![]() |
| | #362 (permalink) | ||
|
pai de ce sa "vb"? doar fraza din primul tau post n-a fost o intrebare. daca era intrebare, aparea "?" la sfarsit, nu 3 puncte. de-acolo se intelege o afirmatie, ca unul "cn" (ce fel de nume-o fi si asta) are niste poze. ce discutii vrei pe tema asta?
__________________ Probably the best troll in the world. | |||
|
| | #365 (permalink) | ||
| Quote:
Dupa nick ti`as recomanda 1 kg de gel in cap si par nu mai lung de 1 cm . Cam asta te caracterizeaza. Sa nu mai aducem aminte de faptul ca ai grave probleme cu scrisul ... On: S`a tuns cineva la frizeria de pe Calea Victoriei de vis-a-vis de Hotel Novotel ? Este o unitate ce apartine S.C. IGIENA ... | |||
|
| | #368 (permalink) | ||
| Quote:
EU zic sa te tunzi 0 si sa-ti lasi cioc.
__________________ if ($yourehappyAndYouKnowIt) { clapyourhands; } | |||
|
| | #370 (permalink) | ||
|
am vazut ca sunt multe pers cu experienta in de`ale tunsului aici la voi pe forum... Din cate am inteles sunt doar cateva frizerii la care merita sa te duci in Buc Egoiste Barber`s Shop si mai erau cateva.... stie cineva preturile recente si o locatia exacta? Mersi mult
| |||
|
| | #371 (permalink) | ||
|
Salut! Caut si eu o frizerie unde sa ma duc , sa ma pun pe scaun , sa imi dea un catalog sa imi aleg cateva frizuri si frizerul sa imi zica cam ce s-ar potrivi pt. trasaturile mele. Am citit de la prima pagina pana acum , si nu prea am inteles nimic. Sa inteleg ca ar fi ceva pe Dorobanti , Ciofolici sau Barber's Shop ? Initial aveam de gand sa ma duc in Plaza, dar inca sunt nehotarat. Sunt un tip mai pretentios. NU! vreau freze emo sa arat ca toti ciudatii (printre care 98% sunt manelisti care peste noapte s-au trezit ca le place minimal ,trance , house, etc.). As vrea ceva asa putin funky , dar nu dus la extrem in cazul celor enumerati mai sus . | |||
|
| | #372 (permalink) | ||
| Quote:
Ciufulici e si in Romana si te intreaba o tipa de 18 ani cum vrei sa te tunda Pe Dorobanti il stiam pe stilistul Razvan Dobrescu care se ocupa de multe dintre vedetele de la noi dar nu stiu cum procedeaza dupa ce ajungi pe scaunul lui . | |||
|
| | #373 (permalink) | ||
|
probabil ii dai 100E si te tunde .. cum crezi ca procedeaza?
__________________ [Asus P5K SE][Pentium Dual Core E2180@3.33Ghz][Cooler Master Hyper TX2] [Asus nVIDIA 9600GT 750/1750/2100 512ddr3 1.0ns][2*2GB Kingmax DDR2 800MHz] [Samsung HD642JJ 640GB + WDC WD2500AAJS 250GB][Samsung SH-S223F/BEBE] [Creative Sound Blaster Audigy SE][Logitech X-530][Samsung 2032BW 20"] | |||
|
| | #375 (permalink) | ||
|
a da , uitasem de partea financiara . Hector , m-ar interesa sa ma tund la acest Razvan Dobrescu. Imi poti spune mai exact unde pe Dorobanti ? Si cam la ce suma se invarte un tuns la el . Daca e cum zici tu 70 de RON e bine , dar sa nu fie cum zice Fallen 100 de E . As fi dispus sa dau o suma maricica daca stiu ca tunde intr-adevar bine. Dar nici 100 de euro | |||
|
| | #376 (permalink) | ||
|
Cum sa dai 70ron sa te tunzi? va spalati cu banii? ...decat sa dau 70ron sa ma tund, mai bine ma tund singur
__________________ [Asus P5K SE][Pentium Dual Core E2180@3.33Ghz][Cooler Master Hyper TX2] [Asus nVIDIA 9600GT 750/1750/2100 512ddr3 1.0ns][2*2GB Kingmax DDR2 800MHz] [Samsung HD642JJ 640GB + WDC WD2500AAJS 250GB][Samsung SH-S223F/BEBE] [Creative Sound Blaster Audigy SE][Logitech X-530][Samsung 2032BW 20"] | |||
|
| | #378 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #379 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Oct 2003 Location: bucuresti | Quote:
| ||
|
| | #380 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
Mai stie cineva ceva despre acest Razvan Dobrescu ? Adresa cat de cat exacta unde il pot gasi, sau frizeria unde lucreaza , tarife etc. Astept
| |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |