logitech X-530][Samsung 2032BW 20"] | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |