![]() |
| | #341 (permalink) | ||
|
Ceara are rol de definitivare sau evidentiere. Gelul are rol de fixare (in principiu). In functie de ce faci, de lungimea parului, daca este drept, ondulat sau cret... folosesti ce te avantajeaza.
__________________ From the ashes a fire shall be woken, A light from the shadows shall spring; Renewed shall be blade that was broken' The crownless again shall be king | |||
|
| | #342 (permalink) | ||
|
Ideea e ca nu am incercat ceara pana acum, insa deja m-am plictisit de gel pentru ca nu imi sta chiar fix cum il las. Uneori are senzatia sa se lase de la cantitate probabil. Anyway, o sa incerc si ceara sa vad ce si cum .. insa eu cautam ceva sa nu ii mai dea aspectul de umed, adica sa nu se mai vada ca e dat cu ceva
__________________ [Asus P5K SE][Pentium Dual Core E2180@3.33Ghz][Cooler Master Hyper TX2] [Asus nVIDIA 9600GT 750/1750/2100 512ddr3 1.0ns][2*2GB Kingmax DDR2 800MHz] [Samsung HD642JJ 640GB + WDC WD2500AAJS 250GB][Samsung SH-S223F/BEBE] [Creative Sound Blaster Audigy SE][Logitech X-530][Samsung 2032BW 20"] | |||
|
| | #343 (permalink) | ||
| Quote:
btw, eu nu folosesc gel. | |||
|
| | #344 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2007 |
Salut! Tocmai m-am inregistrat si vreau sa cer opinia unor hair stilisti (am vazut ca ar fi cineva din domeniu) in privinta celei mai potrivite frizuri pentru trasaturile mele. Atasez 2 poze cu mine sa va dati si voi cu parerea...cum mi-ar sta cel mai bine. Pozele sunt de vreo luna jumate (nu am pe calcu de pe care scriu unele mai noi), deci paru mi-a mai, inevitabil, crescut...Mi-ati fi de mare ajutor daca mi-ati putea da si linkuri cu frizura care mi s-ar potrivi...multumesc. | ||
|
| | #345 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Anyway, câteodată chiar e interesant să vezi ce trăznăi/ experimente poţi face pe/cu părul tău, eventual pe/cu cei din jurul tău (să zicem la serviciu) când se uită nedumeriţi la el. ![]() Din fericire nu m-a ţinut starea (a fost doar una ) de sado-masochism decât 2 zile..
__________________ „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...” | |||
|
| | #350 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #352 (permalink) | ||
| Banned Join Date: May 2007 | http://images.google.ro/images?hl=ro...=1&sa=N&tab=wi http://www.google.ro/search?hl=ro&q=...e+Google&meta= Steakhunter: iti multumesc pt atentia acordata, dar poti sa nu te mai bagi in seama. Esti mic, retard si inadaptat social. Joaca-te cu ai tai. | ||
|
| | #353 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
. Hmm... in faza asta se poate trata? ![]() Apropo, daca tii sa ma insulti, fa-o cum trebuie. Retardul e suferinta, presupusul suferind e retardat. Ontopic: presupun ca sunt mai multi cu parul lung pe aici... cum sa-l las ca sa nu ma incurce? (ma refer la taiat in diverse locuri pe masura ce creste, sa nu-mi vina in ochi or smth). Nu prea am incredere in frizeri, vreau sa fac ceva ... DIY | |||
|
| | #355 (permalink) | ||
| Quote:
![]() asta e crema: http://www.beautyspot.ro/ingrijirea-...l-cream/5/340/
__________________ Probably the best troll in the world. | |||
|
| | #356 (permalink) | ||
|
o sa incerc.. mersi mult.. Eu tot la gel am ramas. Cat timp aveam parul scurt, cand imi faceam tepi, foloseam spuma intesa, care mi se parea super buna si rezistenta, si mai ales mirosea super bine. Insa acum am parul muult mai mare, si nu mai merge sa folosesc spuma.. pur si simplu simt cum ramane lipicioasa pe mana si se simte super ciudat prin parc.. nu apuc nici sa-l modelez ca se usuca...bleah..
__________________ [Asus P5K SE][Pentium Dual Core E2180@3.33Ghz][Cooler Master Hyper TX2] [Asus nVIDIA 9600GT 750/1750/2100 512ddr3 1.0ns][2*2GB Kingmax DDR2 800MHz] [Samsung HD642JJ 640GB + WDC WD2500AAJS 250GB][Samsung SH-S223F/BEBE] [Creative Sound Blaster Audigy SE][Logitech X-530][Samsung 2032BW 20"] | |||
|
| | #357 (permalink) | ||
|
Are cineva idee cam cat costa "o sedinta la un hairstyler" sa isi dea cu parerea, sa te aranjeze odata, iar dupa aia te descurci? Macar asa de curiozitate, chiar daca n-oi fi deacord cu el.Daca chiar exista asa ceva. Sry, n-am stat sa citesc tot topicul.
__________________ "Augh! You are even uglier than I had thought possible! Can't you see you are making me sick? Please, foul creature, turn your head, or better yet, put a sack over it. Never mind, i have adjusted my display so it is dim enough to be tolerable. In answer to your question, our response is simple. We VUX do not share this range of motionand it appears as though your neck is brokenand you are a jabbering corpse. Ugh!" Mitza.ro@Gmail.com | |||
|
| | #359 (permalink) | ||
| Nu-mi iese de ce? Din lipsa de talent sau pt ca-mi baga stilistu ceva in par si eu nu stiu? Mentionez ca nu prea am talent sau nu cred eu ca am. Nu am incercat pana acum sa-mi bat joc de parul meu.
__________________ "Augh! You are even uglier than I had thought possible! Can't you see you are making me sick? Please, foul creature, turn your head, or better yet, put a sack over it. Never mind, i have adjusted my display so it is dim enough to be tolerable. In answer to your question, our response is simple. We VUX do not share this range of motionand it appears as though your neck is brokenand you are a jabbering corpse. Ugh!" Mitza.ro@Gmail.com | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |