Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 31-07-2007, 15:18   #341 (permalink)
Registered User

Arwen's Avatar

Ceara are rol de definitivare sau evidentiere. Gelul are rol de fixare (in principiu).
In functie de ce faci, de lungimea parului, daca este drept, ondulat sau cret... folosesti ce te avantajeaza.
The crownless again shall be king

Arwen is offline    Reply With Quote
Old 31-07-2007, 23:05   #342 (permalink)
FallenAngel

Fallen's Avatar

Ideea e ca nu am incercat ceara pana acum, insa deja m-am plictisit de gel pentru ca nu imi sta chiar fix cum il las. Uneori are senzatia sa se lase de la cantitate probabil. Anyway, o sa incerc si ceara sa vad ce si cum .. insa eu cautam ceva sa nu ii mai dea aspectul de umed, adica sa nu se mai vada ca e dat cu ceva
[Creative Sound Blaster Audigy SE][Logitech X-530][Samsung 2032BW 20"]

Fallen is offline    Send Message via Google Talk to Fallen Reply With Quote
Old 31-07-2007, 23:52   #343 (permalink)
AFX
Nick anterior: ANALORD

AFX's Avatar

Quote:
Originally Posted by alex_reluarea View Post
Pai nu are la ce forma sa isi revina, pana nu are 10 cm nu se aseaza deloc.
cam in situatia asta sunt si eu (nu m-am mai tuns de luni bune), imi sta parul in toate directiile si sincer nu prea vad vreun impediment in acest sens, nu s-a legat nimeni pana acum de parul meu, nici prieteni nici lume la servici si cam asta e.

btw, eu nu folosesc gel.

AFX is offline    Reply With Quote
Old 08-08-2007, 00:26   #344 (permalink)
Registered User

Salut! Tocmai m-am inregistrat si vreau sa cer opinia unor hair stilisti (am vazut ca ar fi cineva din domeniu) in privinta celei mai potrivite frizuri pentru trasaturile mele. Atasez 2 poze cu mine sa va dati si voi cu parerea...cum mi-ar sta cel mai bine. Pozele sunt de vreo luna jumate (nu am pe calcu de pe care scriu unele mai noi), deci paru mi-a mai, inevitabil, crescut...
Mi-ati fi de mare ajutor daca mi-ati putea da si linkuri cu frizura care mi s-ar potrivi...multumesc.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	U5njIW247893-02.jpg
Views:	372
Size:	39.5 KB
ID:	248110   Click image for larger version

Name:	9CIcp2597308-02.jpg
Views:	357
Size:	37.4 KB
ID:	248111  

mitzura is offline    Reply With Quote
Old 08-08-2007, 00:40   #345 (permalink)
Trance addicted

Raven's Avatar

Quote:
Originally Posted by Arwen View Post
Ceara are rol de definitivare sau evidentiere. Gelul are rol de fixare (in principiu).
In functie de ce faci, de lungimea parului, daca este drept, ondulat sau cret... folosesti ce te avantajeaza.
Poate să aibă gelul ce rol o vrea. Tot mă simt de parcă aş avea noroi în păr.. Parcă aş simţi că nu îi e sănătos părului..

Anyway, câteodată chiar e interesant să vezi ce trăznăi/ experimente poţi face pe/cu părul tău, eventual pe/cu cei din jurul tău (să zicem la serviciu) când se uită nedumeriţi la el.
Din fericire nu m-a ţinut starea (a fost doar una ) de sado-masochism decât 2 zile..

Raven is offline    Reply With Quote
Old 08-08-2007, 00:42   #346 (permalink)
Nick anterior: The Dark Knight

Hate's Avatar

intreb si aici:
stiti pe unde as gasi in bucuresti sa imi fac dreadlocks?
nu ma intereseaza pareri ca e naspa, e murdar (nu, nu e), o sa imi fie cald, etc...

Hate is offline    Reply With Quote
Old 08-08-2007, 00:58   #347 (permalink)
idr
Registered User

tommy
Quote:
am si yo nevoie d ajutor dak poate sa imi recomande cineva un stilist bun in Timisoara pls
incearca la id flo_hairstyle . are salon prin sagului\dambovita undeva.e f bun si ieftin

idr is offline    Reply With Quote
Old 24-08-2007, 16:22   #348 (permalink)
Registered User

yo folosesc gel.... asa ai ca o tufa , asa ca imi fac freza un fel de arici cu bretonul in lateral......nashpa!!!!!!....stye cineva un site de frizuri interesante da nu emo sau metrosexuale??? sau un stilist bun in timisoara?

hulksta is offline    Reply With Quote
Old 24-08-2007, 21:14   #349 (permalink)
Pervs R me

TheCrusher's Avatar

hulksta citeste la postul de deasupra ta.

flo_hairstyle. - pentru Timisoara dupa cum spune idr

TheCrusher is offline    Reply With Quote
Old 25-08-2007, 08:19   #350 (permalink)
deep fried

SteakHunter's Avatar

Quote:
Originally Posted by mitzura View Post
Salut! Tocmai m-am inregistrat si vreau sa cer opinia unor hair stilisti (am vazut ca ar fi cineva din domeniu) in privinta celei mai potrivite frizuri pentru trasaturile mele. Atasez 2 poze cu mine sa va dati si voi cu parerea...cum mi-ar sta cel mai bine. Pozele sunt de vreo luna jumate (nu am pe calcu de pe care scriu unele mai noi), deci paru mi-a mai, inevitabil, crescut...
Mi-ati fi de mare ajutor daca mi-ati putea da si linkuri cu frizura care mi s-ar potrivi...multumesc.
Da-i un pm userului GTC. He's the hairdresser.

SteakHunter is offline    Reply With Quote
Old 25-08-2007, 13:03   #351 (permalink)
idr
Registered User

claudiu sugereaza-mi si mie o frizura, cat mai simplista

idr is offline    Reply With Quote
Old 25-08-2007, 13:11   #352 (permalink)
GTC
Banned

http://images.google.ro/images?hl=ro...=1&sa=N&tab=wi

http://www.google.ro/search?hl=ro&q=...e+Google&meta=

Steakhunter: iti multumesc pt atentia acordata, dar poti sa nu te mai bagi in seama. Esti mic, retard si inadaptat social. Joaca-te cu ai tai.

GTC is offline    Reply With Quote
Old 25-08-2007, 20:44   #353 (permalink)
deep fried

SteakHunter's Avatar

Quote:
Originally Posted by Misa
FMM nu-mi mai pronunta numele, inadaptat al societatii ce esti!
Quote:
Originally Posted by Clona lu' Misa
Esti mic, retard si inadaptat social
Mi-e lene sa caut restul, dar repeti extrem de des asta, la adresa multora. Lasa-ma sa ghicesc: avocatii, chirurgii si profesorii universitari, notarii, programatorii, mecanicii, zugravii, agricultorii si educatorii, fotografii si graficienii (hell, nici macar vanzatorul de la buticul din colt) nu se joaca cu tine (ai dracu' de inadaptati) si lumea ta de frizer clubber e lumea adevarata . Hmm... in faza asta se poate trata?

Apropo, daca tii sa ma insulti, fa-o cum trebuie. Retardul e suferinta, presupusul suferind e retardat.

Ontopic: presupun ca sunt mai multi cu parul lung pe aici... cum sa-l las ca sa nu ma incurce? (ma refer la taiat in diverse locuri pe masura ce creste, sa nu-mi vina in ochi or smth). Nu prea am incredere in frizeri, vreau sa fac ceva ... DIY

SteakHunter is offline    Reply With Quote
Old 25-08-2007, 20:50   #354 (permalink)
GTC
Banned

Presupus, suferind, retardat ce esti... la revedere, drum bun. Nu le repet, descriu o anumita persoana, pe tine si pe ceilalti, 1-2 cati mai sunt. In rest, toate cele bune, saracule.

GTC is offline    Reply With Quote
Old 25-08-2007, 21:46   #355 (permalink)
pic related

!nsomnia's Avatar

Quote:
Originally Posted by Fallen View Post
Anyway, o sa incerc si ceara sa vad ce si cum .. insa eu cautam ceva sa nu ii mai dea aspectul de umed, adica sa nu se mai vada ca e dat cu ceva
vezi ca cei de la Nivea au o crema fixanta, s-ar putea sa fie exact ce ai tu nevoie - dupa ce se usuca (si asta dureaza relativ putin) nu se mai cunoaste deloc pe par. nu strica s-o incerci. apropos, ceara iti va face parul oarecum lipicios si neplacut la atingere (putin "unsuros", dar nu asta e cuvantul), plus ca dupa o ora-doua de plimbat prin oras (praf etc) deja are aspect de imbacsit si nespalat, iar spuma e cam la fel. incearca-le totusi, ca omul pana nu vede cu ochii lui, nu poate dormi noaptea - cel putin la mine asa e

asta e crema: http://www.beautyspot.ro/ingrijirea-...l-cream/5/340/

!nsomnia is offline    Reply With Quote
Old 26-08-2007, 22:06   #356 (permalink)
FallenAngel

Fallen's Avatar

o sa incerc.. mersi mult..
Eu tot la gel am ramas. Cat timp aveam parul scurt, cand imi faceam tepi, foloseam spuma intesa, care mi se parea super buna si rezistenta, si mai ales mirosea super bine. Insa acum am parul muult mai mare, si nu mai merge sa folosesc spuma.. pur si simplu simt cum ramane lipicioasa pe mana si se simte super ciudat prin parc.. nu apuc nici sa-l modelez ca se usuca...bleah..
[Creative Sound Blaster Audigy SE][Logitech X-530][Samsung 2032BW 20"]

Fallen is offline    Send Message via Google Talk to Fallen Reply With Quote
Old 26-08-2007, 22:45   #357 (permalink)
Nick anterior: VUX

Mitzone's Avatar

Are cineva idee cam cat costa "o sedinta la un hairstyler" sa isi dea cu parerea, sa te aranjeze odata, iar dupa aia te descurci? Macar asa de curiozitate, chiar daca n-oi fi deacord cu el.Daca chiar exista asa ceva.
Sry, n-am stat sa citesc tot topicul.
"Augh! You are even uglier than I had thought possible! Can't you see you are making me sick? Please, foul creature, turn your head, or better yet, put a sack over it. Never mind, i have adjusted my display so it is dim enough to be tolerable. In answer to your question, our response is simple. We VUX do not share this range of motionand it appears as though your neck is brokenand you are a jabbering corpse. Ugh!"
Mitza.ro@Gmail.com

Mitzone is offline    Reply With Quote
Old 26-08-2007, 23:28   #358 (permalink)
Registered User

jinx_boy's Avatar

@VUX la stilist acu e cam de la 50 de ron sa te aranjeze odata si garantez ca nu reusesti sa te faci singur acasa ca nu iese e aiurea(.
@!nsomnia gelu de la nivea rupe e prea misto iese exact cum vrei normal cat dai atata face si la 10 ron e super bun la ce face

jinx_boy is offline    Reply With Quote
Old 27-08-2007, 01:27   #359 (permalink)
Nick anterior: VUX

Mitzone's Avatar

Quote:
Originally Posted by jinx_boy View Post
@VUX la stilist acu e cam de la 50 de ron sa te aranjeze odata si garantez ca nu reusesti sa te faci singur acasa ca nu iese e aiurea(.
@!nsomnia gelu de la nivea rupe e prea misto iese exact cum vrei normal cat dai atata face si la 10 ron e super bun la ce face
Nu-mi iese de ce? Din lipsa de talent sau pt ca-mi baga stilistu ceva in par si eu nu stiu? Mentionez ca nu prea am talent sau nu cred eu ca am. Nu am incercat pana acum sa-mi bat joc de parul meu.
"Augh! You are even uglier than I had thought possible! Can't you see you are making me sick? Please, foul creature, turn your head, or better yet, put a sack over it. Never mind, i have adjusted my display so it is dim enough to be tolerable. In answer to your question, our response is simple. We VUX do not share this range of motionand it appears as though your neck is brokenand you are a jabbering corpse. Ugh!"
Mitza.ro@Gmail.com

Mitzone is offline    Reply With Quote
Old 28-08-2007, 21:49   #360 (permalink)
Registered User

sex_cRyzZe's Avatar

cn are niste poze cu niste frizuri mai crazy - punk ...

sex_cRyzZe is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi

Thread Tools

Posting Rules