![]() |
| | #22 (permalink) | ||
| Quote:
Merci! ... la mine oricum va fi ceva "de trecere" nu o sa imi pastrez stilul pentru ca am parul in crestere... vreau sa-mi fac dreadlocks si sa nu arat chiar a "aurolax" ma gandeam la tunsoarea aia "china-style" | |||
|
| | #23 (permalink) | ||
|
1 site interesant ! http://www.unisex-friseure.de/conten...3e6e539792ae98
__________________ i run with scissors | |||
|
| | #28 (permalink) | ||
| Quote:
De fapt nu imi plac suvitele contrastante in general.. Mie imi place parul tau cum e acum..o coafura ai putea sa incerci dar suvitele alea nu te sfatuiesc..
__________________ Z& | |||
|
| | #30 (permalink) | ||
|
Bai, vedeti, ASTA e problema cu fetele din ziua de azi. Dau prea multi bani pe coafor, pe pedichiura, pe manichiura, pe haine, pe farduri, pe ochelari shic, pe lantisoare, pe telefoane, pe ursuleti de plus, poate pe inghetata, dar neglijeaza un aspect mult mai important: corpul. In loc sa mearga la sala de fitness, se fac frumoase in mod artificial. Treaba merge pana pe la 23-25 de ani. Nici macar cand incepe sa apara burtica, inceput de celulita si grasime la solduri, nu ataca sala, ci isi iau portjartiere mai bine. Bineinteles exista doua tipuri de exceptii, cele care merg la sala si cele care au constitutie de supermodel si care nu pun pe ele, dar primele sint rare, iar ultimele le cauti cu lupa. Mor cand vad o grasana de kko cu fitze pe ea de zici ca e JOJO, iar daca ii dai hainele jos si pui furtunu de apa pe ea ca sa reveal the real her, descoperi un mamifer cu marsupiu sa nu zic cangur sau vaca. Sint satul de astea. Marsh la sala fah.
__________________ I might as well be on Mars | |||
|
| | #31 (permalink) | ||
| Quote:
Pierre: fiecare e liber sa dea cati bani vrea la coafor
__________________ why should I serve in heaven when I could rule in hell??? Sometimes I wonder if men and women really suit each other. Perhaps they should live next door and just visit now and then. | |||
|
| | #32 (permalink) | ||
| Guest | Quote:
Accusive,tare site-ul Men style http://www.unisex-friseure.de/conten...w=list_galerie | ||
|
| | #34 (permalink) | ||
|
Ce de frizuri pe ultimul link. Pe cand apare la moda frizura cu codite ciufulite incolacite prin jurul urechii, in timp ce in prealabil ele trec pe sub nas? Cu alte cuvinte tipii aia de acolo ori is travestiti ori sint gay, sau nu mai au mult pana acolo.
|
| | #35 (permalink) | ||
| Quote:
Mie mi se par ok, m-am saturat de gelati intr-un stil manelarit ce-mi oboseste retina si imitatii de "Beckam" rasi in parti si cu coama ca de cal. Prefer sa fiu considerat gay decat manelist cocalar (si tras la "Xerox')... PS: Fain site-ul, ca si cel pt. fete fireste! | |||
|
| | #36 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2005 Location: Bucuresti |
pfffuuuiii! nu imi plac deloc frizurile alea de pe site..eu una nu m-as uita la un tip cu o asemenea frizura..much too gay!!! Moda, moda..dar exista si limite. Oi fi mai traditionalista, dar personal imi plac mai mult tipii mai "ciufuliti", nu cei care stau mai mult decat mine in fatza oglinzii. Tuns scurt, putina spuma daca e cazul..perfect!
__________________ "Stelele nu se tem ca ar putea fi luate drept licurici." (R.Tagore) | ||
|
| | #37 (permalink) | ||
|
Vedetzii? Nu doar mie mi se par gay. Deci aia sint gay. Eu n-am breton gelat, is stil arici, dar momentan am parul scurt, dar creste el. Oricum tot stil arici e si acum. Vara ma tund cu aparatu de tuns la zero. Nu ras, doar zero. Imi place aerodinamica Plus ca eu nu doar critic, ma duc la sala si dupa parerea mea arat foarte atletic. Curand imi iau cercel ptr urechea stanga, imi sta super bine cu el cand is tuns. Deci asta e moda mea. Simplu si shic. Nu ca un iepure ciufulit. demonikutza da si tu un nr de tel pe pm.
|
| | #40 (permalink) | ||
| Quote:
Se numeste: 1) narcisism 2) disperat de femei ![]() FRIZURILE SUNT SUPER TARI ....Gay sau nu, macar arata a ceva ingrijit, stilat, open-minded | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |